- Konu Sahibi balxixmnur
-
Annesizlik ve tecrübesizliklerine ver derim.
Bu mübarek günlerde boşyere kendini sıkma:teselli:
Annesiz kaldığımız ilk dönemde bizimde böyle kötü tecrübelerimiz oluyordu kardeşimle.Düşünemez şimdi o 20 yaş ne ki?
Sabretmesende güzelce söyle sen canım benim.
Annesizlik ve tecrübesizliklerine ver derim.
Bu mübarek günlerde boşyere kendini sıkma:teselli:
Annesiz kaldığımız ilk dönemde bizimde böyle kötü tecrübelerimiz oluyordu kardeşimle.Düşünemez şimdi o 20 yaş ne ki?
Sabretmesende güzelce söyle sen canım benim.
valla sinirlenmekte haklısın bizimde üst komşumuz aynen böyle .. sofra bezini silkeler yukarıdan çöp atarlar fln.. bikaç kez annemde uyardı ama olmuo maalesef..hadi senin komşun tecrübesiz olabilir saruboceg in dediği gibi bizim komşu annemden yaşça büyük düşün artık ..ama sen ona tatlı dille bidaha anlat bole olmaz fln gibisinden üstelik çamaşırlığın da varsa balkonun iç kısmına çamaşırlığa ser çamaşırlarını bolece ne sen solemek zorunda kalırsın ne de o yapsada bişey olur
Canım haklılar demiyorum... Böyle küstahça cevap vererek yanlış davranmışlar... Ama sen de biraz iğneyi kendine batır... Sabahtan akşama kadar çamaşır durmaz balkonda... Senin üstündeki komşuların da çamaşır yıkayıp asmak isteyebilirler.. Ee ıslak çamaşır olursa, iyi sıktırılmazsa da altta kalan yani senin çamaşırlar ıslanır.. Bu kaçınılmaz bir urum.. Eğer hemen toplayamayacaksan çamaşırı asmamanı tavsiye ederim....
Benim balkona çamaşır asma lüksüm yok çünkü balkonum yok... Ama annemler de senin gibi 1. katta oturuyor ve annem asla çamaşırı uzun süre tutmaz balkonda, hatta gece geç saatte asar ki sabaha kadar kurusun kalksın ortalıktan üzerine başka çamaşır asan olmasın diye...
düzgünce özrünü dilese yinede kızmazdım ama sürekli uyarılarımıza rağmen böyleler. üst katımdakide şikayetçi dediğim gibi. demekki böyle olması gerekiyormuş. bundan sonra yapacakalrını sanmıyorum. dairede oturan insanlar etrafına saygı duyması gerekir bence. ben çalışıyorum ama hiç akşamları süpürgeyi açmam hep hafta sonu temizlik yaparım. ben dikkat ediyorsam benim komşumda bana saygılı olması gerekir diye düşünüyorum.
Canım haklılar demiyorum... Böyle küstahça cevap vererek yanlış davranmışlar... Ama sen de biraz iğneyi kendine batır... Sabahtan akşama kadar çamaşır durmaz balkonda... Senin üstündeki komşuların da çamaşır yıkayıp asmak isteyebilirler.. Ee ıslak çamaşır olursa, iyi sıktırılmazsa da altta kalan yani senin çamaşırlar ıslanır.. Bu kaçınılmaz bir urum.. Eğer hemen toplayamayacaksan çamaşırı asmamanı tavsiye ederim....
Benim balkona çamaşır asma lüksüm yok çünkü balkonum yok... Ama annemler de senin gibi 1. katta oturuyor ve annem asla çamaşırı uzun süre tutmaz balkonda, hatta gece geç saatte asar ki sabaha kadar kurusun kalksın ortalıktan üzerine başka çamaşır asan olmasın diye...
Ama bu kızlarınki balımnur dediğim gibi iş bilmemelerinden kaynaklı bir durum gibi geliyor bana.Yani nedense kötü niyet sezemedim ben canım.Annesizlikleri dokundu sanırım bana:gitme:
ben 1. katta onlar ise 3. katta oturan komşum. 2 senedir evimizdeyiz ve sürekli uyarmaktan bıktım usandım bu kızları. geçen sene annesi vefat edince 1 enedir sabrediyorum hadi şöyle hadi böyle. ama dün akşam artık dozajı aştı. gerçi son zamanlarda sürekli bişeyler yapıp kızdıryorlardı. 2. kattaki komşumda şikayetçi. gece yarısı tangır tungur gürültü yapıyorlar resmen uykudan uyanıyoruz. bütün odalarımın camları ekmek ufağı oluyor sofra bezi silkeliyor daha önede uyardım camdan sofra bezi silkilmez günah dedim öğütledim ama nafile. arka bahçeye çöp atarlar aşağı indirmek o kadar zorki onlara. çeyizlik yorganlarımı havalandırmak için çıkarmıştım üzerine çekirdek çitlemişler birkaç leke olmuş felan. aman hadi bela uzak dursun dedim ama yok dün şalterler attı bende. çarşafları yıkadım astım sabah akşamda kaynanama gittiğimziden saat 10 da evdeydik toplamaya bir çıktımki yukarıdan şarıl şarıl su akıyor bir baktım tüm çarşaf pike yastık kılıfları hepsi ıslanmış. çıktım ayıp günah değilmi daha öncede uyardım seni neden böyle yapıyorsun bi aşağı bakar insan dedim. ben gece gece nerden göreyim senin çamaşırlarını olmuş bitmiş ne kızıyon diyo bana. kızmasımı var bak ben yeniden yıkamak zorundayım sabah astım gittim kurumuş çamaşırları ıslatmışsın diye söylendim. iyi nabalım olmuş bitmiş bir daha yapmayız diye ukala ukala konuşuyor. hem akşama akdar çamaşırmı durur ben senin çamaşırını beklemek zorundamıyım diyo birde. bekleyeceksin 10 günde dursa bekleyeceksin dedim. bir daha olmasın zaten bu güne kadar babana şikayet etmedim ama bak bundan sonra edicem git et diyo. ben senin çamaşını toplamanı bekleyemem diyo birde terbiyesiz. çabuk al o çamaşırını yoksa olacaklara karışmam herşeyde uyarcazmı senin aklın fikrin yokmu. çocuk değilsin birde cvp veriyorsun özür dileyeceğine dedim. 20 yaşındaki kzı bana kafa tutuyor hem suçlu hem güçlü. babasını aramış hemen böyle böyle kzdı ben özür diledim ama bağırdı felan. bende telefonda senizn kızın yalan söylüyorsa ben ne yapayım kızının terbiyesini ver 20 yaşındaki kız bana akıl veremez dedim. komşunun komşuya zararı varmı sizde sürekli böyle yeter artık dedim. eğer benim çamaşırım varsa suyu süzülem birşey asamazsınız kızlarını uyar bir daha olmasın diye onada söylendim.
valla şimdiki gençler iş yapma özürlü komşuluk yok hiç. zaten 2. kattakilerde çok şikayetçiler onlarada zararı çok. uff hala sinirim gçemedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?