- 12 Temmuz 2006
- 2.779
- 184
20.şiirde de akrostiş yok berşulefisfisfis
:hooray:bravo nasıl göz varmış sende ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
20.şiirde de akrostiş yok berşulefisfisfis
:hooray:bravo nasıl göz varmış sende ya
aaa ne demeeek:1hug:ben de ilk okuduğumda fark etmemiştimyerimsenibenAllah kolaylık versin sanaa.s.Arkadaşlar,16 nolu akrostiş şiir ve 20 nolu akrostiş şiir yarışma dışı kalmıştır...(Sebep;akrostiş şiir kurallarına uymadığı için.)
Oylarken bu iki şiir dışındaki 18 şiire oy kullanacaksınız..
Bu gözden kaçırdığım hatadan dolayı özür dilerim..Herkese kolay gelsin..
Arkadaşlar,14 nolu akrostiş şiir,16 nolu akrostiş şiir ve 20 nolu akrostiş şiir yarışma dışı kalmıştır(diskalifiye)...(Sebep;akrostiş şiir kurallarına uymadığı için.)
Oylarken bu üç şiir dışındaki 17 şiire oy kullanacaksınız..
Bu gözden kaçırdığım bu hatadan dolayı özür dilerim..Herkese kolay gelsin..
bersulecim 14. ve 16. akrostis siirleri anladim da 20. de ben bi hata göremiyorum:uhm:
KBNLAR şeklinde düzenlenmişti ilk halinde.Sonradan B yi A yaparak düzeltmişler canım.
ay sabah bakıp biraz okumuştum.
bi gittim geldimki :1shok: şiirler yok.
ber şule hanım size akrostiş yazmıştım görmediniz sanırsam.:dilcikar:
Gördüm gürdüm de diskalifiyelerden başımı kaldıramadım ki! Arada senin akroştişin kaynamadığına dua et..jeyyar Güzel olmuş, adıma yazılan iki akrostiş şiirim oldu,daha ne isterim...yerimseniben
bence arkadaşlar şiirlerini düzeltip yeniden yarışmaya dahil olsunlar. sonuçta onlar da fark etmemiş jüride...
Ne o diskalifiyelerden biri sana mı aitti bayan canavar?jeyyar
bence arkadaşlar şiirlerini düzeltip yeniden yarışmaya dahil olsunlar. sonuçta onlar da fark etmemiş jüride...