• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Yine viral olan Big Mac tacoyu deneyeceğim, yanına patates kızartması ve yoğurtlu bademli semizotu salatası alakasız olsa da, canım çekti 🥲
Ne yapsam diye düşünüyordum, bende sizden görüp ilk kez deneyeceğim lezzetli görünüyor hamileyim canım çekti yapılışını izleyince :D

Ne yapsam diye düşünüyordum, bende sizden görüp ilk kez deneyeceğim lezzetli görünüyor hamileyim canım çekti yapılışını izleyince :KK70:
Yiyenler ölüp bayılıyor valla, ben de big mac aşığıyım seversem hep yaparım artık :D

Bende çok severim basitte yapılışı, deneyelim görelim :)
Sosu çok güzel oldu bu arada, daha önce hamburger yaparken kullanmıştım benzerini ama soğan, turşu, ketçap, mayonez, hardal, sirke ve ballı hali çok daha güzel oldu

Bulcacım atom çayı içsene sizin oradan pozcuda aktardan almıştım kör yusuflar varya,sıcak suyun içine 2 tane onadan atıp içiyorsun bol baharatlı bir tadı var 2 günde şıp diye kesti öksürüğü bende çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
Kör yusuf ne abla?

Back