- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
Teşekkür ederimtel şehriyeyi normalde sevmem. arpa şehriyeyi tercih ederim pirinç pilavında ve çorbada. ama tel şehriyeli bulgur pilavı şahane oluyor. elinize sağlık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimtel şehriyeyi normalde sevmem. arpa şehriyeyi tercih ederim pirinç pilavında ve çorbada. ama tel şehriyeli bulgur pilavı şahane oluyor. elinize sağlık![]()
Bildirim geldikçe girip yazmışım ama onun haricinde aklıma bile gelmedi burası.Selam kızlar, buraya da yazilmiyor uzun zamandır.. Sanırım deprem sonrası kimse "normal" hayatına tam dönemiyor.. Öyle akşam menülerine bakayım dedim... ama mart ayında yazan olmamış bile
of akşam yemeğe size de gelebilirim ama güzel menü yoğurtlu arpa şehriye salatasını ilk defa duydumKöz patlıcan çorbası
Garnitürlü misket köfte
Patates püresi
Yoğurtlu arpa şehriye salatası
Geliniz efem başım gözüm üstüneof akşam yemeğe size de gelebilirim ama güzel menü yoğurtlu arpa şehriye salatasını ilk defa duydum
Birgün denemek isterim turşu olarak salatalık mi konuyor ben de yapmıştım ama tavuk koymuştum galiba öyle hatırlıyorumGeliniz efem başım gözüm üstüne
Arpa şehriye, köz kırmızı biber, turşu, dereotu, yoğurt, mayonez. Pilav yapmak istemediğim günlerde güzel bi karbonhidrat oluyor hem de doyurucu baya tek başına bile yenir.