- 10 Haziran 2018
- 133
- 257
-
- Konu Sahibi Clementine89
Ama işte butun fun nasıl uyanık kalıcaznasıl olsa uyanıksınız, benim çocuklara bakın da ben uyuyayım madem
24 saat uyumayın, ertesi gün 22.00 da yatın, sabah 07.00 de kalkın.
gün içinde uyumayın, 22.30 da yatın,
07.30 da kalkın
bir kaç gün bunu tekrar edin.
koala değilseniz öğlen uyanıp, gece de erken yatamazsınız zaten
Ama işte butun fun nasıl uyanık kalıcaz
Ya cok tatlısınız.zahmet edip uzun uzun yazdınız.teşelkurler.hastanede bı yakınım yatıyor.olmadı ona gideyım refakatcı olsrak gunduz.aksama kadar uyumamıs olurumkafanızı yastığa koymayarak.
şimdi kalkın kahvaltı yapın.
sonra yürüyüşe çıkın. eve dönün çekmecelerinizi, dolaplarınızı düzeltin.
öğlen yemeği, sonra markete bakkala çakkala yine dışarı çıkın.
döndüğünüzde bir kahve için.
bu sefer eski ders notlarınız, bilgisayar arşiviniz, fotoğraflarınızı vs düzenleyin.
ama masa ve sandalyede.
sonra akşam yemeği, masayı siz kaldırın, sonra da yatın.
kısacası yatay pozisyona geçmeyin ve boş boğ oturmayın.
ertesi sabah yorgun olacaksınız. yorgunum diyip uyumaya devam etmeyin.
Merhaba güzeller, bekçilik yapsam para kazanırdım valla o derece bozuk bir uyku düzeni.
Gece oturmalarını çok seviyorum, ama uyku saatimi belli bir saate sabitleyemiyorum. Her geçen gün 1 saat ileri atıyor. Haliyle öğle saatlerinde uyanıyorum ve gün bitmiş oluyor. Sabah erkenden gitmem gereken yer varsa geceden stres başlıyor, nasıl uyurum ben diye?
Benim gibi bu dertten yakınan arkadaşlar varsa yazdın lütfen, hele bir de buna çözüm bulan varsa dermanını yazsın
Sabah erken kalkın. Öğlene kadar uyumayınMerhaba güzeller, bekçilik yapsam para kazanırdım valla o derece bozuk bir uyku düzeni.
Gece oturmalarını çok seviyorum, ama uyku saatimi belli bir saate sabitleyemiyorum. Her geçen gün 1 saat ileri atıyor. Haliyle öğle saatlerinde uyanıyorum ve gün bitmiş oluyor. Sabah erkenden gitmem gereken yer varsa geceden stres başlıyor, nasıl uyurum ben diye?
Benim gibi bu dertten yakınan arkadaşlar varsa yazdın lütfen, hele bir de buna çözüm bulan varsa dermanını yazsın
Ayni dertten muzdaribim :)))Merhaba güzeller, bekçilik yapsam para kazanırdım valla o derece bozuk bir uyku düzeni.