- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.074
- 468
Çullama nedir?İç pilav yaptım şehriye salatası yapmadım.
Humus yaptım yanına cacık yapacağım çullama kalsın, patates değil patlıcan bu arada yanlış yazmışım ama gerek yok o kadarına cidden. Zaten kayınpederim oruçluymuş bu kadarı bile çok gelir :)
Ben mercimekten yapıyorum humusu ikidir. Tadı da aynı oluyor. Nohutun kabuğunu soymak çok dert :)) ama çözülür bence.Çullama nedir?
Humus deyince de canım çekti. Buzluktan nohut çıkarsam çözülür mü acaba? Yoksa onu yarın mı yapsam?
Çözülür belki ya bilemedim. Eşim de gelir az sonra ve yemeeek diye diye elimi ayağıma dolaştırır. Bu sayfayı okurken insan sürekli yemek yemek istiyor.
Gaziantep’te ana yemek buBen mercimekten yapıyorum humusu ikidir. Tadı da aynı oluyor. Nohutun kabuğunu soymak çok dert :)) ama çözülür bence.
Eki Görüntüle 3196734
Çullama da bu, köz patlıcan salatası aslında ama salça domates falan da var içinde.
Söğürtmeyi de duydum galiba, annem de bunun domatessizini yapıp çingene salatası derdiGaziantep’te ana yemek bupatlıcan söğürtme deriz
Yarışma - Krem Latte Muhallebi - Pınar Süt Sponsorluğunda ben şunu yaptım geçen gün çok hoş olduMantar soslu makarna
Salata
Tatlı ; pratik sütlü ve çikolatalı birşeyler arayışındayım tavsiyesi olan varsa harika olur
Evet çok iştah açıcı görünüyorYarışma - Krem Latte Muhallebi - Pınar Süt Sponsorluğunda ben şunu yaptım geçen gün çok hoş oldu
Afiyet bal şeker olsunYarışma - Krem Latte Muhallebi - Pınar Süt Sponsorluğunda ben şunu yaptım geçen gün çok hoş oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?