- 12 Temmuz 2022
- 25.196
- 3
- 89.896
- 528
Ay getirmiş kadar oldunuz efem çok teşekkürler benim canımın çekişlerine yetişemezsiniz zaten bi yandan da Hayrabolu tatlısı istiyor meselaKendinize az bir şey yapın. Kıyamam yakın olsaydık getirirdim size de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay getirmiş kadar oldunuz efem çok teşekkürler benim canımın çekişlerine yetişemezsiniz zaten bi yandan da Hayrabolu tatlısı istiyor meselaKendinize az bir şey yapın. Kıyamam yakın olsaydık getirirdim size de
Aaa onu hiç duymadım. Merak ettim adı değişikmişAy getirmiş kadar oldunuz efem çok teşekkürler benim canımın çekişlerine yetişemezsiniz zaten bi yandan da Hayrabolu tatlısı istiyor mesela
Kemalpaşa'nın peynirli hali sanırım özetle, üstüne tahinle servis ediliyor. 1 kere, o da herhalde 10'lu yaşlarımdayken yemiştim, tahin de hiç sevmem ama çekti canımAaa onu hiç duymadım. Merak ettim adı değişikmiş
Karisik kizartma yapicam (patlican, kabak, biber, patates) yogurtla, yanina da domates salatalik tatli niyetine kavun
Yazin vazgecilmezidir kizartma mercimek corbasini da emek dograyip kedi kopeklere verebilirsiniz sokaktaki hem siz kurtulursunuz hem hayvancagizlar doyarSanırım bende de bu menü olacak kavun hariç. Mercimek çorbası var biraz da. Neredeyse 1 hafta oldu onu bitirsem iyi olur artık
Yazin vazgecilmezidir kizartma mercimek corbasini da emek dograyip kedi kopeklere verebilirsiniz sokaktaki hem siz kurtulursunuz hem hayvancagizlar doyar
Ay yemeyin. Sanirim 1 hafta olmuş öyle yazıyordu yukarıda. Buzdolabında 3 günden sonra kalan yemekler bakteri üretiyor. Hele ki tavuk suyu ile yapılan et suyu ile yapılan yemekler en fazla ertesi gün yenmeli.Ya vermek isterdim ama oturduğumuz yerde sokak hayvanlarını beslememize izin yok maalesef. Daha önce maalesef küçük bir çocuk zarar gördüğü için. Bölgenin dışına çıkmam gerekir ona da bilmiyorum vakit olur mu. Bir hal çare bulacağım artık. Bozulmuş mudur acaba bilemedim yesek kötü olur muyuz?
Ay yemeyin. Sanirim 1 hafta olmuş öyle yazıyordu yukarıda. Buzdolabında 3 günden sonra kalan yemekler bakteri üretiyor. Hele ki tavuk suyu ile yapılan et suyu ile yapılan yemekler en fazla ertesi gün yenmeli.
Tadinda kokusunda degisme yoksa gideri vardir yaYa vermek isterdim ama oturduğumuz yerde sokak hayvanlarını beslememize izin yok maalesef. Daha önce maalesef küçük bir çocuk zarar gördüğü için. Bölgenin dışına çıkmam gerekir ona da bilmiyorum vakit olur mu. Bir hal çare bulacağım artık. Bozulmuş mudur acaba bilemedim yesek kötü olur muyuz?