- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
-
- Konu Sahibi catgirla7204
Köpek gibi pişman olsa da gurur yapabilecek biri, pişman olsa da dönmicek bence. Üç hafta sonra doğum günüm var, belki o zaman yazar. O da belki. O zamana kadar nasıl dayanicam bilmiyorum. Ben mi çok aceleciyim burcumdan dolayı bilmiyorum ama hemen pişman olsun dönsün barışalım istiyorum.Canim seni seviyor ve deger veriyorsa pisman olup sana dönecektir akrep burcu duygusal bi burctur ama senin erkek arkadasin bu özellikleri tasiyor mu bilemeyiz tükürdügünü yalamaz durumu olmaz yani korkma bu arada bende aslanim :)
Beynim silse de gönlüm silemiyor.senın aslanda bır sıkıntı var,aslan siler geçer...
zamanı gelınce o gonulde paşa paşa siler,at gönlünü,yavrum çok gençsin,bir gün gelcek kendıne uzulcen nıye uzuldum dıye ınan bunaBeynim silse de gönlüm silemiyor.
Bu bizim ilk ayrılığımız ve ciddi ciddi kafasında bitirmiş sanırım. Bi sinsiliğini görmedim ama tabi ona karşı biraz kör olduğumdan olabilir. Dönmesi için ne yapmam lazım bilemiyorum, günden güne eriyorum. Yükseleni başak..yakın arkadaşımında eski sevgilisi akrep çocuk 6 7 ayda bir dönüyor çok pişsman ama 2 ay sonra aynı 3 kere denedik tırt çıktı :) akrep erkeği biraz sinsi olur diyorlar, dikkat et :)
İki ay sonra okulda sürekli karşılaşıcam ve eğer başka sevgilisi olursa buna nasıl dayanırım bilmiyorum. İki ay içinde ya toparlamam lazım ya dönmesi lazım. Gönlüm tabiki ikinci seçenekten yana ama ne yapacağımı bilemiyorum.zamanı gelınce o gonulde paşa paşa siler,at gönlünü,yavrum çok gençsin,bir gün gelcek kendıne uzulcen nıye uzuldum dıye ınan buna
Bir yıl çok uzun bi süre değil mi , ennn geç iki aya kadar dönsün istiyorum. Okulda sürekli karşılaşıp sürünmek istemiyorum......ilk ayrılıklarında 1 yıl sonra dönmüştü :)
Dışardan öyle görünse de içim sürünmekten helak olduaslan kadını asla sürünmez! :)
Akışına bırakmaktan korkuyorum çünkü bensizliğe alışırsa hiç dönmez diye düşünüyorum ya da yine sabırsız davranıyorum. Sizce bi mesaj atmalı mıyım? Ayrıldığımızdan beri ne o yazdı ne ben.akışına bırak bakalım zaman ne gösterecek :)
Hayır tabiki ama of bilemiyorum, belki o da pişman oldu ama gururdan yazamıyor. Belki de ben hep böyle düşündüğüm için kaybediyorum..Bir şey olacaksa sırf sen istediğin için olmasın bence. dönmezsede yapacak bir şey yok istemiyorsa zorlayamazsın ki.. kendine yedirebilecek misin sırf senin çabanla mı yürüsün istiyorsun?
biraz kafanı rahatlat bence, kendine yazmak için bahaneler bulma. yani o senin kadar dert etmiyordu acaba gurur mu yapıyor diye kandırma kendini. sen haklısın gurur yapacak kişi sensin o değil
Çok teşekkürler hepsini dikkate alacağım.Bende akrep eski sevgilimde benimki çok huysuz biriydi 2 yıl içinde 40 kere ayrıldık en uzunu 2 aydı kendi döndü ama ayrılık sürecinde başka kızlarla görüştü hep..buna rapmen hep barıştım çünkü takıntı olmuştuk birbirimize ama dedimya çok huysuzdu en son barışmadım ve 1 yıl oldu biteli hiç pişman değilim ama aklımda yer eden tek ilişki buydu şimdi kimseyi istemiyorum hayatımda bunun burçla ilgisi varmı bilmiyorum ama akrep erkeğine dön dersen dönmez, aman iyi naparsan yap dersen çekici gelirsin aslında kadın akrep olarak bende öyleyim akrepler zayıf karakteri sevmez güçlü olursan cazip gelir sende güçlü ol.bi süre normal hayatına bak. biliyorum her anın onu düşünüyo ama sabret güçlü ol dönerse kendi döner dönmicekse o bitirmiştir