- 24 Aralık 2021
- 2.962
- 15.011
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yoğunluk anneniz sebebiyle mi?Kaç gündür hiç yemek yok ya dram, yoğunluktan ağzımdan salyalar aka aka uyuyakalmışım kaç kere
Yarın;
Kremalı mantar çorbası
Patatesli bezelye yemeği
Siyez bulguru pilavı
Cacık
Bir de sütlü tatlı yarışmasından gözüme kestirdiğim kahveli kakaolu muhallebi var, ondan
Yok hayır iş yoğunduYoğunluk anneniz sebebiyle mi?
Oh sevindimYok hayır iş yoğundu![]()
Tavuklu Sultan kebabı , patates püresi eşliğinde et sote&güveçHanımlar, misafir yemeğim bu dediğiniz yemekleriniz var mı? Pazartesi kayınpederim gelecek, eşim sen sütlü domates çorbasını çok güzel yapıyorsun ondan yap dedi aklımda bir o var. Bir de geçen kayınpederime fellah köftesi yapmıştım çok beğenmişti ortaya ondan yaparım ekstra. Ama ana yemek konusunda fikrim yok. Ne önerirsiniz?
Sultan kebabıyla tanıştım kendileriyle ilk yemeğim oyduTavuklu Sultan kebabı , patates püresi eşliğinde et sote&güveç![]()
Fırında tavuk patates yada fırında sadece soslu tavuk baget olabilir.Yine fırında patatesli soslu kaburga olabilir çok lezzetli oluyor kaburga tavsiye ederim.Hanımlar, misafir yemeğim bu dediğiniz yemekleriniz var mı? Pazartesi kayınpederim gelecek, eşim sen sütlü domates çorbasını çok güzel yapıyorsun ondan yap dedi aklımda bir o var. Bir de geçen kayınpederime fellah köftesi yapmıştım çok beğenmişti ortaya ondan yaparım ekstra. Ama ana yemek konusunda fikrim yok. Ne önerirsiniz?
Baget biraz kirli geliyor bana, belki eşim yemesini beceremediği için olabilir etin yarısı kalıyor üstündeFırında tavuk patates yada fırında sadece soslu tavuk baget olabilir.Yine fırında patatesli soslu kaburga olabilir çok lezzetli oluyor kaburga tavsiye ederim.
İzmir köfte,yada kuşbaşı etli sebzeli güveç olabilir.
Fırında etli sebzeli güveç yine fırında tavuk. Veya karnıyarık-pilav olabilir.Hanımlar, misafir yemeğim bu dediğiniz yemekleriniz var mı? Pazartesi kayınpederim gelecek, eşim sen sütlü domates çorbasını çok güzel yapıyorsun ondan yap dedi aklımda bir o var. Bir de geçen kayınpederime fellah köftesi yapmıştım çok beğenmişti ortaya ondan yaparım ekstra. Ama ana yemek konusunda fikrim yok. Ne önerirsiniz?