• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Valla iyi geldi ferah ferah, geçen yazı da böyle geçirmiştik ufaktan başladı herhalde bizim mesai :KK70:
Ama öyle kuzu ne yenecek ki yazın karpuz kavun peynir he yanına menemen de olabilir 🤣 kız acıktırdın ya beni 🤣🤣🤣🤣🤣

Ama öyle kuzu ne yenecek ki yazın karpuz kavun peynir he yanına menemen de olabilir 🤣 kız acıktırdın ya beni 🤣🤣🤣🤣🤣
Yarın da yoğurtlu birkaç meze yapayım bari ben de acıktım :D
Ankara sıcağında benim de çok bir şey yapasım gelmedi. Mercimek çorbası ve bezelye ekşilemesi yaptım bugün.
Geldi mi yaz artık 🥲

Yarın da yoğurtlu birkaç meze yapayım bari ben de acıktım :KK70:

Geldi mi yaz artık 🥲
kızzz benim kocamın doğum günü geliyo ya ona şöyle bi özel masa hazırlığım diyorum neler yapabilirim ama kaynımda bizimle yaşıyo offff 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️özel bi anımız olmıcak mı ya

kızzz benim kocamın doğum günü geliyo ya ona şöyle bi özel masa hazırlığım diyorum neler yapabilirim ama kaynımda bizimle yaşıyo offff 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️özel bi anımız olmıcak mı ya
Kaynın az öteye gidiversin bi gün, çıkmıyor mu evden hiç?

Kaynın az öteye gidiversin bi gün, çıkmıyor mu evden hiç?
Geçen akşam yanımızda oturuyor saat 12 ti geçti hatta bende. Dedimki saat kaç olmuş evli evine köylü köyüne valla söyledim artık napayım kalkmıcak yoksa yanımızdan 🤣

Geçen akşam yanımızda oturuyor saat 12 ti geçti hatta bende. Dedimki saat kaç olmuş evli evine köylü köyüne valla söyledim artık napayım kalkmıcak yoksa yanımızdan 🤣
Valla ben annem, babam, amcam ve dedemle beraber 5 kişilik bir evde büyüdüğüm için bana bir yere kadar normal geliyordu herkes öyle sanıyordum da çok dert yav :(

Valla ben annem, babam, amcam ve dedemle beraber 5 kişilik bir evde büyüdüğüm için bana bir yere kadar normal geliyordu herkes öyle sanıyordum da çok dert yav :KK43:
Ya insanın kendi ailesi olunca pek sorun olcanı sanmıyorum ama oda genç yani eşimin abisi sonuç olarak el el 🤣

Back