aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

faceden özel konsursak bi sistem buluruz :)))))) yannda varken kkda konusurz yokken orda:)))) hem zaten özelleri burdan konusuos facede de öle muhabbet ederiz eşin bşe deemes:))))))))))
faceden kk'dan hic bahsetneyin, o yeter:d

sana kopya..
ben cok beyaz tenlıyım..
pamukum bugdayla beyaz karısımı..
gülşenım esmer :)

gerısı face acarsan hihihihih
vay vay, sizi citirlar!

kızlar gelinlikte eteği nasıl ayarlatmalıyım boy uzunluğu için:) ?

bebegım once ayakkabını almalısın...
gelınlıkcıye gıderkende aykkabını goturç..
gıy orda azcık yerlerde surunsun..
on tarafın tam hızada olsun ama arkan surunsun cnm..

benmkı oyleydı.. 2 tanede duvagım vardı bırı taslı olan hep taktıgım bırıde 3 metre olan oda gırıs ıcındı

yok cnm öle değil yani etek belimden yukarı olursamı uzun görünürüm aşağıda olursamı :) basık durmak istemiyorum:)))

gelınlık modelıne baglı kuzum..
prenses olursa mesela tam kasıktan olsa ıyı olur..
bazıları gobekten alıyor bence o basık gosterıyor..
gelınlık modelı bellıyse goster bıze.. at fotosunu
yada bellı degılse begendıgın bır tarzı at

yok cnm öle değil yani etek belimden yukarı olursamı uzun görünürüm aşağıda olursamı :) basık durmak istemiyorum:)))

Anladim canim:) bende ögle bir etek diyecektim kendime:))
Doğru, üst beli model bula bilirsn daha uzun görunursun .
Ama mesela ben kazık kadar topuk lu ayakkabı giydim, gekinligim uzuncaydu, ama yanındaki eşinle, 25, 30 cm boy varki varsada, yine kendini ele verursin.benim eşim 190 biylarinda, bende 165 boylarindayim, topuklularla, 178 olmuşumdur galiba, ama resimlere bakdim, boy farki moralimi oldukca bozdu, belki duvagim cok uzun oldugu ucin öyle küçük göründü m, bilmiyorum, ama okadar takilma canim benim, senin yüzünün güzeligi önemlu!

Çok korkuyorsan, nişanlı n, dikkat etsin, 2, 3 cm'lik ayakabilardan uzak dursun. Farkbetiysen, beyfendilerinde ayakabilari artik 2, 3 cm topuklu oluyor:)

kızlar prenses modelin üzerini beğendim diğer modelinde mendil eteğini beğendim:)) ımmm kollar içinde böle taşlı döküm yaptırıcaam strples istemio bnm askoşum:) gerçi anemlerde istemiyor:) ayakkabıyı daha almadım onuda 1 2 haftaya alıırım herhalde:) en fazla 7 cm topuk olur herhalde:) bilekten bantlı önü kapalı bi model alıcam

sarısın kızın giydiği düşük mendil etekli modelide nişanlım beğendi :))

şimdi daha sağlıklı fikir alabilirim herhalde:) bunlara göre duvağım ayakkabım etek boyum vs nasıl olmalı:) saçlarımı açık su dalgası tarzı bişey düşünüyorum :)

Eklentiler

• $486188_10151132796582021_184662225_n.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $1.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 23

Ben en sondaki gelinliği beyendim. Diyerlerin etekleri cok fir firli..sarişin hangisi canim
Topuklu giye bikirsen 10 cm giymeye çalış, birde rahat yedek ayakkabi.

Ben en sondaki gelinliği beyendim. Diyerlerin etekleri cok fir firli..sarişin hangisi canim
Topuklu giye bikirsen 10 cm giymeye çalış, birde rahat yedek ayakkabi.

ay sarışını unutmusumm:))) sarışın bu canım:)) fikirlerini göz önünde tutucamda 10 cm nasıl giyicem hiç blmiyorm:))

Eklentiler

• $3.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 21
ay sarışını unutmusumm:))) sarışın bu canım:)) fikirlerini göz önünde tutucamda 10 cm nasıl giyicem hiç blmiyorm:))

Offfff bu süper! ! Nişanlin cok hakli meleyim! Gercekden bana secim yaptirsalar bumu, dügünümde giydiğim gelinlikmi diye, bunu secerdim
Meleyim şimdi bende giyemem, dayanamam sandim, ama yedek ayakabimi inan son yarim saatda değişdik. Sürekli moa verdigimiz icin dayanmiş olmaliyim:)

bunumu beğendin sende:))) bana yakısırmı acaba :))) gerçi bnmde hoşuma gitti bu ama kararsızdım nişanlımla yanı şeyi beğendin daha bi ısındım bu modele şimdi :) sence üst kısmıda güsel mi yani böylece herşeyiyle güzelmi üst straples kısmını dahamı farklı yaptırıyım:)
:)))))))) ay yedek olarak bende alıyım ozaman bari :))

Evet canim, tam bir gelinlik desem? Herşeyi ile harika. Fayat bu modeli secersen, takilarins dikat etmelisin,
Mesela bu modelde gümüş, taş kulanilmişsa, gidipde başka modelde, örnegi inci gitmez, ayni tarslardan, gözü rahatsiz etmeyen bir şey takarsin.

Meleyim, niye yakişmazsinki? Boyu kafaya takma! Önemli olan kilolu vs. Olmamak!
Saçlarına karar verdinmi?

hımm peki :) takımı atarım özelden :)
saçlarım içinse şöle bişey düşünüyorum :) ama renkte kararsısızım:)

aayh atılmıomuş özelden resim:)

Eklentiler

• $saçççç.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 18
Son düzenleme:
bebegım herkezın goz zevkı farklı...
ben fırfırlı etegı sevmıyorum mesela..
duz tul prenses benm cok hosuma gıdıyor..
ama sen fırfırı sevıyorsan tabıkı hoc bır gelınlık...
ustunu begendım cok sadece ama sık..
tabıkı yakısır sana .. yakısmazmı hıc..

yalnız tek bırsey soylıycem sana..
gelınlık ıcın gec kalıyorsun bıraz acele etmelısın..
cunku sende bnm gıbı cok zayıfsın ve ınan benm gelınlıgım dıkım oldugu halde dugune 2 hafta kala yetıstı 5 ay onceden secmıstık gelınlıgı..
tabı dıktırecegın yerı yada alacagın yerı bılmıyorum ama..
ben miss defneden aldım ayrıntısına kadar tek tek yapıyorlar gelınlıgı..
o yuzden acele et azcık

annemde prenses modeli beğenir hep :))) nebilm cnm kızla ve orda yaptıranlarla konustum 1,5 2 ayda yetiştirio provaları sık tutarak işleri pek yoğun değil çünkü :) güzelde dikimleri var ama umarım istediğim gibi olur:)))) bu ay sonunda başlıcaz ama hala kararsızım:)))

hımm peki :) takımı atarım özelden :)
saçlarım içinse şöle bişey düşünüyorum :) ama renkte kararsısızım:)

aayh atılmıomuş özelden resim:)

bebişimmm o ilk eklediğin resimlerde sondaki gelinliğe bayıldımmm
çok zarif ve şirin sanada çok yakışırr hee
fıstık dogunalım benim annen baban gitti sonunda hee?
üzülme bebişim bak çok güsel vedalaşmışsınız çok eğlenceli bigün geçirmişsiniz
allahım kocişinle seni hiç ayırmasın emi onun eli olmasa hala ağlıo olurdun kuzum
herkes kocişinin kıymetini bilsin lütfennn
perimmm telefonun hayırlı olsun
ama kızlara katılıorum seni de görmek istioruz artık yaa
hafta sonu meleğimle dogunalımı tanıttım tocama:)))
kızım delisiniz siz diyo
banane ben onları çok seviyorum dedim bende
perimm sende gel hadiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…