Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En güzeli oAnkara kaynıyor, yemek yapacak bir hava değil piştim
Karpuz kavun peynir falan yapacağız
Valla iyi geldi ferah ferah, geçen yazı da böyle geçirmiştik ufaktan başladı herhalde bizim mesaiEn güzeli o
Ama öyle kuzu ne yenecek ki yazın karpuz kavun peynir he yanına menemen de olabilir kız acıktırdın ya beniValla iyi geldi ferah ferah, geçen yazı da böyle geçirmiştik ufaktan başladı herhalde bizim mesai
Yarın da yoğurtlu birkaç meze yapayım bari ben de acıktımAma öyle kuzu ne yenecek ki yazın karpuz kavun peynir he yanına menemen de olabilir kız acıktırdın ya beni
Geldi mi yaz artıkAnkara sıcağında benim de çok bir şey yapasım gelmedi. Mercimek çorbası ve bezelye ekşilemesi yaptım bugün.
Gelmedimi yazYarın da yoğurtlu birkaç meze yapayım bari ben de acıktım
Geldi mi yaz artık
Valla Ankara'da belli olmuyor yarın kafamıza uçan koltuk da yiyebilirizGelmedimi yaz
Hahaha oda doğru belli olmaz her an herşey gelebilirValla Ankara'da belli olmuyor yarın kafamıza uçan koltuk da yiyebiliriz
kızzz benim kocamın doğum günü geliyo ya ona şöyle bi özel masa hazırlığım diyorum neler yapabilirim ama kaynımda bizimle yaşıyo offff özel bi anımız olmıcak mı yaYarın da yoğurtlu birkaç meze yapayım bari ben de acıktım
Geldi mi yaz artık
Kaynın az öteye gidiversin bi gün, çıkmıyor mu evden hiç?kızzz benim kocamın doğum günü geliyo ya ona şöyle bi özel masa hazırlığım diyorum neler yapabilirim ama kaynımda bizimle yaşıyo offff özel bi anımız olmıcak mı ya
Yok be ne çıkması iş ev ev iş onun için sürekli evde yani hiç düşünmez öyle şeyleri incelik nedir bilmez bunaldım valla iyiceKaynın az öteye gidiversin bi gün, çıkmıyor mu evden hiç?
Geçen akşam yanımızda oturuyor saat 12 ti geçti hatta bende. Dedimki saat kaç olmuş evli evine köylü köyüne valla söyledim artık napayım kalkmıcak yoksa yanımızdanKaynın az öteye gidiversin bi gün, çıkmıyor mu evden hiç?
Valla ben annem, babam, amcam ve dedemle beraber 5 kişilik bir evde büyüdüğüm için bana bir yere kadar normal geliyordu herkes öyle sanıyordum da çok dert yavGeçen akşam yanımızda oturuyor saat 12 ti geçti hatta bende. Dedimki saat kaç olmuş evli evine köylü köyüne valla söyledim artık napayım kalkmıcak yoksa yanımızdan
Ya insanın kendi ailesi olunca pek sorun olcanı sanmıyorum ama oda genç yani eşimin abisi sonuç olarak el elValla ben annem, babam, amcam ve dedemle beraber 5 kişilik bir evde büyüdüğüm için bana bir yere kadar normal geliyordu herkes öyle sanıyordum da çok dert yav
Geldi mi yaz artık