sevgilileriniz ne konuda kıskançlık yapıyor size?zor adam demişsiniz ne konuda zor?ben yükselen akrepim ve neredeyse tüm özelliklerini taşırım.emin olun ki herkes güven ve sadakat ister ilişkisinde ama akrep bunun kaşarlısını ister.yemin ederim.çaktırmadan takip eder ettirir.nefesi ensenizdedir her daim eğer sizi ciddi düşünüyorsa.sevmiyorsa sallamaz zaten.gerçi erkeklerini tam bilemiyorum ama akrep aşağı yukarı böyledir.
birde sahiplenme olayı çok fazladır acayip benimseme huyları var.sen benimsin mesela.hayır başka türlüsü olamaz benimsemezse sevmez.eğer seviyorsa varsa canından parça gibisin. o yüzden hatalarını affetmez büyütür de büyütür.sallamadığı biri olsa ne yaparsa yapsın umursamaz zaten.sen ne konuda kıskançlık yaşıyorsun mesela?kılık kıyafet gezme tozma erkek arkadaşlar?akrepler sadakat takıntılıdır diğer burçlardan farklı olarak.
birde sahiplenme olayı çok fazladır acayip benimseme huyları var.sen benimsin mesela.hayır başka türlüsü olamaz benimsemezse sevmez.eğer seviyorsa varsa canından parça gibisin. o yüzden hatalarını affetmez büyütür de büyütür.sallamadığı biri olsa ne yaparsa yapsın umursamaz zaten.sen ne konuda kıskançlık yaşıyorsun mesela?kılık kıyafet gezme tozma erkek arkadaşlar?akrepler sadakat takıntılıdır diğer burçlardan farklı olarak.
akrepin aşkını kaldırmak çok zordur haycecim.o tutkunun ihtirasın altından kolay kalkılmaz.öpmesi koklaması sarılması bile herkesten farklıdır.kolay güvenmez ama bir güvensin dayasın sırtını sana gözünü bile kırpmadan.. o kapalı kutunun altından ne derinlikte ne incelikte şeyler çıkacak tahmin edemezsin.çok fedakardırlar kimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği manyaklığı yapar seviyorum dediği kişi için.öyle şeyler yaparlar ki karşısındaki o özel insan için karşısındaki mihnet duyguları altında ezilir.(tabi akrebin değerini bilen insansa..)hani Allah sınıyor ya bu dünyada bizleri zor ve çetin imtihanlar sonrası mükafat öyle büyük olur ya.işte aynısı akrebin aşkı içinde geçerli.önce derin sularda yüzeceksin.biraz özgürlüğünden feragat edeceksin.ama kendini ezdirmeden. ayakları üzerinde kuvvetle duran güçlü insanı sever akrep.
canım benim sen nelerden vazgeçtin ki öyle?ama seni sen yapan değerlerden uzaklaşma onun için soruyorum.
hayatım bak çok gençsin.arkadaş çevrenden vazgeçme.biliyorum akrepler özellikle erkekleri çok muhafazakardırlar.fazla kalıplara girme.evet gençsin hayatının baharındasın başında kavak yelleri esiyor aklınız bir karış havada.. ne olursa olsun bir başkası için yaşama başkası için çevreni bir anda bırakma.daha da genişletmen gerek çevreni çünkü ileriki yaşamında iş bulurken birinden destek alırken hep sana lazım olur.tamam şimdi iyi güzel ama hayatın ne getireceği hiç belli olmaz.insanoğlu çiğ süt emmiş be güzelim.bak ben 27 yaşındayım bunlar sana abla tavsiyesi. kendi annemdende gördüm birine gereğinden fazla fedakarlık yapıp vazgeçilmezmiş gibi davranırsan ilk vazgeçeceği sen oluyorsun.erkek akrep te olsa erkektir
haklısın ama o olmasaydı da ben arkadaş ortamımdan vazgeçerdim çünkü en yakın arkaşımdan bile kazık yediğim oldu güvenemiyorum ki kimseye.2-3 tane olsun öz olsun diyenlerdenim.erkek arkadaşıma güveniyorum ama elbet tam değil.tam olarak güvenseydim zaten onu kaybetmekten hala korkmazdım.hayatın ne getireceği gerçekten belli olmuyor.yarın bi gün hayatımdan çıkıp gitse bile pişman olcağım bişey yapmadığım için bu konudan yana bi sıkıntım olcağını düşünmüyorum... şuan yaşadığım doğru bi hayat.o da benim bu doğru hayatın içine girmeme vesile olduğu için ona teşekkür bile borçluyum...
tebrik ederim seni bir çok yaşıtına göre aklı başında şeyler yazmışşın.ben senin çevreni ve ilişkni bilmediğimden genel bir yorum yaptım.inşallah adam gibi bir adamdır.akrep iki türlüdür sürüngen akrep ve kartal akrep.kartalsa ki inşallah öyledir onun gibisi nadir bulunan elmas. o zaman sıkı sıkı sarıl.haklısın arkadaş çevren pisse birkaç tane öz insan yeterli ama herkesle samimi olmak zorunda değilsin.çok yakın arkadaş olmasanızda çevrenin genişliği önemli.kimden ne fayda geleceği belli olmaz.hiç ummadığın bir anda dara düşersin ama ummadığın biri elini uzatır diyeyim sana.adamın iyisi biraz yaşa olgunluğa yaşanmışlığı da bakıyor.eğer 4,5 ay denizlerde aklı sende kalmayacak kdar güvenmesi lazım sana akrebin.o zaman sen aşkı gör.dürüst namuslu insanı buldumu peşinden ayrılmaz.evet kısıtlayıcıdır ama fazla fazla düşünür empati yapar .özgürlükten feragate değer.
bir erkek akrep burcuysa durma kaç ordan!!!!!!!! hatta akrep kadınından da kaç diyeceğim ama kimse alınmasın üstüne şimdi:26::26: insanlıktan yoksun oluyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?