Akşam sokağa çıkan kız öldürülmeyi hak ediyor

Aynı dünyada yaşıyoruz, Türkiyede de bol bol var bu zihniyet.

Burada da var, bu forumun içinde.

Kadına eşi tecavüz etmiş, sabah akşam şiddet uyguluyormuş.

Bir canlı da ''Yuvayı kurmak zor, yıkmak kolay. Boşansan daha iyi mi olacak? Tanıdığım herkes aynı durumda.'' yazmış.

Ve bu canlıya bir ceza tanımı yok bu forumda.

Mune bu yorumlar nedeniyle bu forumun kadın üzerindeki baskıyı yeniden ürettiğini düşünmüyor musunuz?

Foruma bu konuyla ilgili kural koysan ne olacakki? Bu insanlar reelde dibimizde, hepsi konumuz komşumuz... Aynı ağız ayni düşünce... keşke buraya kural koymakla bitse.

Vicdan lazım vicdan. Biraz da akıl tabii.

Haberin içeriğini sonuna kadar okuyamadim içim dayanmadi. Lanet olsun böyle pisliklere!!!

Turkiye ve hindistan neredeyse ayni. Turkler henuz bunlari eoyleyecek kadar cesur degil. Ama cok uzak degil o gunler

Valla erkekler.olmesin diyosunuz da bunu yapan erkerkekler.olsun bence ya. Cok rahatim bu konuda. Bi kadina tecavuz etmeyi hak gorene ben de idami hak goruyorum.
bir uzva ssahip.olarak ustunluk kurabildigini sananlara çok iyi bi ders vermek lazım ulke bazinda da degil dunya bazinda!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…