Akşam akşam sinir oldum. Haksız mıyım ama ya!

91ankaraa

Hey there! I am using KK
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
879
941
53
İyi akşamlar arkadaşlar. Hemen mevzuya giriyorum. Eşim, kv, kp, görümcem, onun kocası, teyzeler enişteler çoluk çocuk dün pikniğe gittik. Giderken aradılar sizde hangi oyunlar var diye. Okey monopoli jenga tabu ne varsa saydik. Bu oyunlar bin bir hevesle alınıp yüzlerce ısrarıma rağmen evde eşime hiç kurduramadigim oyunlar. İyi olur götürelim o kadar para verdik bi ise yarar dedim okeyi istediler götürdük.

Neyse işte kahvaltidan sonra hadi oynayalım dediler. Ben de cok iyi bilmem eşime dedim hadi beraber oynayalım eğleniriz bak herkes karisiyla kocasıyla oyunuyo diye. Yok çocuğa bakicam ben dedi. Annesi falan otur oğlum sen de biz bakarız gençler oturun siz deslerde kimse adami benim yanıma oturtamadi. Biraz oynadik sıkıldım bende kalktım öyle boş boş teyzelerin yanında oturdum. Akşam bi daha kuruldu oyun. Benim ki yine aynı. Ya beraber bişi yapalım istiyorum herkes ne kadar eğleniyo bak diyorum o hiç görmemiş gibi internetten haber okuyo. Yine 10 dk sonra ben rahatsız oldum tek oynamaktan. Görümcemin eşi biraz fazla rahattır. Takılıyo falan eşim orda tek otururken oyun oynamak istemedim.

Asıl konuya geliyorum. Ben mevzuyu uzatmadim. Oynamadik dünyanin sonu değilya. Orda kapandı. Az önce de arkadaşları dışarı çağırdı. Telefonda soruyo okeyi getireyim mi diye. Kaş göz yaptım vermem dedim. İki dk sonra baktım salonda tıkırtı var. Uyanık bi de ışığı açmiyo ben farketmeden götürecek. Şimdi ne var bunda götürsün oynasın falan diyebilirsiniz ama dün benim yanıma bi kere bile gelmeyim bu gün arkadaşlarina götürmesi sinir etti. Dedim zaten dün böyle yaptığın için vermiycem diye. Başta pişkinlige vurmak istedi baktı ben ciddi ciddi vermiyorum tartıştık biraz.

Şimdi, bi kaç saat sonra gelecek yarın da yurt dışına çıkacak. Mesaj atıp özür falan dilemek istemiyorum açıkçası. Çünkü bunu hep yapıyor. Yanlız kalıyorum eşli ortamlarda. Hani öyle sıkıcı bi tip olduğumu da düşünmüyorum. Sırf canı sıkılmasin diye onunla balayında playstation oynamış insanım .
Özür de dilemesem yarın gidecek... Ne bilim vicdan yaptım. Ama haksız mıyım? Ne yapsam ki?

Dun oynamak ıstememiştir, bugün istemiştir. Belki onlarla oynamak ıstememiştir. Yani ne bileyim büyütme bence, gerek yok.

Sizinle surekli mi boyle tutumu.Vakit gecirmek istemiyor mu ?

Dun oynamak ıstememiştir, bugün istemiştir. Belki onlarla oynamak ıstememiştir. Yani ne bileyim büyütme bence, gerek yok.
Ben de oyle düşündüm o yüzden dün de uzatmadim konuyu. Ama bi görsen fare gibi tıkır tıkır iş çeviriyo. Arkadaşlari icin böyle yapmasına bozuldum belki bilmiyorum. Ama normalde böyle dışarı çıkmasına falan ambargo koymam. Hamileyimya kıskançlığı mi abarttım acaba

Sizinle surekli mi boyle tutumu.Vakit gecirmek istemiyor mu ?

Vakit geçirme algimiz farklı çalışıyo. Aynı evin içinde olunca da ona göre vakit geçirmiş oluyoruz. Zaten 7 ayıdır benim halim yok sinemadir gezmedir falan. Yorucu bi hamileligim var. Kendisi azıcık odundur söylemesi ayıp, arada ki farı izah edemiyorum bi türlü.

En zor tip kavga etsen olmaz,guzellikle soylesen etki etmez..Benim bu durumlarda kafam calismiyo maalesef..

Ben de hic sevmem iki kisi tek istakanin basina tunemeyi, bugun vermemek cok ayip arkadaslarina rezil olmus

Ozur dilemen gereken bence sen degilsin esinin yaptigida cok yanlis.demek atkadaslariyla oynamak senle oynamaktan daha zevkli geliyor ona..yarin gidecemiste bence seninle daha cok zmn gecirnk istemesi lazimken bu davranisina anlam veremedm

Ben de hic sevmem iki kisi tek istakanin basina tunemeyi, bugun vermemek cok ayip arkadaslarina rezil olmus

Orda maksat oyun değil de muhabbetti. O yüzden yanyana gelmek istemiştim. Yoksa bende sevmiyorum. Herkes eşiyle dostuyla şakalaşırken kıskandim yaani azıcık.

Arkadaşlarina rezil olmaz çünkü zaten oyun salonuna gidiyolar. Para vermemek için evden götürelim dediler. Rezil olduysa da iyi oldu tahtalrimdan biri eksik deyiversin. Hem yalan da olmaz....

Ben benimle ilgilen diye bi kadinin erkegi darlamasini yanlis buluyorum cunku ters tepki yapar ki yapmis. Onun yerine ilgisini cekecek bi sey yapsaydin. Bugun de kisasa kisas yapmissin. Yani boyle adamla savasarak aranizda sevimli bi iliski olacak diye dusunuyosan buyuk yaniliyosun

Simdi sen bi tek bu anlattığıma göre yorum yapiyosun haklısın :) ama ortada benle ilgilen diye darlama yok. Sevmem öyle içine düşecekmis gibi sürekli yanyana olmayı, arkadaşlariyla dışarı çıkmasına karışmam. Bi de zaten ayın nerden baksan 10 günü en az şehir dışında yada yurt dışında geçiyo. En az bak. İnsan eşiyle bişiler paylaşmak istiyo. Ne var ki sanki dişini sıkıp 10 dk beni yanlız birakmasaydi. Evet bunu savaşa dönüştürmek çocukca farkındayım ama tepkimi göstermek istedim o an. O oyun kutuları benim lafımla bi kere bile açılmaz. 1000 parça puzzle aldık beraber yapariz diye 6 aydır salonda bekliyo bitecek hala...

Ha ben fikir almak icin konu actin sandim sen bayagi onay bekliyosun. O kadar dogru buluyosan davranislarini dert yok ortada

Ha ben fikir almak icin konu actin sandim sen bayagi onay bekliyosun. O kadar dogru buluyosan davranislarini dert yok ortada

Pardon ben anlatmak istediğimi anlatamadım sandım o yüzden ısrarla cevap vermeye çalıştım. Fikir alıyorum zaten ama bu arada yanlış anlaşılmayayim diye bi kac defa alıntı yaptım.

Haklısın ben de darılırdım da adam yurtdışına gidecekmiş o kadar büyütme dargın ayrılmayın

Bu konuyla ilgili hiç haklı bulmadım sizi. Madem o kadar rahatsız edecekti sizi eşsiz okey oynamak hiç oturmasaydınız masaya. Eşinizin yanına gitseydiniz. Belki canı o an oynamak istememiştir, herkes sen de oyna deyince bunalıp oynamamıştır fala falan. Gereksiz abartmışsınız.
Kendi arkadaşlarıyla oynamak istemesi de gayet normal geldi. Aile ortamında, eşiyle annesiyle babasıyla zevk alacağı şeyler farklıdır arkadaşlarıyla farklıdır. Ki okey de arkadaşlarıyla daha keyif alacağını düşündüm ben. Ancak bunun dışında size genel olarak soğuksa, hiç paylaşımınız yoksa ayrı Bi konu. Onu eşinizle açıkça konuşmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…