Aksama eşinize ne hazırladınız?

lalsuu

lalsu
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
861
104
sevginizle ve aşkınızla onu düşünerek bir sofra donatma zamanı geldi..mübarek günlerin tılsımıyla...sizler ne hazırlıgındasınız?
ben eşimden şark dolayısıyla ayrıyım..tek ramazan geçiriyorum...

canım benim valla bende aynı senin gibiyim senağlama aşkım askere gitti 1 ay oldu mirmirmirmir ahh ahhh şimdi yanımda olsa ona neler hazırlardım.

yol bekleyen bayanlar allah sabrınızı versin çok zor ben de çekmiştim 3 sene sonunda ilk bu sene eşimle rahat rahat bir ramazan geçirecem..ilk sene ve ikinci ramazan hep ilçede zorunlu hizmette idim, tek başıma yada oğluşumla yaptık iftarı..
geçen senede evde idim ama 45 dak yol gelip gidiyordum rahat rahat yemek hazırlayamıyordum..
busene ilk defa bukadar bol vaktim var
bugün ben oruç tutamasam da ona kısır köfte, nohut , pilav, komposto , salata yaptım...beyeğir heralde ama öneriler varsa değiştirebilirm..menüm çok çeşit değil ama sadece iki kişiyiz..:) bide yanına fava var...

MEMNUN OLDUM..aksama tekim..eşimde uzakda offf ne zor ayrılık aç mi susuzmu diye diye günler geçiyor..aman kıymetini bilin eşlerinizin..zor günler herkes geçiriyor ama anlık yaşıyoruz..a.s.

Son düzenleme:
ooohhh herkez kuru fasulyeci mubnarek gü,nün ilk günü
bende sucuklu kurufasulye yapacağım,pilav ve annem taze taze tarhana yollamış mis gibi birde tarhana çorbası yapacağım

yok ki yanımdasenağlama
canım benim valla bende aynı senin gibiyim senağlama aşkım askere gitti 1 ay oldu ahh ahhh şimdi yanımda olsa ona neler hazırlardım.
işte bende bu yüzden hazırlayamıyorum senağlama
ooohhh herkez kuru fasulyeci mubnarek gü,nün ilk günü
bende sucuklu kurufasulye yapacağım,pilav ve annem taze taze tarhana yollamış mis gibi birde tarhana çorbası yapacağım

kim kurufasulye hazırlamış ben göremedim heraldefisfisfis

bende kurufasulye yok..sütlaç..patates salatası..tarhana olcak insallah
a.s.

Son düzenleme:
Bende esimi 3 haftadir gôrmûyorum. Türkiye izine gitmisti oglumla. Bu aksam gelecek, iftira yetisemeyecek ama olsun.:asigim:
Mercimek çorbasi, pirinç pilavi ve baharatli tavuk kanati sürecem firina. Salata tabiiki ve pasta yapsam mi diye düsûnüyorum
CADIARZU

6:30 da evde olucam, 7:30 da ezan okunuyor.
1 saat te yapacaklarım sınırlı.
Tarhana çorba,
melemen,
salata,
belki makarnada yapabilirim.

Domates çorbası

Sebzeli köfte

Pilav ya da erişte

Göbek salata & cacık
olacak hihoyyyt

Herkese hayırlı iftarlar
:1hug:

bende yazmadan geçemedim kızım 11 aylık emziriyorum çok susadım acıkmadım okudukça azım sulandı çok zormuş
soslu tavuk
pirinç pilavı
patlıcan salatası
tiramisu bugünkü menüm

Bende yazayım

Ezogelin çorbası

Kumpir

Pilav

Revani

Bugünkü menü böyle daha iftara çok var bir şeyler daha eklesemmi acaba diyorum.
Sonra yenmeyincede ertesi gün aynı şeyleri yemek istemiyorum bakalım yeter herhalde bunlar.
Herkese hayırlı iftarlar.

bence ekleme yarına kalmasın..sütlü tatlılar tercih edilmesi gerekiyormuş...gamyoncuiremsu

diger arkadaşa yazdım sanada yazayım,bugünkü menüm:
tarhana çorbası
pirinç pilavı
tavuk
salata
tatlı olarakta kemalpaşa tatlısı...

mercimek çorba.
hünkar beğendi.....
pilav ve salata ..
benim bu akşam ki menü..

1 saatte yetiştirebilirsem
mericmek çorbası
etli bezelye
pilav
cacık
patlican salatası
planım bu umarıım zamanında yetişir

tarhana çorbası
karnıyarık
pilav
cacık
yogurtlu kozlenmis kırmızı biber ve tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…