- 17 Haziran 2022
- 214
- 183
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy canım çektiiiiKaralahana sarması
Su böreği
Çay
Buyrun gelinAyyy canım çektiiii
Ebegümeci onuda annem ıspanak diye kardeşime yedirirdi börekteEşim tutturdu köylü kadınların sattığı otlardan al da ıspanak gibi pişirsene diye.
Annem bütün otları ıspanak diye yedirdi bize yıllarca. Otları tanımıyorum ki. Mersin'de hangi otlar yetişir, hangisi lezzetlidir bilmiyorum.
Akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum.
Dün gece çikolata soslu browni yaptım. Dolapta o var sadece
Bana ot yemeği konusunda fikir verin ne olur.
Ablacım ben pazı bulabildim manavda, onu pişiriyorum şimdi fakat saplarını ayırdım, çok kalındı. Onlarla daha sonra sarımsaklı yoğurt döküp kavurma yaparım.Ebegümeci onuda annem ıspanak diye kardeşime yedirirdi börekteisirganotlu börek,semitozlu börek yapardı hardal otu var birde onu haslayip sarımsaklı eksili yemesi güzel olur yemeginide yapanlar var tabi .
Ay dün akşam biz de sardalya yaptık maydonozlu soğan salatası ile. Çok lezzetliydi. Balık mevsimini çok seviyorumDün akşam
Fırında soslu uskumru
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Mevsim salata, turşu ve kola
Annem hodan denen otu yapardı, Mersin'de var mı bilmem. Ama güzeldi tadı. Getir'de karışık kavurmalık otlar var onların içinden bulup söyleyeyim sizeEşim tutturdu köylü kadınların sattığı otlardan al da ıspanak gibi pişirsene diye.
Annem bütün otları ıspanak diye yedirdi bize yıllarca. Otları tanımıyorum ki. Mersin'de hangi otlar yetişir, hangisi lezzetlidir bilmiyorum.
Akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum.
Dün gece çikolata soslu browni yaptım. Dolapta o var sadece
Bana ot yemeği konusunda fikir verin ne olur.
Ya nasıl tatlı bir öneri bu. Ben de araştırayım. Aslında hava soğuk olmasa çevreyoluna inerdim. Orada teyzeler var, köylerden organik ürünler getirip satıyorlar. Taze nergis de oluyor tezgahlarında. Yeni çiçekler de alırdım.Annem hodan denen otu yapardı, Mersin'de var mı bilmem. Ama güzeldi tadı. Getir'de karışık kavurmalık otlar var onların içinden bulup söyleyeyim size![]()