• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

En sevdiğim topik:)
Yemek yemeği çok seviyorum bütün çevrem bilir gözüm döner:)))
Evli ile bekar arasındaki en büyük fark sorumluluk
Bekarken işten eve gelince yemek hazır yada kendimi istediğim şeyi yapardım kendime
Evlenince ev sana bakıyor eşin,çocukların onları düşünmekten yemek yeme zevkim kalmadı:)))

Eşim tutturdu köylü kadınların sattığı otlardan al da ıspanak gibi pişirsene diye.
Annem bütün otları ıspanak diye yedirdi bize yıllarca. Otları tanımıyorum ki. Mersin'de hangi otlar yetişir, hangisi lezzetlidir bilmiyorum.
Akşama ne yemek yapacağımı bilmiyorum.
Dün gece çikolata soslu browni yaptım. Dolapta o var sadece 😂
Bana ot yemeği konusunda fikir verin ne olur.

Eşim tutturdu köylü kadınların sattığı otlardan al da ıspanak gibi pişirsene diye.
Annem bütün otları ıspanak diye yedirdi bize yıllarca. Otları tanımıyorum ki. Mersin'de hangi otlar yetişir, hangisi lezzetlidir bilmiyorum.
Ebegümeci onuda annem ıspanak diye kardeşime yedirirdi börekte 🤣🤣 isirganotlu börek,semitozlu börek yapardı hardal otu var birde onu haslayip sarımsaklı eksili yemesi güzel olur yemeginide yapanlar var tabi .

Ebegümeci onuda annem ıspanak diye kardeşime yedirirdi börekte 🤣🤣 isirganotlu börek,semitozlu börek yapardı hardal otu var birde onu haslayip sarımsaklı eksili yemesi güzel olur yemeginide yapanlar var tabi .
Ablacım ben pazı bulabildim manavda, onu pişiriyorum şimdi fakat saplarını ayırdım, çok kalındı. Onlarla daha sonra sarımsaklı yoğurt döküp kavurma yaparım.

Dün akşam

Fırında soslu uskumru
Sumaklı maydanozlu soğan salatası
Mevsim salata, turşu ve kola
Ay dün akşam biz de sardalya yaptık maydonozlu soğan salatası ile. Çok lezzetliydi. Balık mevsimini çok seviyorum 🥰

Annem hodan denen otu yapardı, Mersin'de var mı bilmem. Ama güzeldi tadı. Getir'de karışık kavurmalık otlar var onların içinden bulup söyleyeyim size 😅

Annem hodan denen otu yapardı, Mersin'de var mı bilmem. Ama güzeldi tadı. Getir'de karışık kavurmalık otlar var onların içinden bulup söyleyeyim size 😅
Ya nasıl tatlı bir öneri bu. Ben de araştırayım. Aslında hava soğuk olmasa çevreyoluna inerdim. Orada teyzeler var, köylerden organik ürünler getirip satıyorlar. Taze nergis de oluyor tezgahlarında. Yeni çiçekler de alırdım. 🥳
Ama gene manava kaldık. Bakalım pazıyı yapabildim mi? Nefis yemek tarifleri sağolsun 😂

Back