- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.255
- 798
Super duyduğuma sevindim. İkisini karıştırıp denerim. Kac derecede ne kadar sure pisiriyorsunuz?Ben karnabaharı yapıyorum airfryerda, daha küçük ağaçlar halinde bırakınca misler gibi de pişiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Super duyduğuma sevindim. İkisini karıştırıp denerim. Kac derecede ne kadar sure pisiriyorsunuz?Ben karnabaharı yapıyorum airfryerda, daha küçük ağaçlar halinde bırakınca misler gibi de pişiyor![]()
EvetYemeği bugün geçiştirmeye karar verdim.
Su böreği, havuçlu kek ve ayva reçeli yapmak için malzeme aldım geldim.
Bunların hepsini bugün yapabileceğime beni ikna edelim n'olur. Sıkılıp yarıda bırakmak istemiyorum. Neyse ki böreği yarın sabah pişireceğim. Reçeli de ancak yarın kaynatabilirim ama çok ayva almışım.
Yaparım di mi?
Evet deyin lütfen.![]()
Ben sanırım 180 derecede pişirdim ama süresini hatırlamıyorum, bi anda çat diye kararabiliyorlar çünkü kontrollü bakmak daha iyi olurSuper duyduğuma sevindim. İkisini karıştırıp denerim. Kac derecede ne kadar sure pisiriyorsunuz?
Hepsini yaptım. Bir evet nelere kadir görüyorsunuz
Okumak ilham aldım ya vallahi teşekkür ederimAkşam yemeklerinde neler yapacaksınız gelin burada paylaşalım birbirimize fikir danışalım
Zeytinyağlı yeşil biber,kapya biber ve patlıcan dolmasıBugünkü menüleriniz neler hanımlar?Kopya çekeyim azıcık![]()
Çok severim dolmayı,ellerinize sağlık.Zeytinyağlı yeşil biber,kapya biber ve patlıcan dolması
Karışık salata, turşu ve ayran
Tarhana çorbasıBugünkü menüleriniz neler hanımlar?Kopya çekeyim azıcık![]()
Teşekkür ederim canımÇok severim dolmayı,ellerinize sağlık.![]()
Karnıyarık da yapabilirim aslında. İyi oldu, teşekkür ederimBizde dünden kalanlar var.
Mercimek çorbası
Karnıyarık
Şehriyeli pilav
Mantar sote
Yoğurt
Saray sarması
tel şehriyeyi normalde sevmem. arpa şehriyeyi tercih ederim pirinç pilavında ve çorbada. ama tel şehriyeli bulgur pilavı şahane oluyor. elinize sağlıkTarhana çorbası
Patlıcan musakka
Şehriyeli bulgur pilavı
Yeşillik salatası