Güncelleme, foccacia çok güzel olduSalçalı mercimek çorbası
Etli nohut
Şehriyeli pirinç pilavı
Salata
Bir de foccacia yapmaya çalışacağım ama tarifi yabancı bir kaynaktan aldığım için ölçüler karıştı, olmayacak gibi
Canım brokoli ve karnabahar airfryerda ön haşlama yapmadan guzel pişiyor mu?Vejetaryen misafirim geliyor
Margarita pizza
Brokoli, patates, havuç (airfriyerda baharatlı)
Mozarellalı patlıcan sarma (adı vardı da unuttum)
Peynir tabağı yapıcam ortaya da
Ben ilk yaparken buharda söyle bir tutuyordum 1 2 dakika ama geçen yaptım haşlamadan bu sebeple de patates moduda 10 dakika tuttum. Çıtır çıtır çok lezzetli bir şey oldu. Yanina yoğurt sosla yedik. Çok güzel pişiyor gönül rahatlığıyla yapabilirsinCanım brokoli ve karnabahar airfryerda ön haşlama yapmadan guzel pişiyor mu?
Diyetteyim denemek istiyorum ama içi çiğ kalır gibi geliyor.
Ama karnabaharı buharda haşlamadan ben de yapmadım hiç ama pişer ya, eti, tavugu pişiren karnabaharı mı pişiremeyecekCanım brokoli ve karnabahar airfryerda ön haşlama yapmadan guzel pişiyor mu?
Diyetteyim denemek istiyorum ama içi çiğ kalır gibi geliyor.
Bir deneyeyim o zamanBen ilk yaparken buharda söyle bir tutuyordum 1 2 dakika ama geçen yaptım haşlamadan bu sebeple de patates moduda 10 dakika tuttum. Çıtır çıtır çok lezzetli bir şey oldu. Yanina yoğurt sosla yedik. Çok güzel pişiyor gönül rahatlığıyla yapabilirsin
Etle sebze yapisi farklı ya o yuzden aklima takildi. Ama az az denicem bakalim.Ama karnabaharı buharda haşlamadan ben de yapmadım hiç ama pişer ya, eti, tavugu pişiren karnabaharı mı pişiremeyecek
Ama karnabaharı buharda haşlamadan ben de yapmadım hiç ama pişer ya, eti, tavugu pişiren karnabaharı mı pişiremeyecek
Ben karnabaharı yapıyorum airfryerda, daha küçük ağaçlar halinde bırakınca misler gibi de pişiyorBir deneyeyim o zamanPismez diye hic denemedim.
Etle sebze yapisi farklı ya o yuzden aklima takildi. Ama az az denicem bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?