• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Salçalı mercimek çorbası
Etli nohut
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Bir de foccacia yapmaya çalışacağım ama tarifi yabancı bir kaynaktan aldığım için ölçüler karıştı, olmayacak gibi 😐
Güncelleme, foccacia çok güzel oldu 🥰 şükür, üzülürdüm kötü olsaydı.

Vejetaryen misafirim geliyor

Margarita pizza
Brokoli, patates, havuç (airfriyerda baharatlı)
Mozarellalı patlıcan sarma (adı vardı da unuttum)
Peynir tabağı yapıcam ortaya da
Canım brokoli ve karnabahar airfryerda ön haşlama yapmadan guzel pişiyor mu?
Diyetteyim denemek istiyorum ama içi çiğ kalır gibi geliyor.

Ben ilk yaparken buharda söyle bir tutuyordum 1 2 dakika ama geçen yaptım haşlamadan bu sebeple de patates moduda 10 dakika tuttum. Çıtır çıtır çok lezzetli bir şey oldu. Yanina yoğurt sosla yedik. Çok güzel pişiyor gönül rahatlığıyla yapabilirsin

Ama karnabaharı buharda haşlamadan ben de yapmadım hiç ama pişer ya, eti, tavugu pişiren karnabaharı mı pişiremeyecek

Ben ilk yaparken buharda söyle bir tutuyordum 1 2 dakika ama geçen yaptım haşlamadan bu sebeple de patates moduda 10 dakika tuttum. Çıtır çıtır çok lezzetli bir şey oldu. Yanina yoğurt sosla yedik. Çok güzel pişiyor gönül rahatlığıyla yapabilirsin
Bir deneyeyim o zaman 😍 Pismez diye hic denemedim.
Ama karnabaharı buharda haşlamadan ben de yapmadım hiç ama pişer ya, eti, tavugu pişiren karnabaharı mı pişiremeyecek
Etle sebze yapisi farklı ya o yuzden aklima takildi. Ama az az denicem bakalim.

Bir deneyeyim o zaman 😍 Pismez diye hic denemedim.

Etle sebze yapisi farklı ya o yuzden aklima takildi. Ama az az denicem bakalim.
Ben karnabaharı yapıyorum airfryerda, daha küçük ağaçlar halinde bırakınca misler gibi de pişiyor 🎉

Back