• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akşama Ne Yemek Var ?

Biz de dünden kalan ciğer yakıcı atom, muhammara ve çorbadan devam ettik. Yanına airfryerda mısır unlu patates ve kabak kızarttım sadece, bir de sarımsaklı ekmek yaptım.

Ev çok çok dağınık halim yoktu toparlayamadım. İşten çıkıp onları yapıp yemek yapayım demiştim ama eşim erken gelebilirmiş. Yetiştirebilirsem;

Sütlü domates çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye (dolaba atmışım şimdi gördüm)
Firik pilavı
Atom (şili biberi aldım bir ton çürümeden her gün atom yapacağım galiba 😅)
Salata

Dün esim gec saate kadar calisti. Yemeklerden azar azar yemistik oglumla. Dünden yemeğim var bugün rahatim diyordum. Cunku hic halim yok yapmaya. Ta ki esim öğleden sonra gelip yemek yiyene kadar. Cok bozuldum 😂

Pratik bir şeyler yapip gecicem. Ne yapacağımı şaşırdım artik.

Tarhana çorbası
Makarna
Ton balıklı salata
Oreolu magnolia (Yapmıştım sabahtan)

Ev çok çok dağınık halim yoktu toparlayamadım. İşten çıkıp onları yapıp yemek yapayım demiştim ama eşim erken gelebilirmiş. Yetiştirebilirsem;

Sütlü domates çorbası
Zeytinyağlı taze fasulye (dolaba atmışım şimdi gördüm)
Firik pilavı
Atom (şili biberi aldım bir ton çürümeden her gün atom yapacağım galiba 😅)
Salata
Buraya firik pilavı yazdım diye bir saattir firik pilav tarifi araştırıyorum. Bende bu yok ki dedim en sonunda, siyez bulguru ne alakaysa firik diye kalmış aklımda 🤦🏿‍♀️

Kuru fasulye eşim çok beğendi:)
Yanında sivri biber:)

Bazı bayan arkadaşlar neler neler yapıyor günlük helal olsun:) Yanında tatlıda:) eşim çok çeşit istemediği için tek çeşit Yanında salata kesin ister çocuklarda olunca:)ama misafirimiz geldimi bende döktürüm:)))

Back
X