Denizcim, sevgilim akrep burcu.Kendi yaşadıklarımıza bakarak sana yardımcı olmaya çalışacağım
Akrep erkeği hoşlandığını nasıl belli eder diye sormuşsun.Uzaktan uzaktan seni takip eder .. Kıskanç oldukları için, kimle ne zaman nerdesin didik ederler.Bakışlarını kesinlikle senin üzerinden alamaz.Çoğu kez yakalamıştım benimkini bana bakarken
Öz güvenleri bi hayli çoktur ama ilk adamı atmakta biraz bocalıyorlar :) Direk olarak seninle konuşamasa da arkadaşları vasıtasıyla laf atmaya çalışır.Yüzüne bakmadan konuşmaya çalışır :) Eğer okul ortamındaysanız veya arkadaş ortamında, seninle konuşmaz ama mesela ortalığa ''Deniz hiç bizimle takılmıyor'' gibi muzip şeyler söyleyebilir.Eğer seni elde etmeyi kafaya koyduysa bil ki elde etmek için her şeyi yapacaktır, çok inatçıdırlar canım.Benimkini 3 defa reddetmiştim düşün
Paraya malesef değer verirler.Sevgililerini rahat yaşatamamak diye bi şey söz konusu bile olamaz onlar için.Maddi açıdan kendini güvende hissetmemesi bir ilişkiye başlamamasına sebep olabilir ne yazık ki Denizcim