- 12 Temmuz 2022
- 23.264
- 85.091
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben normalde Söke'de oturuyordum Didim'e gelin gelin geldimYa siz neredesiniz
Yaa ever yakınmış söke olsaymıs hele dahada yakınBen normalde Söke'de oturuyordum Didim'e gelin gelin geldim
Olsun Didim'de çok uzak sayılmaz aslındaYaa ever yakınmış söke olsaymıs hele dahada yakın
Ne yapsam diye düşünüyordum, bende sizden görüp ilk kez deneyeceğim lezzetli görünüyor hamileyim canım çekti yapılışını izleyinceYine viral olan Big Mac tacoyu deneyeceğim, yanına patates kızartması ve yoğurtlu bademli semizotu salatası alakasız olsa da, canım çekti
Yiyenler ölüp bayılıyor valla, ben de big mac aşığıyım seversem hep yaparım artıkNe yapsam diye düşünüyordum, bende sizden görüp ilk kez deneyeceğim lezzetli görünüyor hamileyim canım çekti yapılışını izleyince
Bende çok severim basitte yapılışı, deneyelim görelim :)Yiyenler ölüp bayılıyor valla, ben de big mac aşığıyım seversem hep yaparım artık
Sosu çok güzel oldu bu arada, daha önce hamburger yaparken kullanmıştım benzerini ama soğan, turşu, ketçap, mayonez, hardal, sirke ve ballı hali çok daha güzel olduBende çok severim basitte yapılışı, deneyelim görelim :)
Kör yusuf ne abla?Bulcacım atom çayı içsene sizin oradan pozcuda aktardan almıştım kör yusuflar varya,sıcak suyun içine 2 tane onadan atıp içiyorsun bol baharatlı bir tadı var 2 günde şıp diye kesti öksürüğü bende çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Aşırı iyi oldu ya yapın yaptırınYine viral olan Big Mac tacoyu deneyeceğim, yanına patates kızartması ve yoğurtlu bademli semizotu salatası alakasız olsa da, canım çekti
Valla efsane birşey oldu ya basitte çok sık sık yaparım artıkSosu çok güzel oldu bu arada, daha önce hamburger yaparken kullanmıştım benzerini ama soğan, turşu, ketçap, mayonez, hardal, sirke ve ballı hali çok daha güzel oldu
Aktar baharatciKör yusuf ne abla?