Akşam akşam sinir oldum. Haksız mıyım ama ya!

Ozur dilemesi gereken kisi esin.

balayından sıkılıp play station mu oynadı yani?

Biz ne zaman esimle okeyde es olsak hep yeniliyoruz konuya gelince evet biraz gicik bi durum olmustur ama erkekler malesef dusuncesiz biraz.Bence hic uzatmayin konuyu cunku uzatsaniz bile anlamicak ona gore abartiyor olcaksiniz.

Valla Okeyi cok severim ilerde esim boyle bisey yapsa onu hic takmam cunku cani istememistir ama eve gidince sorarim bir sorun mu oldu diye uzatmadan

okeyi çöpe at. Ya benle ya hiç de.

Senin ozur dileyecegin bir sey olmamis ki. O sana eslik etmemis goz gore gore hevesine ragmen. Simdi de sen ona hemen hemen ayni cezayi vermissin oyunu vermeyerek. Iyi de yapmissin. O ozur dilesin madem yurt disina gidecek

Benzer şeyi benim eşim de yaptı. Arkadaşlarıyla eskiden kağıt oyunları oynamışken, benim ailemle oynayacağımız Zaman hiç elini sürmüyor. Sevmiyorum diyor. Eskiden arkadaşlarıyla da onlar oynuyor diye oynuyormuş, sevdiğinden değilmiş.
Yine de tatmin etmiyor beni bu. Onlarla oynadıysan bizimle de oyna ne var yani değil mi. Ama ne yaparsın, zorla değil ya. Ama benimle aile içinde oynamayıp, sevmiyorum deyip evden kağıt okey falan götürmeye kalksa hani sevmiyordun derdim ben de.

Yaaa hadiii benim gibi kadın olsan oynamasa adam haklı bir yılbaşı akşamı kpederin evinde toplanıp görümceler eşleri bende eşimle çift olup okey oynuyoruz ben oynamayı bilmediğimden sormadımda sürekli okey taşını atıyormuşumbir iki derken eşim bir bağırdı yaaa aşkım ne yapıyorsun sen yaaa uyudunmuda hayalinmi oynuyor iki dk adam ol dedi oynamıyorum deyince büyük enişte lannn oğlum kızma hadi 3 puan sizin olsun dediböyle olsan adam haklı ama ayıp etmiş özür falan dilemeyin böyle yaptıkça adamların bir yerleri kalkıyor kendilerini bi b...k zannediyorlar bu kadar basit şeylerden başlıyor git gide büyüyor büyüdükçe iyice salıyorlar kendilerini sonrada mutsuz kadın ortalarda

balayından sıkılıp play station mu oynadı yani?

Balayından sıkıldık değil de, Mayısın birinde abant çok yağmurluydu o sene. Hava güzelken dolaştık falan ama son iki gün hiç dışarı cikamayacak kadar yağmur vardı. Romantizm de bi yere kadar ya otelden de dışarı cikamadik. İndik oyun salonuna playstation oynadik

ayol balayında dışarda ne işiniz var zaten kuzum?

Benim eşimde kadınlarla oynamayı sevmez..İllaki yanlızca erkeklerle oynayacak belki böyle birşeydir. Gerçi bende hazetmem bu tarz oyunlardan ama

onda da play station oynadık deme sakın

Yoook playstation dışında tüm oyuncaklar bozuktu. Hava iyi olduğu günler bisiklete bindik faytonla falan gezdik ama yağmur bosalinca otelde kaldık. Odada oturunca da ne ileri gidebiliyosun ne geri gelebiliyosun

Yoook playstation dışında tüm oyuncaklar bozuktu. Hava iyi olduğu günler bisiklete bindik faytonla falan gezdik ama yağmur bosalinca otelde kaldık. Odada oturunca da ne ileri gidebiliyosun ne geri gelebiliyosun
tabi canım yeni evli çift odada yalnızken ne yapabilir ki zaten?

Yapışık ikiz değilsiniz bir ortamda, farklı şeyler de yapabilirsiniz. Kaldı ki oyun oynamayı sevmiyor da olabilir. Yine de bazen ortamı bozmamak için takılması lazım. Buna rağmen görümcenin eşinin çok rahat olup laf sokması ve senin eşinin yalnız oturmasına içinin razı olmaması anormal bir durum. Aslında görümcenin eşinin laf sokması dışındakiler anormal. Rahat deyince sarkıntı bir tip gibi düşünür insan. Adam sizi aileden görüp şaka yapıyor ama sen bunu rahatlık olarak algılıyorsun ve eşini yalnız bırakmak istemiyorsun. Halbuki hepiniz ailedensiniz yalnız kalmak diye bir şey bana göre yok. Bu konuda garip geldin bana. Adam tabu vs sevmeyebilir ama arkadaşlarıyla okey oynamayı sevebilir. Bu biraz da paylaşımlarla ilgilidir. Çok fazla ayrıntıcı olduğunu düşündüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…