- 13 Eylül 2013
- 4.185
- 2.582
- 178
Ozur dilemesi gereken kisi esin.İyi akşamlar arkadaşlar. Hemen mevzuya giriyorum. Eşim, kv, kp, görümcem, onun kocası, teyzeler enişteler çoluk çocuk dün pikniğe gittik. Giderken aradılar sizde hangi oyunlar var diye. Okey monopoli jenga tabu ne varsa saydik. Bu oyunlar bin bir hevesle alınıp yüzlerce ısrarıma rağmen evde eşime hiç kurduramadigim oyunlar. İyi olur götürelim o kadar para verdik bi ise yarar dedim okeyi istediler götürdük.
Neyse işte kahvaltidan sonra hadi oynayalım dediler. Ben de cok iyi bilmem eşime dedim hadi beraber oynayalım eğleniriz bak herkes karisiyla kocasıyla oyunuyo diye. Yok çocuğa bakicam ben dedi. Annesi falan otur oğlum sen de biz bakarız gençler oturun siz deslerde kimse adami benim yanıma oturtamadi. Biraz oynadik sıkıldım bende kalktım öyle boş boş teyzelerin yanında oturdum. Akşam bi daha kuruldu oyun. Benim ki yine aynı. Ya beraber bişi yapalım istiyorum herkes ne kadar eğleniyo bak diyorum o hiç görmemiş gibi internetten haber okuyo. Yine 10 dk sonra ben rahatsız oldum tek oynamaktan. Görümcemin eşi biraz fazla rahattır. Takılıyo falan eşim orda tek otururken oyun oynamak istemedim.
Asıl konuya geliyorum. Ben mevzuyu uzatmadim. Oynamadik dünyanin sonu değilya. Orda kapandı. Az önce de arkadaşları dışarı çağırdı. Telefonda soruyo okeyi getireyim mi diye. Kaş göz yaptım vermem dedim. İki dk sonra baktım salonda tıkırtı var. Uyanık bi de ışığı açmiyo ben farketmeden götürecek. Şimdi ne var bunda götürsün oynasın falan diyebilirsiniz ama dün benim yanıma bi kere bile gelmeyim bu gün arkadaşlarina götürmesi sinir etti. Dedim zaten dün böyle yaptığın için vermiycem diye. Başta pişkinlige vurmak istedi baktı ben ciddi ciddi vermiyorum tartıştık biraz.
Şimdi, bi kaç saat sonra gelecek yarın da yurt dışına çıkacak. Mesaj atıp özür falan dilemek istemiyorum açıkçası. Çünkü bunu hep yapıyor. Yanlız kalıyorum eşli ortamlarda. Hani öyle sıkıcı bi tip olduğumu da düşünmüyorum. Sırf canı sıkılmasin diye onunla balayında playstation oynamış insanım.
Özür de dilemesem yarın gidecek... Ne bilim vicdan yaptım. Ama haksız mıyım? Ne yapsam ki?
Bende merak ettim şimdi bakbalayından sıkılıp play station mu oynadı yani?
okeyi çöpe at. Ya benle ya hiç de.İyi akşamlar arkadaşlar. Hemen mevzuya giriyorum. Eşim, kv, kp, görümcem, onun kocası, teyzeler enişteler çoluk çocuk dün pikniğe gittik. Giderken aradılar sizde hangi oyunlar var diye. Okey monopoli jenga tabu ne varsa saydik. Bu oyunlar bin bir hevesle alınıp yüzlerce ısrarıma rağmen evde eşime hiç kurduramadigim oyunlar. İyi olur götürelim o kadar para verdik bi ise yarar dedim okeyi istediler götürdük.
Neyse işte kahvaltidan sonra hadi oynayalım dediler. Ben de cok iyi bilmem eşime dedim hadi beraber oynayalım eğleniriz bak herkes karisiyla kocasıyla oyunuyo diye. Yok çocuğa bakicam ben dedi. Annesi falan otur oğlum sen de biz bakarız gençler oturun siz deslerde kimse adami benim yanıma oturtamadi. Biraz oynadik sıkıldım bende kalktım öyle boş boş teyzelerin yanında oturdum. Akşam bi daha kuruldu oyun. Benim ki yine aynı. Ya beraber bişi yapalım istiyorum herkes ne kadar eğleniyo bak diyorum o hiç görmemiş gibi internetten haber okuyo. Yine 10 dk sonra ben rahatsız oldum tek oynamaktan. Görümcemin eşi biraz fazla rahattır. Takılıyo falan eşim orda tek otururken oyun oynamak istemedim.
Asıl konuya geliyorum. Ben mevzuyu uzatmadim. Oynamadik dünyanin sonu değilya. Orda kapandı. Az önce de arkadaşları dışarı çağırdı. Telefonda soruyo okeyi getireyim mi diye. Kaş göz yaptım vermem dedim. İki dk sonra baktım salonda tıkırtı var. Uyanık bi de ışığı açmiyo ben farketmeden götürecek. Şimdi ne var bunda götürsün oynasın falan diyebilirsiniz ama dün benim yanıma bi kere bile gelmeyim bu gün arkadaşlarina götürmesi sinir etti. Dedim zaten dün böyle yaptığın için vermiycem diye. Başta pişkinlige vurmak istedi baktı ben ciddi ciddi vermiyorum tartıştık biraz.
Şimdi, bi kaç saat sonra gelecek yarın da yurt dışına çıkacak. Mesaj atıp özür falan dilemek istemiyorum açıkçası. Çünkü bunu hep yapıyor. Yanlız kalıyorum eşli ortamlarda. Hani öyle sıkıcı bi tip olduğumu da düşünmüyorum. Sırf canı sıkılmasin diye onunla balayında playstation oynamış insanım.
Özür de dilemesem yarın gidecek... Ne bilim vicdan yaptım. Ama haksız mıyım? Ne yapsam ki?
balayından sıkılıp play station mu oynadı yani?
ayol balayında dışarda ne işiniz var zaten kuzum?Balayından sıkıldık değil de, Mayısın birinde abant çok yağmurluydu o sene. Hava güzelken dolaştık falan ama son iki gün hiç dışarı cikamayacak kadar yağmur vardı. Romantizm de bi yere kadar yaotelden de dışarı cikamadik. İndik oyun salonuna playstation oynadik
ayol balayında dışarda ne işiniz var zaten kuzum?
onda da play station oynadık deme sakınMazeret iznine ayrildiydim iki gün sonra
onda da play station oynadık deme sakın
tabi canım yeni evli çift odada yalnızken ne yapabilir ki zaten?Yoookplaystation dışında tüm oyuncaklar bozuktu. Hava iyi olduğu günler bisiklete bindik faytonla falan gezdik ama yağmur bosalinca otelde kaldık. Odada oturunca da ne ileri gidebiliyosun ne geri gelebiliyosun
tabi canım yeni evli çift odada yalnızken ne yapabilir ki zaten?
İyi akşamlar arkadaşlar. Hemen mevzuya giriyorum. Eşim, kv, kp, görümcem, onun kocası, teyzeler enişteler çoluk çocuk dün pikniğe gittik. Giderken aradılar sizde hangi oyunlar var diye. Okey monopoli jenga tabu ne varsa saydik. Bu oyunlar bin bir hevesle alınıp yüzlerce ısrarıma rağmen evde eşime hiç kurduramadigim oyunlar. İyi olur götürelim o kadar para verdik bi ise yarar dedim okeyi istediler götürdük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?