Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etli pirinç pilavı çok mantıklı. Hem kolay hem tek yemekle günü kurtarırım Teşekkür ederimEtli pirinç pilavı havuçlu sarımsaklı soğanlı
Alinazik, hünkar beğendi
Aynen çok lezzetli bende İlk kez yaptım çok güzeldi yanına çorba ile tek başına da yeter.Etli pirinç pilavı çok mantıklı. Hem kolay hem tek yemekle günü kurtarırım Teşekkür ederim
Pirinç yerine Ankara Tava da deneyebilirsinizKuşbaşı et çıkardım ama ne yapacağımı bilmiyorum. Önerilere açığım
Çok teşekkür ederim. Çok güzel görünüyor gerçektenPirinç yerine Ankara Tava da deneyebilirsiniz
Aynı tarifi denediniz mi? Bende yapacağım ama yapmaya değer mi düşünüyorumPirinç yerine Ankara Tava da deneyebilirsiniz
Denedim evet, ben çok et sevmem ama eşim beğenmişti baya. Yine de etle daha güzel şeyler yapıp yanına pilav yapmak bana daha mantıklı geliyorAynı tarifi denediniz mi? Bende yapacağım ama yapmaya değer mi düşünüyorum
Ben balık yaptığım zaman fırına patates atıyorum elma dilim hem doyurucu hem de lezzetli oluyor.Balık düşünüyorum ama yanında yancı ne gider acaba