Akşama Ne Yemek Var ?

Kayınvaldemle aynı şehirde hatta aynı binada oturmak istiyorum.
Sonuç: Yemek derdine son:lepi::çok üzgünüm:

hazırım kızzz ama şimdi hakkını yiyemem kayınvalide çk gzl yemekler yapar gzl oluyor yemeklerikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel kayınvaldenle bu kadar iyi anlaşıyon demekcokacimcoook

kıymalı makarna ve tavuk düşünüyorum..
yanınada yayla çorbası yapsam mı acep?

ayy benımde canım mantı ıstıyo ama kım yogurcak accak katlıycak falan bır suru ıs bırı bana yapsııınnnnnnnnn canım ıstıyooooo

Dün musakka yapmıştım beğenmedi beyefendi :dilcikar:
Bugün kızartma yapacağım ve yanına salata ona yeter :mymeka:

Dün musakka yapmıştım beğenmedi beyefendi :dilcikar:
Bugün kızartma yapacağım ve yanına salata ona yeter :mymeka:

musakkayı benımde babam sevmezdı ama esım sever ne olsa yer allahtan o konuda hıcbı sıkıntım yok kızartma en guzelı bayılırım

taze fasülye
dometesli pilav
salata düşünüyorum
üşenmezsem mercimek çorbasıda yaparım ama kesin değil

kızlar pilav makarnadan bıktık kuskus pilavı bilen vrmı bn hiç denemedimdekaydirigubbakcemile2 değişiklik olsun

musakkayı benımde babam sevmezdı ama esım sever ne olsa yer allahtan o konuda hıcbı sıkıntım yok kızartma en guzelı bayılırım

Ay benimki çok yemek seçiyor birde beğenmiyor deli oluyorum akannehir

ohh kızartmayıda sevmeyen yoktur herhalde....

Kızartmayı ben birde şöyle yapıyorum,
Patatesleri kızartıp tencereye koyuyorum, üzerine birber, sonra patlıcan sonra da sarımsaklı domates sosu..
Yanında süzme yoğurt cokacimcoook
Ayy çok acıktım birdenn akannehir

eslerın yemek secmesı kadar kotu bır sey yoktur sanırım allah kolaylık versın.

canım kızartmayı bende oyle yapıyorum dunde ben ole yaptım bırde kabakta kızarttım ustune dedıgın gıbı sarımsaklı domates sosu guzel oluyo gercekten sımdıden afıyet olsun sıze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…