- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay benimki çok yemek seçiyor birde beğenmiyor deli oluyorum akannehir
Kızartmayı ben birde şöyle yapıyorum,
Patatesleri kızartıp tencereye koyuyorum, üzerine birber, sonra patlıcan sonra da sarımsaklı domates sosu..
Yanında süzme yoğurt cokacimcoook
Ayy çok acıktım birdenn akannehir
Erişteye benziyor biraz güzeldir ben çok severim :lepi:
kuskus pılavı dedıgınız eriştemi?
kuskus pılavı dedıgınız eriştemi?
ohh ohh bu süper bişiy hayatta hayır demeeyecim bi lezzet..
ben bide seninkine ilave olarak bişiy diycem
aynen seninki gibi yapıyorum ama cam fırın kabına koyup birazda fırına veriyorum.. süper oluyo bidene bak
ooohh bndeee çk acıktım vallaaaa afiyetle yiyin cnm ah bu erkekler zatennnn bi alemler...:hulya:
yk cnm erişte değil yuvarlak yuvarak bi çeşit şehriye yada makarna türündenkaydirigubbakcemile3ayyy açıklayamadım pek yuvarlak yuvarlak
cnmcm tarfini verilirmisin bizlerde yapalımkaydirigubbakcemile5
Ay bildiğim kadarı ile aynı makarna gibi yapılıyor yani sadesi annem öyle yapıyordu haşlayıp sonra da yağda azcık kavur tamam oluyor yerimseniben
ya koy canım tencereye suyu ondan sonra at kuskusu pişir 20 25 dk pişesiye kadar ben genelde salçalı yapıyorum markana sosuda yap ye ohhh afiyet olsunopuyorumnanaktan canım istedi bemafoldumben[/QUsOTE]
salçalıda güzel olur ha ayyy bnmde cnm çekiti valla:gitme:
ya koy canım tencereye suyu ondan sonra at kuskusu pişir 20 25 dk pişesiye kadar ben genelde salçalı yapıyorum markana sosuda yap ye ohhh afiyet olsunopuyorumnanaktan canım istedi bemafoldumben[/QUsOTE]
salçalıda güzel olur ha ayyy bnmde cnm çekiti valla:gitme:
salçayı çok sevdiğim için bide beyaz beyaz yiyemem ya ben onumafoldumben salçalı tavsiye ederim amaopuyorumnanaktan
salçayı çok sevdiğim için bide beyaz beyaz yiyemem ya ben onumafoldumben salçalı tavsiye ederim amaopuyorumnanaktan
hafta sonu kesin deniycem yazarım salçalı deniyem bakıyım:hulya::hulya::hulya:
hafta sonu kesin deniycem yazarım salçalı deniyem bakıyım:hulya::hulya::hulya:
tamam canım inş. beğenirsin sendeopuyorumnanaktan
kızlar pilav makarnadan bıktık kuskus pilavı bilen vrmı bn hiç denemedimdekaydirigubbakcemile2 değişiklik olsun
evet evet tavuk iptal dondurucudan hiç çıkarmayayım en iyisi..bende kızartma yapayım..eferim marul kapa:)
kızartma,kıymalı makarna,yoğurt,kola..
menüm süper..
öğrenci evindekiler gibi ehueheuuu:)