- 8 Aralık 2012
- 428
- 1.102
-
- Konu Sahibi catgirla7204
Ay bide aynı şekilde küsünce aramaz ben arayınca duygu sömürüsü yapar, sabah uyandım günaydın mesajı yok aramanı bekledim vs vs. Bu modeller hep aynı galiba
Bizimde ilk aayriligimiz 40 gün surdu. En son ben adım attimm su olaya bir açıklık getir hala olayın ne olduğunu düşünüyorum dedim. Su an sadece içimi rahatlatmani kendini aklamani istiyorum dedim. Bu da allahtan bekliyomus benim aramami 40 dk telde anlatti. O kadar gururlulat anacim illa sen ilk adım atican. Tabi sonra bu baktı ilk adım ben attım sonra en ufak şeye bitirmeye başladı. İkinci defada ben adım attım. Yine ben döndüm diye bu yine ufak şeylere çekip gidiyordu. Nasılsa ozur dileyen benim ya. E yeter alıştı bu iyice. Sonra donmedim madem terk ettin yine bende tamamen bitirrim diye her yerden engelledim..bana ulaşamayınca ozur beklerken engel yiyince ablma ulaşmış bu sefer kendisi dönmüştü. Sonrasındaki ayrılıklarda hicndonmuyorum diye kendisi dönüyordu. Akrepler kadını dert sahibi yapar valla. Hastalığa kansere kslicaz kızlar. Bu kadar düşünmekten onları bu kadar sorgulamaktan sonumuz arda kural.gibi şizofren olacaz ay birazda onlar dusunsun bizi. Takma kız doğum.günümüze kutlamazss engelle gitsin her yerden. Send eaklina doğum.gününde gelmiyosan daha önemli kişiler vardır hayatında. Sonuçta erkekler bu kadar uzun boşluğa dayanamazlar.
Hayatında biri olduğunu düşünmüyorum, kutlamazsa kutlamaz artık yapabileceğim bişey yok.Bizimde ilk aayriligimiz 40 gün surdu. En son ben adım attimm su olaya bir açıklık getir hala olayın ne olduğunu düşünüyorum dedim. Su an sadece içimi rahatlatmani kendini aklamani istiyorum dedim. Bu da allahtan bekliyomus benim aramami 40 dk telde anlatti. O kadar gururlulat anacim illa sen ilk adım atican. Tabi sonra bu baktı ilk adım ben attım sonra en ufak şeye bitirmeye başladı. İkinci defada ben adım attım. Yine ben döndüm diye bu yine ufak şeylere çekip gidiyordu. Nasılsa ozur dileyen benim ya. E yeter alıştı bu iyice. Sonra donmedim madem terk ettin yine bende tamamen bitirrim diye her yerden engelledim..bana ulaşamayınca ozur beklerken engel yiyince ablma ulaşmış bu sefer kendisi dönmüştü. Sonrasındaki ayrılıklarda hicndonmuyorum diye kendisi dönüyordu. Akrepler kadını dert sahibi yapar valla. Hastalığa kansere kslicaz kızlar. Bu kadar düşünmekten onları bu kadar sorgulamaktan sonumuz arda kural.gibi şizofren olacaz ay birazda onlar dusunsun bizi. Takma kız doğum.günümüze kutlamazss engelle gitsin her yerden. Send eaklina doğum.gününde gelmiyosan daha önemli kişiler vardır hayatında. Sonuçta erkekler bu kadar uzun boşluğa dayanamazlar.
Kafama takmıyorum gibi gözüksede kendimi yiyorum, resmen stalk kraliçesi oldumaynen oyle sanki benim ilişkimi anlatmışsınız vallaC catgirla7204 kafanı takmamana sevindim bence de doğum gününü bekle bakalım benim de doğum günüm 1 hafta sonra ben de bekliyorum valla bi telefon hayırlısı artık
Aramicam bende zaten, seviyorsa arasın sevmiyorsa zaten zorla bişey yapamam. Keşke bizimkilerde sizinki gibi peşimizden koştursa. Benimki başta hep adım atardı çok ilgiliydi, sonra ben adım attıkça üstüne düştükçe havalandı. Son kavgalarımızda hiç dönüş bile yapmadı, barışmak için hep ben adım attım. Bu da iyice sonumuzu getirdi, bana olan ilgisini kaybedip ayrıldı.Benim esim akrep. Flort donemimizde kusmelerimizde asla ben aramadim hep o aradi,sehir disindaydi hep o geldi.
Simdi de ufak tefek tartisma ve kusmelerimizde alttan alan ve gelip barisi baslatan o olur...
Eger burclara bagliysa bu is, akrep seviyosa gelir her turlu.
Gelmiyosa ya baskasi vardir ya da yeterince sevmiyordur.
Cunku arkadasimin da akrep sevgilisi vardi. Kiz arayinca barisirdi. Elinde yedek tutuyomus megerse.
Hele akrep ve 40 gun suren ayrilik... 40 dk bile dayanamazdi benimki hala da oyle.
Aramicam bende zaten, seviyorsa arasın sevmiyorsa zaten zorla bişey yapamam. Keşke bizimkilerde sizinki gibi peşimizden koştursa. Benimki başta hep adım atardı çok ilgiliydi, sonra ben adım attıkça üstüne düştükçe havalandı. Son kavgalarımızda hiç dönüş bile yapmadı, barışmak için hep ben adım attım. Bu da iyice sonumuzu getirdi, bana olan ilgisini kaybedip ayrıldı.
Ne güzelmiş sizin burcunuz ne?Benim esim akrep. Flort donemimizde kusmelerimizde asla ben aramadim hep o aradi,sehir disindaydi hep o geldi.
Simdi de ufak tefek tartisma ve kusmelerimizde alttan alan ve gelip barisi baslatan o olur...
Eger burclara bagliysa bu is, akrep seviyosa gelir her turlu.
Gelmiyosa ya baskasi vardir ya da yeterince sevmiyordur.
Cunku arkadasimin da akrep sevgilisi vardi. Kiz arayinca barisirdi. Elinde yedek tutuyomus megerse.
Hele akrep ve 40 gun suren ayrilik... 40 dk bile dayanamazdi benimki hala da oyle.
Ne güzelmiş sizin burcunuz ne?
Kutlamadı doğum günümü kızlar. Bir mesaj dahi atmadı. Gerçekten bekledim tüm gün ama atmadı önemsemedi kutlamadı.......
Kutlamadı doğum günümü kızlar. Bir mesaj dahi atmadı. Gerçekten bekledim tüm gün ama atmadı önemsemedi kutlamadı.......
Ck onmli dgl.bak bn bes ay once ayrildim bir akrepten.o istemedi cnku gelecek gormuyodu,seviyorm ama istemyrum diyodu.bn ustne gttm bunalttm cnku.den yazfkca ben soguyorum igrenyrum dedi cnku.iki ay yazdm cvp vermdi.artk bn de sustum.iki ay dha gecti.snra bi arkdsmla onu islettk.ve soyledm ben yaptgmi.beni hala seviyomusn dedi.evt ama istemyrum artk dedim.o seklde tekrr basladk.iki hafta konstk ama bn hep istemeyen yazmyan taraf oldm bu kez.bn yazmadkca o yaziyodu.hatta bz ayryken kpssye grdm ben.ozmn sormamsti nasl gectgnj ama puanlr aciklaninca sordu kac aldgmi.hatta kendi bakmk istedi fln.nyse smdi yne istemyrum diyo.noldu anlamadm ama bz evlensek ayrlrz.mutlu olmayz.senin baban zengn.bnm drumum yk vs demeye basldi.snra da istemyrum dedi.aradim acmadi.snra tekrr aradm istemyrum seni yzma iyi gceler dedi suratima kapatti.arkdsma dems istemyrum onu.bn yuva kurcm.yazmasn dems.oyle snir oldm ki.msj attm ona sen kimsn vs saydrdim.engellyrum bn de seni istemyrum deidm engelledm cdden.yani bes ay snra dondu ama gordgn gbi yne yok.ya eski sevglsne dondu yda yne mantga brudu blmyrum ama iki hafta konstk gayt samimj iyi konsydu.dun gce buz gbi bi adam olms.asla dha yazmycm.ulasmasn onlr ulastgi kizlra ilgi duymuyo.hep zor olcksn.hep hayr dycksn ama arayi acmadan tbi.bu arada istemyrum seni dediktn snra bn bsru msj attm.ozmn dedim kenana doncm vs dedim.telde bana sdce seni istemyrum gt kenana yzma iyi gceler dedi.artk kiskndi mi blmyrum ama bnce madem br ay gecms.bi msj at.sdce ismini yaz.bska bsy deme.bklm nolck.ama cvp vermzse sakin ikinci msji atma.oyle kalsn ama emnm cvp verck gec de olsa,bunlrn kafa frkli.bnm burcum basak.yukselenm akrp.mustafa da akrep.konstgmz o iki hafta icnde beni istydu ya.ozmn inanki isteyesim gelmiodu o istyo dye.smdi de beni istemyo dye dun gce aglamktan helak oldm.bu isler byle iste
İsmini yazıcam efendim dicek sonra ne dicem? Doğum günümü bile kutlamadı ya hâlâ idrak edemedim. Bi ay sonra okul açılcak nasıl olcak bu iş. Çok mutsuzum çok çok çok. Bende istiyorum o dönsün başta kabul etmiyim falan diye ama asla adım atmıyo. Belkide artık gerçekten istemiyo. Anlamıyorum ne yapıcam.Ck onmli dgl.bak bn bes ay once ayrildim bir akrepten.o istemedi cnku gelecek gormuyodu,seviyorm ama istemyrum diyodu.bn ustne gttm bunalttm cnku.den yazfkca ben soguyorum igrenyrum dedi cnku.iki ay yazdm cvp vermdi.artk bn de sustum.iki ay dha gecti.snra bi arkdsmla onu islettk.ve soyledm ben yaptgmi.beni hala seviyomusn dedi.evt ama istemyrum artk dedim.o seklde tekrr basladk.iki hafta konstk ama bn hep istemeyen yazmyan taraf oldm bu kez.bn yazmadkca o yaziyodu.hatta bz ayryken kpssye grdm ben.ozmn sormamsti nasl gectgnj ama puanlr aciklaninca sordu kac aldgmi.hatta kendi bakmk istedi fln.nyse smdi yne istemyrum diyo.noldu anlamadm ama bz evlensek ayrlrz.mutlu olmayz.senin baban zengn.bnm drumum yk vs demeye basldi.snra da istemyrum dedi.aradim acmadi.snra tekrr aradm istemyrum seni yzma iyi gceler dedi suratima kapatti.arkdsma dems istemyrum onu.bn yuva kurcm.yazmasn dems.oyle snir oldm ki.msj attm ona sen kimsn vs saydrdim.engellyrum bn de seni istemyrum deidm engelledm cdden.yani bes ay snra dondu ama gordgn gbi yne yok.ya eski sevglsne dondu yda yne mantga brudu blmyrum ama iki hafta konstk gayt samimj iyi konsydu.dun gce buz gbi bi adam olms.asla dha yazmycm.ulasmasn onlr ulastgi kizlra ilgi duymuyo.hep zor olcksn.hep hayr dycksn ama arayi acmadan tbi.bu arada istemyrum seni dediktn snra bn bsru msj attm.ozmn dedim kenana doncm vs dedim.telde bana sdce seni istemyrum gt kenana yzma iyi gceler dedi.artk kiskndi mi blmyrum ama bnce madem br ay gecms.bi msj at.sdce ismini yaz.bska bsy deme.bklm nolck.ama cvp vermzse sakin ikinci msji atma.oyle kalsn ama emnm cvp verck gec de olsa,bunlrn kafa frkli.bnm burcum basak.yukselenm akrp.mustafa da akrep.konstgmz o iki hafta icnde beni istydu ya.ozmn inanki isteyesim gelmiodu o istyo dye.smdi de beni istemyo dye dun gce aglamktan helak oldm.bu isler byle iste
Ama dönsün istiyorum, bir aydır çok mutsuzum. Umursamaz olamıyorum.kızlar bu adamlar için üzmeyin kendinizi gerçekten kafaları bizim anlayabileceğimiz şekilde çalışmıyosaçmasapan şeylerden kin tutup uzaklaşabiliyolar boşverin...
İsmini yazıcam efendim dicek sonra ne dicem? Doğum günümü bile kutlamadı ya hâlâ idrak edemedim. Bi ay sonra okul açılcak nasıl olcak bu iş. Çok mutsuzum çok çok çok. Bende istiyorum o dönsün başta kabul etmiyim falan diye ama asla adım atmıyo. Belkide artık gerçekten istemiyo. Anlamıyorum ne yapıcam.
İsmini yazıcam efendim dicek sonra ne dicem? Doğum günümü bile kutlamadı ya hâlâ idrak edemedim. Bi ay sonra okul açılcak nasıl olcak bu iş. Çok mutsuzum çok çok çok. Bende istiyorum o dönsün başta kabul etmiyim falan diye ama asla adım atmıyo. Belkide artık gerçekten istemiyo. Anlamıyorum ne yapıcam.
kızlar bu adamlar için üzmeyin kendinizi gerçekten kafaları bizim anlayabileceğimiz şekilde çalışmıyosaçmasapan şeylerden kin tutup uzaklaşabiliyolar boşverin...
canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok seven çok acı çeken bi tipim o yüzden aramak istediğimde ararım bu yüzden çok acı çektim keşke aramasaydım dediğim çok oldu ama içimde hiç acaba kalmadı. bilmiyorum ilişki tecrübem de var ama ben öyle taktikler yapamıyorum yapamayınca da zarar görüyorum...aslında tavsiye vercek biri değilim ama sana tavsiyem eğer bu adam aramanın kıymetini bilmeyecekse seni cepte görecekse arama. ama dediğim gibi mesela benim erkek arkadaşım ilgi görmeye, kıskanılmaya, çocuk gibi küsüp gönlünün alınmasına bayılıyo, hoş kim sevmez bunları ama demek istediğim beni boğuyosun uzaklaşalım diyen bi tip değil yani seviyo bunları kötü biri olduğundan değil sevildiğini böyle hissediyo adam... eğer seninki de böyle biriyse ara içinden geleni söyle. bi de şu var zaten ayrısınız 1 aydır ne kaybediceksin...bilmiyorum dediğim gibi taktiklerde falan hiç iyi değilimdir belki kimse de hak vermez bana ama düşüncem bu...Ama dönsün istiyorum, bir aydır çok mutsuzum. Umursamaz olamıyorum.
Ya ben artık yoruldum, bir aydır bunu düşünmekten yoruldum bıktım. Yazmicam yazsam nolcak ki, daha çok gözünden düşcem. Bu hale nasıl geldik hep benim yüzümden, adım üstüne adım attım her kavgada üstüne düştüm. Ne oldu tepeme çıktı ayrıldı. Ya içinden geldiği gibi davranan değilde taktik yapan kazanıyormuş. Okul açılınca bilmiyorum döner mi, ayrılırken çok kesin konuşmuştu. Ümidim kalmadı artık.....Uzak olmanin da etksi var.bn mustfyla uzagm dye ck sknti yapiodu.gormeynce soguyolr.yda sabret okul acilinca gorunce ztn o sana doner.hem de hcbsy olmams gbii.bak bz bes ay konusmadk.bn de laf soyledim o da.ama hcbsy olmams gbi konstu bnmle dusun.fzla duygsla baglama smdi dogumgnunu kutlamadi dye fln.seviyosan gerckten istyosan sabrt.bunlr bole devmli gelgit yasiyolr.saat basi ayrlyolr.hc sevmiomus gbi oluyolr.sevdklrni ble soylemezler sevmedklrni de soylemezler.sdce olmuyo ayrilalim btti derler.egr kaale almzsan donuyolr iste.beklemeden devm et.kendni yprtma.emn ol onun umru dgllll.sen kafanda ble vazgecince brden geliyolr.bnm hc umudum yktu bi dha konusamyz aramaz adla diyodum.kac oldu dedim.nler yazdm burda.ama yine konstuk yne olmdi.emn ol yne aryck.ama yoruldm artk.sen bunlra katlanablrsen onu sev bekle ama gercktn donse ble bunun benzerini yuz kre dha yasatir.bnm arkdsm da muzdarp bu konudan.bn de onun sevglsni islettm.arkdsmla br buck yil ayni sehrde sevgli oldulr.ailelerini ble tanidilr o derece yani.bn cocukla bska bri gbi konustm.arkdsmdan bahsetmedi ble.hc sanki hayatina grmems gbi konstu.ondan once aldatan sevglsni unutamadgni anlatti bana dusun.arkdsm hc ortda yok.yani sen nler yasiosun ama o bska alemlerde yasio.ayrca cnsel boyutu da var bu durumun.brlkte oldklri kisilere dha ck baglaniolr.seni oyle ck seviyomus baglmyms gbi gosterir ama icten oyle degldr.sak dye gder bter.basak da akrep de hem mantkci hm duygsldr.bi muddt duyglryla harekt edr.snra da mantga brunur.bi de hayatnda bri yk deme.illa vardr da gecicidr.hcbr konuda emn olamazsn ve cozemezsn
Aynn bn onu islettim dye o da byle yapti.cok kinci.umursamamaya calsyrum.ztn yne donck.kafasi guzl
İnan şu yazdıklarını okurken onun nasıl biri olduğunu hatırlayamadım. Ama o üstüne düşünce havalanan biri. Kendini çok beğenmiş. Hatta ben hayatımda bu kadar egosu yüksek birini daha görmedim. Fazla özgüvenli, o yüzden bununla uğraşması gerçekten çok zor. Adım atıp pişman olmaktan çok ama çok korkuyorum. Bana isteksiz olduğunu söyleyip ayrılan o bide utanmadan ayrılırken bunları soğukkanlılıkla söylüyorum sanma diyo. Yaaaa eminim öyledir. Beynim yoruldu düşünmekten, sürekli rüyamda görüyorum zaten.canım seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de çok seven çok acı çeken bi tipim o yüzden aramak istediğimde ararım bu yüzden çok acı çektim keşke aramasaydım dediğim çok oldu ama içimde hiç acaba kalmadı. bilmiyorum ilişki tecrübem de var ama ben öyle taktikler yapamıyorum yapamayınca da zarar görüyorum...aslında tavsiye vercek biri değilim ama sana tavsiyem eğer bu adam aramanın kıymetini bilmeyecekse seni cepte görecekse arama. ama dediğim gibi mesela benim erkek arkadaşım ilgi görmeye, kıskanılmaya, çocuk gibi küsüp gönlünün alınmasına bayılıyo, hoş kim sevmez bunları ama demek istediğim beni boğuyosun uzaklaşalım diyen bi tip değil yani seviyo bunları kötü biri olduğundan değil sevildiğini böyle hissediyo adam... eğer seninki de böyle biriyse ara içinden geleni söyle. bi de şu var zaten ayrısınız 1 aydır ne kaybediceksin...bilmiyorum dediğim gibi taktiklerde falan hiç iyi değilimdir belki kimse de hak vermez bana ama düşüncem bu...