aKŞam akŞam dertlerde oKunmmuyOr Valla :)))

sevgilim askere gitcekti tabi gidene kadar ağladım aştide salya sümük bir vaziyette onun Ankaradaki bir arkadaşıyla ( x diyelim) sevgilimi otobüsüne bindirdik. Sonra X beni yurduma bıraktı. 2 saat sonra bana sevgilimden mesaj geldi ben sana mesaj atınca yurttan çık X seni alcak eve götürcek sana bir şey almıştm onu verecek dedi. Neyse X geldi arabaya bindim. Bana bir arkadaşı daha alcam benim eve yakın oturuyor giderken onu da bırakırım dedi tamam dedim. Bi ara kapı açılıp kapandı ama arabaya binen arkadaşın suratına bakmadım hiç. Buarada X bana sevgilini özledin mi yok onu ne kadar seviyorsun vs sorular soruyor ben de saf saf cevaplıyorum bi yandan da ağlıyorum. Sonra birden araba durdu X bana bakıyor ben ona. Arkamdan biri sarıldı noluyo diye feryat figan bi baktım sevgilim. Meğer benim salak aşkım tarihi karıştırmış 2 gün sonra gitmesi gerekiyormuş o da beni özlemiş 2 gün daha beraber geçirelim diye Kırıkkaleden tekrar Ankaraya dönmüş. Tabi o gün arabada bütün duygularımı da döktüğüm için hiç kendimi ağırdan satma durumu olamadı maalesef sonradan :KK43: :KK70:

hahah ay inanmıyorum yaa çok tatlıı:) peki hala devam ediyormusunuz

kızlar size bişey sormak istiyorum daha doğrusu fikriinizi almak istiyorum nike ın yeni topuklu ayakkabıları nasıl sizce dar kot ve gömlekle nasıl olurlar ben çok beğendim ama abes mi diye alıp almayacağıma karar veremedim :S
http://www.topuklu.org/wp-content/uploads/2012/07/nike-topuklu-ayakkabi.jpg için Google Görsel Sonuçları

Nike Topuklu Spor Ayakkabı Modelleri Ve Fiyatları 2013 Nike Topuklu Ayakkabi Modelleri

hafif yapılı bacak kısımların kıvrımlı ve uzun bacaklıysan şık durabilir :KK1:

özlenmezmi kız
allah sabır versin valla
okuma haber falanda izleme bol bol nişanlını düşün
dua et daha rahat olursun bence
bak melekayla böle güsel topikler açar
mutlu mutlu yazışırız burda :21:

:KK1: aynen margacımm sen bunalınca geL ßanaa kaynatırızz öyle haber izlemekmiş yok oturp özledim ağlamalarıymış vallahii gülshenide alır gelir yolarım senii :KK1:

Ama bak bir resmine bakmamla göz yaşlarımı tutamamam bir oldu.

Ağlıyorum vallahi tutamadım kendimi ..

ay ben sana kıyamam canım ilk sıralar oLurda insan alışıO zamanLa:) düşünsene ben kardeşimi gönderdim canımın bir parçası... ve aynı evde yasıyoruz akşam odasına giriyorum yok , işten geliyorum bana dalaşan insan evde yOk ... haftada 1 arıo sadece telefonda buruk bir sesle :KK43: çok zordu ama sonra 2 ay geçince artık alışıOsun... hatta telefonda aradığında didişiyorduk tamam be kapat sus diye :KK1::KK1: üzülme herşey geliiiip geçiyoor:KK16:

Günaydın canım :)

Hala devam ediyoruz 2 yıla yaklaştı.

Her ne kadar kavga etsek de kopamıyoruz sanırsam :KK16:

Gelmişlerdi gece ama şimdi dittiler :KK1:
Bazen dolar dolar böyle taşarım canım rahatlıyorum :KK1:
nasılsınızz bakalıımm :KK6:

biz iyiyiz valla sen de iyi olmuşsun daha ne olsun :KK16:
neden böle durup durup gelirler anlamam
ben bu sabah o kadar sinirliydimki
saçım bi türlü şekle girmedi mesela
neden dedim neden ben ???
sonra kocamla konuştum gittiler :KK16:

ay bugün öyle oldu valla
bi sürü işim vardı ama bitirdim :21:
şimdi yemek saati
aferin ben yokken çok kaynatmamışsınız :KK52:
ee ne var ne yok

:KK1: afiyetolsuunn:)) bende birasdan aprille yemeğe geçicem acıktım yaahh:)
valla iyiyiz nolsun daha kaynatmaya başlamadık sabah sersemliğini atamadık herhalde :KK1:

X