- 30 Eylül 2016
- 502
- 1.052
Aslında her şeyde hep iyi tarafları düşünerek motive ederim kendimi. Olumsuzluklara çok odaklanmam. Bu konuda hep olumsuz yargıyla başladığım için böyle oluyor demek ki. Yine mi olmayacak yerine bu kez de çok güzel olacak demem lazim. Kendimi olmayacak diye sartlandirmisim megerse. Bu yorum bana çok iyi geldi. Bazen insanın gözünden kaçıyormuş demek bazı seyler. Teşekkür ederim. :)
Bir de esimden böyle yorum alıyorum sadece. El lezzetim iyidir arkadaslarim, misafirlerim cok beğenir. Ben gelirken şunu şunu yap diye sipariş bile verirler. Ama esimde apayrı seçici bir damak var. Dışarda yedigimizde bile eleştirdiği oluyor. Şöyle soyle yapın daha iyi olur diye.
Hayır yeni değil 9 yıllık evliyim iki çocuğum var. Benim için yemek hiç problem değil salata bile bir öğün benim için.
Yorum iyi geldiyse ne mutlu bana. Sen 9 yıllık ev geçindiren, iki çocuk dünyaya getiren bir anne, hiç yemek yapmasan bile olur. Elinden zehir gelse eyvallah denir :))) Hiç sıkma o güzel canını tatlı anne :) Keyfine bak, canının istedği yemeklere oncelik ver en azından daha dikkatli odaklanırsın :))