- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
-
- Konu Sahibi catgirla7204
Ay benim akrep beyinde yükseleni başak, kıskandırmaktan korkuyorum ya dönmekten tümden vazgeçerse diye. Ama böyle de hiç bişey yapmasam o da yapmıyor. İlgisini heyecanını kaybettiği için ayrıldı. Özlesin döner diyorum kendi kendime ama hâlâ özlememiş demekki. Bide ayrılırken kesin konuşmuştu, kararında döner mi bilemiyorum, günden güne eriyorumBende akrep burcuyum ve yükselenim basak.Geri dönmesini istiyosan kiskandiracaksin o zaman ben olsam dayanamazdim asiri kiskancizdir,bu arada benim erkek arkadasimda aslan burcu tam tersiyiz seninle tartismalar hic bitmiyo bu iki burc icinde
Şuan memleketlerimizde olduğumuz için farklı şehirlerdeyiz, gözden ırak gönülden ırak durumu oldu....kiskandir derken bir baskasiyla cikma sadece onun bulundugu ortamda bir baska kisiyle biraz daha samimi ol.O zaman giden heycani gelir.Akrep burcu cok kiskanc olur.Birde barisirsaniz fazla üzerine düsme bence bizde kacan kovalaniyo
Bugün 25gün oldu ayrılalı, hiç mesaj atmadım o da atmadı. Pişmanlık belirtisi yok beyefendide. Memleketinde takıldığı birinin olduğunu sanmıyorum, benden önce bi kaç kızla konuşmuşluğu varmış okuldan ama flört işte. Hiç biri kafasına yatmamış hiç biriyle sevgili olmamış. Bu arada ben 20 o 22 yaşında, ilk sevgilisiyim. Ama neymiş ilgisi azalmış ya bide tatil oldu evlere döndük, ayrıldı. Sosyal medyayı sık kullanıyorum. İntagrama fotoğraf falan atıyorum, ya da twitterda takılıyorum. O pek paylaşım yapmaz, ben de herşey normalmiş gibi paylaşım yapıyorum. Hiç bi zaman ayrılık acısı vs tarzında şeyler paylaşmadım. Böyle daha iyi olur diye düşünmüştüm ama hiç bi etkisi olmadı. Yakında doğum günüm var, kutlamicak diye çok korkuyorumOna öyle kıskançlık yaratacak şeyler verirsen daha da sogitursun hakkında kötü düşünür sil o twti . üstelik ayrılık sürecinde seni unutacagindan korkuyosun ya bırak bu korkuyu o tasisin. Ya bensiz başkasını bulrsa diye düşüne düşüne belki geri döner. Biraz ulaşılmaz takıl sağda solda sanalda. Hem anladığım.kadarıyla farklı memleketlerdesiniz sen inaniyo musun onun memlektte kimsesi olmadığına bir kız yanı. Belki bu yüzden ayrılıp gitmistir. Ben olsam benden uzakta biriyle ikiski yasamam şüpheden kuskudan kahrolurum. Guvenemez dim. Benimle sürekli gorusemeyecek gorusemeyince illa yakinlardan birkizla takılacak. Benim nerden haberim olacak sonuçta farkı şehirlerdeız. O yüzden çok takıntı hale getirme bunu. Bak gor tatil sonrası okul açılınca geri barışır seninle. Okul donemini yalniz gecirmek istemyecek sonucta illa bi kizla takiasi gerek e sen de hazir onu bekloyorken sana donecek. Sakin inanma. Hem 20 yasindaymis sen de oyle bence iliskilerde erkekler biraz olgun olmali ne bilim kizdan yasca buyuk falan. Bu arkdasin iliskiler hakkinda pek birsey bilmiyordur tecrubeli degildir o simdilik laylaylom yasiyor bu kadar kapilma derim.gencecik kizsin sana tecrube kazandiricak biriyle olmalisin. Unutursun iki ayda valla. Bakma ilişkinin içinde mitlusun derslerin iyidir falan ama sonucunda böyle oluyor işte. Belki derslerinin iyi olmasında başka etkenler vardır. İlisİliskiye bağlama. Boşver bebegimm ya daha kimler çıkar karşına. Kizzzbenim akrep 28 yasnda başlarda onu anlamak icn çok.uğraştım ama şimdi oturaklı daha önce ilişkilerde tecrübeli olduğu için kafasına gore taklmiyo ilişkide. Karşı tarafında düşünüyor uzmemeknkirmamak için. Boşlukta hiç kızla muhatap olmadı ama bendede hep o korkular olurdu ha başkasını bulursa diye bazen yazardim dayanamazdim barisirdik bazende hic yazmazdim kendisi dönerdi. ama biz aynı memlekette yaşıyoruz farklı yerde yaşamak aamaan onun için Unı askiymisim der tskmazdim. Üzerine dusmezdim. Sen de düşme. O da zaten kendisinden uzakta bir iliski istemez bence çünkü sevdikleri kadın gozerinn önünde olsun isterler zor guvenirler onlarda ayri memlekette birine guvenemezler. Boşver daha da bağlanmadan bitmesi belki hayırlısı oldu. Takılma kizzz okulu bitir bak kimler kapina gelecek
Ona öyle kıskançlık yaratacak şeyler verirsen daha da sogitursun hakkında kötü düşünür sil o twti . üstelik ayrılık sürecinde seni unutacagindan korkuyosun ya bırak bu korkuyu o tasisin. Ya bensiz başkasını bulrsa diye düşüne düşüne belki geri döner. Biraz ulaşılmaz takıl sağda solda sanalda. Hem anladığım.kadarıyla farklı memleketlerdesiniz sen inaniyo musun onun memlektte kimsesi olmadığına bir kız yanı. Belki bu yüzden ayrılıp gitmistir. Ben olsam benden uzakta biriyle ikiski yasamam şüpheden kuskudan kahrolurum. Guvenemez dim. Benimle sürekli gorusemeyecek gorusemeyince illa yakinlardan birkizla takılacak. Benim nerden haberim olacak sonuçta farkı şehirlerdeız. O yüzden çok takıntı hale getirme bunu. Bak gor tatil sonrası okul açılınca geri barışır seninle. Okul donemini yalniz gecirmek istemyecek sonucta illa bi kizla takiasi gerek e sen de hazir onu bekloyorken sana donecek. Sakin inanma. Hem 20 yasindaymis sen de oyle bence iliskilerde erkekler biraz olgun olmali ne bilim kizdan yasca buyuk falan. Bu arkdasin iliskiler hakkinda pek birsey bilmiyordur tecrubeli degildir o simdilik laylaylom yasiyor bu kadar kapilma derim.gencecik kizsin sana tecrube kazandiricak biriyle olmalisin. Unutursun iki ayda valla. Bakma ilişkinin içinde mitlusun derslerin iyidir falan ama sonucunda böyle oluyor işte. Belki derslerinin iyi olmasında başka etkenler vardır. İlisİliskiye bağlama. Boşver bebegimm ya daha kimler çıkar karşına. Kizzzbenim akrep 28 yasnda başlarda onu anlamak icn çok.uğraştım ama şimdi oturaklı daha önce ilişkilerde tecrübeli olduğu için kafasına gore taklmiyo ilişkide. Karşı tarafında düşünüyor uzmemeknkirmamak için. Boşlukta hiç kızla muhatap olmadı ama bendede hep o korkular olurdu ha başkasını bulursa diye bazen yazardim dayanamazdim barisirdik bazende hic yazmazdim kendisi dönerdi. ama biz aynı memlekette yaşıyoruz farklı yerde yaşamak aamaan onun için Unı askiymisim der tskmazdim. Üzerine dusmezdim. Sen de düşme. O da zaten kendisinden uzakta bir iliski istemez bence çünkü sevdikleri kadın gozerinn önünde olsun isterler zor guvenirler onlarda ayri memlekette birine guvenemezler. Boşver daha da bağlanmadan bitmesi belki hayırlısı oldu. Takılma kizzz okulu bitir bak kimler kapina gelecek [/QUOTE
25gün oldu ayrılalı, hiç mesaj atmadım o da atmadı. Pişmanlık belirtisi yok beyefendide. Memleketinde takıldığı birinin olduğunu sanmıyorum, benden önce bi kaç kızla konuşmuşluğu varmış okuldan ama flört işte. Hiç biri kafasına yatmamış hiç biriyle sevgili olmamış. Bu arada ben 20 o 22 yaşında, ilk sevgilisiyim. Ama neymiş ilgisi azalmış ya bide tatil oldu evlere döndük, ayrıldı. Sosyal medyayı sık kullanıyorum. İntagrama fotoğraf falan atıyorum, ya da twitterda takılıyorum. O pek paylaşım yapmaz, ben de herşey normalmiş gibi paylaşım yapıyorum. Hiç bi zaman ayrılık acısı çeken vs paylaşımlar yapmadım. Böyle daha iyi olur diye düşünmüştüm ama hiç bi etkisi olmadı. Yakında doğum günüm var bakalım kutlicak mı.Ona öyle kıskançlık yaratacak şeyler verirsen daha da sogitursun hakkında kötü düşünür sil o twti . üstelik ayrılık sürecinde seni unutacagindan korkuyosun ya bırak bu korkuyu o tasisin. Ya bensiz başkasını bulrsa diye düşüne düşüne belki geri döner. Biraz ulaşılmaz takıl sağda solda sanalda. Hem anladığım.kadarıyla farklı memleketlerdesiniz sen inaniyo musun onun memlektte kimsesi olmadığına bir kız yanı. Belki bu yüzden ayrılıp gitmistir. Ben olsam benden uzakta biriyle ikiski yasamam şüpheden kuskudan kahrolurum. Guvenemez dim. Benimle sürekli gorusemeyecek gorusemeyince illa yakinlardan birkizla takılacak. Benim nerden haberim olacak sonuçta farkı şehirlerdeız. O yüzden çok takıntı hale getirme bunu. Bak gor tatil sonrası okul açılınca geri barışır seninle. Okul donemini yalniz gecirmek istemyecek sonucta illa bi kizla takiasi gerek e sen de hazir onu bekloyorken sana donecek. Sakin inanma. Hem 20 yasindaymis sen de oyle bence iliskilerde erkekler biraz olgun olmali ne bilim kizdan yasca buyuk falan. Bu arkdasin iliskiler hakkinda pek birsey bilmiyordur tecrubeli degildir o simdilik laylaylom yasiyor bu kadar kapilma derim.gencecik kizsin sana tecrube kazandiricak biriyle olmalisin. Unutursun iki ayda valla. Bakma ilişkinin içinde mitlusun derslerin iyidir falan ama sonucunda böyle oluyor işte. Belki derslerinin iyi olmasında başka etkenler vardır. İlisİliskiye bağlama. Boşver bebegimm ya daha kimler çıkar karşına. Kizzzbenim akrep 28 yasnda başlarda onu anlamak icn çok.uğraştım ama şimdi oturaklı daha önce ilişkilerde tecrübeli olduğu için kafasına gore taklmiyo ilişkide. Karşı tarafında düşünüyor uzmemeknkirmamak için. Boşlukta hiç kızla muhatap olmadı ama bendede hep o korkular olurdu ha başkasını bulursa diye bazen yazardim dayanamazdim barisirdik bazende hic yazmazdim kendisi dönerdi. ama biz aynı memlekette yaşıyoruz farklı yerde yaşamak aamaan onun için Unı askiymisim der tskmazdim. Üzerine dusmezdim. Sen de düşme. O da zaten kendisinden uzakta bir iliski istemez bence çünkü sevdikleri kadın gozerinn önünde olsun isterler zor guvenirler onlarda ayri memlekette birine guvenemezler. Boşver daha da bağlanmadan bitmesi belki hayırlısı oldu. Takılma kizzz okulu bitir bak kimler kapina gelecek snapchatta story koymuştu, amaan nolcak diye açtım, ertesi gün ben koydum o açtı. Açması hoşuma gitti sık koymaya başladım ama bu kız delirdi galiba diyip son ikisini açmadı bile, belki de beni sildi. Yani ne yaptysam elime yüzüme bulaştırdım. Bu işin içinden çıkamıyorum. istiyorum dönsün ben de biraz naz yapiyim istemiyim ama üstelesin barışalım... Ama olmayacak gibi gözüküyor.
bence kıskandırmak işe yarıyor,ama öyle gözüne sokarak değil,çaktırmadan.bende de var bir tane ayarsız:)iki ay kadar bir kopukluk oldu,yani bu iki ayda 2-3 kere görüştük,en sonunda ben yapamıyorum üzgünüm falan dedi.ben de tamam dedim.aradan 10 gün falan geçti mesaj attı bir akşam ne yapıyorsun geleyim mi falan diye.gel dedim ben de.sonra geldi neyse,sonra yine araya bir hafta falan girdibu aramıyor sormuyor,sonra bir akşam watsapp da kapıştık kapıştım daha doğrusu tamam dedim istemiyorum seni,sevmiyorum da.umurumda da değilsin.çünkü ilk başlarda duygusala bağlamıştım niye böyle iyi giderken bir anda terse döndü herşey diye.ben boğa burcuyum,çok kolay hayatıma almam alınca da sonuna kadar mücadele ederim,hçbir zaman istemiyorum sevmiyorum da demedi.neyse bu kapışmadan sonra ertesi gece mesaj yazdı,cevap vermedim,iki gün sonra sildim numarasını watsapp da fotoyu da görememeye başladı farketmiş ki takip ediyormuş sildin mi beni diye mesaj yazdı,yine cevap vermedim.iki gün daha geçti aradı açmadım telefonu.3-5 gün daha geçti bir gece bir arkadaşla muhanbbeti uzattık gece 4 falan,son görülmemi takip ediyormuş meğer.sabahın 5 inde yazmış uyumuyorsun diye.ben de sabah kalkınca gördüm bırak bu tek kelimeik mesajları dedim.e sen beni hep fırçalıyorsun falan.gayet normal konuşuyor.iki gün sonra geldi bu,hiç birşey yokmuş gibi ama ben gayet mesafeliyim.bir sürü şey konuştuk.sen dedim niye beni takip ediyorsun,e seviyorum ben seni tabi k takip ediyorum diyor.ay kafayı yiyecektim.bak dedim seninki alışkanlık,özlüyorsun sadece,ben böyle bir ilişki istemiyorum,bu kadar mesafeli bu kadar uzak,kaçıyorsun benden dedim.hayır kaçmıyorum çok da değer veriyorum sen görmüyorsun dedi.neyse 2 gün sonra bir daha görüştük daha iyiydi.ben o duygusal çöküntüyü bıraktım,yani seviyorum ama sensiz de olur u hissettirdim sanki,haftasonu beraberdik,komşularımla tanıştı,onların yanında bana bir iltifatlar falan.hafif kıskançlıklar.ayar vermişim ona öyle diyor.yani böyle işte,şimdilik iyi gidiyor.bence üzerine gitme,sal biraz,zor ama yapacak başka birşey de yok.Bugün 25gün oldu ayrılalı, hiç mesaj atmadım o da atmadı. Pişmanlık belirtisi yok beyefendide. Memleketinde takıldığı birinin olduğunu sanmıyorum, benden önce bi kaç kızla konuşmuşluğu varmış okuldan ama flört işte. Hiç biri kafasına yatmamış hiç biriyle sevgili olmamış. Bu arada ben 20 o 22 yaşında, ilk sevgilisiyim. Ama neymiş ilgisi azalmış ya bide tatil oldu evlere döndük, ayrıldı. Sosyal medyayı sık kullanıyorum. İntagrama fotoğraf falan atıyorum, ya da twitterda takılıyorum. O pek paylaşım yapmaz, ben de herşey normalmiş gibi paylaşım yapıyorum. Hiç bi zaman ayrılık acısı vs tarzında şeyler paylaşmadım. Böyle daha iyi olur diye düşünmüştüm ama hiç bi etkisi olmadı. Yakında doğum günüm var, kutlamicak diye çok korkuyorumsnapchatta story koymuştu, amaan nolcak diye açtım, ertesi gün ben koydum o açtı. E açınca hoşuma gitti sık koymaya başladım. Delirdi herhalde bu kız deyip son iki storyi açmadı bile. Belkide sildi beni, valla ne yapsam elime yüzüme bulaştırdım. Bu işin içinden çıkamıyorum.....
Yükseleni başak. Allahım nerdeyse bir ay oldu bir kere bile konuşmadık, cidden bitirdi galiba. Bazen aşırı takıyorum ağlıyorum, bazen de beni kaybetti diyip takmıyorum. Kafayı yiyorum galiba. Ben buna ayrılmadan önceki tartışmamızda uzun ciddi bir mesaj attım bu ilişkide bi sorun vara getirdim, baya vurucu bi mesajdı. Cevap vermedi bi hafta konuşmadık. Bi hafta sonra ben yazdım konuşmak için bu sefer de ayrıldı. Benim ayrılacağımı düşünüp ben ayriliyim bari diye bi karar mı aldı anlamadım........Aslında sadece güneş burcu değil,yükseleni ve doğum haritasında venüsü nerde bunlar da önemli ama genel olarak akrep burcu kafasında ilişkiyi bitirdiyse,bir kere soğuduysa bitmiştir,geri dönüşü olmaz.En iyi ihtimalle başka birileriyle görüşüyormuş gibi yaparak tekrar ilgisini çekebilirsin ama sadece kesin ve tam olarak senden soğumadıysa işe yarayabilir bu,yoksa yine olmaz.
Zaten üzerine gitmedim ki hiç nerdeyse bir bi ay oldu ayrılalı, tamam sen bilirsin dedim bi daha hiç yazmadım. O da yazmadı. Pişmanda olmadı olsa dönerdi herhalde, bilemedimbence kıskandırmak işe yarıyor,ama öyle gözüne sokarak değil,çaktırmadan.bende de var bir tane ayarsız:)iki ay kadar bir kopukluk oldu,yani bu iki ayda 2-3 kere görüştük,en sonunda ben yapamıyorum üzgünüm falan dedi.ben de tamam dedim.aradan 10 gün falan geçti mesaj attı bir akşam ne yapıyorsun geleyim mi falan diye.gel dedim ben de.sonra geldi neyse,sonra yine araya bir hafta falan girdibu aramıyor sormuyor,sonra bir akşam watsapp da kapıştık kapıştım daha doğrusu tamam dedim istemiyorum seni,sevmiyorum da.umurumda da değilsin.çünkü ilk başlarda duygusala bağlamıştım niye böyle iyi giderken bir anda terse döndü herşey diye.ben boğa burcuyum,çok kolay hayatıma almam alınca da sonuna kadar mücadele ederim,hçbir zaman istemiyorum sevmiyorum da demedi.neyse bu kapışmadan sonra ertesi gece mesaj yazdı,cevap vermedim,iki gün sonra sildim numarasını watsapp da fotoyu da görememeye başladı farketmiş ki takip ediyormuş sildin mi beni diye mesaj yazdı,yine cevap vermedim.iki gün daha geçti aradı açmadım telefonu.3-5 gün daha geçti bir gece bir arkadaşla muhanbbeti uzattık gece 4 falan,son görülmemi takip ediyormuş meğer.sabahın 5 inde yazmış uyumuyorsun diye.ben de sabah kalkınca gördüm bırak bu tek kelimeik mesajları dedim.e sen beni hep fırçalıyorsun falan.gayet normal konuşuyor.iki gün sonra geldi bu,hiç birşey yokmuş gibi ama ben gayet mesafeliyim.bir sürü şey konuştuk.sen dedim niye beni takip ediyorsun,e seviyorum ben seni tabi k takip ediyorum diyor.ay kafayı yiyecektim.bak dedim seninki alışkanlık,özlüyorsun sadece,ben böyle bir ilişki istemiyorum,bu kadar mesafeli bu kadar uzak,kaçıyorsun benden dedim.hayır kaçmıyorum çok da değer veriyorum sen görmüyorsun dedi.neyse 2 gün sonra bir daha görüştük daha iyiydi.ben o duygusal çöküntüyü bıraktım,yani seviyorum ama sensiz de olur u hissettirdim sanki,haftasonu beraberdik,komşularımla tanıştı,onların yanında bana bir iltifatlar falan.hafif kıskançlıklar.ayar vermişim ona öyle diyor.yani böyle işte,şimdilik iyi gidiyor.bence üzerine gitme,sal biraz,zor ama yapacak başka birşey de yok.
Başak da mantık insanı,o da bitti deyince biter.Şimdi olayların içeriğini bilmeden ve tanımadan tam yorumlayamayacağım ama belki gururu da kırılmıştır senin söylediklerinden dolayı,bu da kesin ayrılık için bi sebep onun için.Akrepin gururunu çiğnemesi için çok çok sevmesi gerekir.Arkadaş olsun sevgili olsun sevdiklerine karşı çok aşırı sabırlıdır ama sabreder sabreder sonra limitine ulaşınca pat diye birden bırakır.Bunun için mi gitti dersin anlamazsın ama arkasında birikmiş bir sürü şey vardır onun.Dediğim gibi şu an seni ve onu tanımadığım için tahmini yazıyorum sen kendi ilişkine göre yorumla.Yükseleni başak. Allahım nerdeyse bir ay oldu bir kere bile konuşmadık, cidden bitirdi galiba. Bazen aşırı takıyorum ağlıyorum, bazen de beni kaybetti diyip takmıyorum. Kafayı yiyorum galiba. Ben buna ayrılmadan önceki tartışmamızda uzun ciddi bir mesaj attım bu ilişkide bi sorun vara getirdim, baya vurucu bi mesajdı. Cevap vermedi bi hafta konuşmadık. Bi hafta sonra ben yazdım konuşmak için bu sefer de ayrıldı. Benim ayrılacağımı düşünüp ben ayriliyim bari diye bi karar mı aldı anlamadım........
aaay inanmıyorum benim de erkek arkadaşım akrep ben aslan biz de 1 ay önce ayrıldıkyoksa sen ben misin
bizim ilişkimiz 1.5 yıllıktı defalarca ayrıldık barıştık sanırım bu da sonumuz oldu. herkesin dediği gibi akrep erkeği çok zor bir aslanla daha da zor. biz birbirimizi çok sevmiştik ama anlaşamadık işte bitti. burdaki herkesin aksine sana şunu söyleyeyim benim erkek arkadaşım bişeyi kafasına takar mesela benim eski erkek arkadaşımın iş yerinin önünden geçmişimdir o gün bunu hatırlar bi anda kendi kendine sinirlenir kafasında kurar kurar benim haberim bile olmadan bana küser bi hafta konuşmaz...sen nolduğunu anlamazsın aman aşkım etme tutma noluyo bir hafta yalvarır gönlünü alırsın hata yapmadığın bişey için. kavga etsek suçlu kim olursa olsun asla aramaz ben arayınca ağlayarak konuşur niye aramadın diye ama böyle bi tipti işte çok severdi ama ölse söylemezdi...yani seni aramıyor olması unuttuğu ve sevmediği anlamına gelmeyebilir, ilişkinizin içeriğini bilmiyorum ümit vermiş gibi de olmak istemem ama benimki böyleydi. eğer seviyorsan ara derim ben aslansın kaplansın şöyle seviyorum böyle seviyorum dendiği zaman yelkenler inebilir bence :) umarım hakkında en iyisi olur canım çok da takmamak gerek biri gider biri gelir :)
hahhaha aynen güzel tesadüf olmuş.aaay inanmıyorum benim de erkek arkadaşım akrep ben aslan biz de 1 ay önce ayrıldıkyoksa sen ben misin
bizim ilişkimiz 1.5 yıllıktı defalarca ayrıldık barıştık sanırım bu da sonumuz oldu. herkesin dediği gibi akrep erkeği çok zor bir aslanla daha da zor. biz birbirimizi çok sevmiştik ama anlaşamadık işte bitti. burdaki herkesin aksine sana şunu söyleyeyim benim erkek arkadaşım bişeyi kafasına takar mesela benim eski erkek arkadaşımın iş yerinin önünden geçmişimdir o gün bunu hatırlar bi anda kendi kendine sinirlenir kafasında kurar kurar benim haberim bile olmadan bana küser bi hafta konuşmaz...sen nolduğunu anlamazsın aman aşkım etme tutma noluyo bir hafta yalvarır gönlünü alırsın hata yapmadığın bişey için. kavga etsek suçlu kim olursa olsun asla aramaz ben arayınca ağlayarak konuşur niye aramadın diye ama böyle bi tipti işte çok severdi ama ölse söylemezdi...yani seni aramıyor olması unuttuğu ve sevmediği anlamına gelmeyebilir, ilişkinizin içeriğini bilmiyorum ümit vermiş gibi de olmak istemem ama benimki böyleydi. eğer seviyorsan ara derim ben aslansın kaplansın şöyle seviyorum böyle seviyorum dendiği zaman yelkenler inebilir bence :) umarım hakkında en iyisi olur canım çok da takmamak gerek biri gider biri gelir :)
Ay bide aynı şekilde küsünce aramaz ben arayınca duygu sömürüsü yapar, sabah uyandım günaydın mesajı yok aramanı bekledim vs vs. Bu modeller hep aynı galibaaaay inanmıyorum benim de erkek arkadaşım akrep ben aslan biz de 1 ay önce ayrıldıkyoksa sen ben misin
Aynen takmamaya çalışcam artık, umarım pişman olur ve döner. Teşekkürler :)Başak da mantık insanı,o da bitti deyince biter.Şimdi olayların içeriğini bilmeden ve tanımadan tam yorumlayamayacağım ama belki gururu da kırılmıştır senin söylediklerinden dolayı,bu da kesin ayrılık için bi sebep onun için.Akrepin gururunu çiğnemesi için çok çok sevmesi gerekir.Arkadaş olsun sevgili olsun sevdiklerine karşı çok aşırı sabırlıdır ama sabreder sabreder sonra limitine ulaşınca pat diye birden bırakır.Bunun için mi gitti dersin anlamazsın ama arkasında birikmiş bir sürü şey vardır onun.Dediğim gibi şu an seni ve onu tanımadığım için tahmini yazıyorum sen kendi ilişkine göre yorumla.
Ama bence öyle kafana taktığına değmez.Yaşın çok genç daha ne ilişkiler göreceksin.Bak tıp kazanmışsın,demek ki akıllı yetenekli bi kızsın.Olmuyorsa boşver o seni kaybettiğine üzülsün.
Bizimde ilk aayriligimiz 40 gün surdu. En son ben adım attimm su olaya bir açıklık getir hala olayın ne olduğunu düşünüyorum dedim. Su an sadece içimi rahatlatmani kendini aklamani istiyorum dedim. Bu da allahtan bekliyomus benim aramami 40 dk telde anlatti. O kadar gururlulat anacim illa sen ilk adım atican. Tabi sonra bu baktı ilk adım ben attım sonra en ufak şeye bitirmeye başladı. İkinci defada ben adım attım. Yine ben döndüm diye bu yine ufak şeylere çekip gidiyordu. Nasılsa ozur dileyen benim ya. E yeter alıştı bu iyice. Sonra donmedim madem terk ettin yine bende tamamen bitirrim diye her yerden engelledim..bana ulaşamayınca ozur beklerken engel yiyince ablma ulaşmış bu sefer kendisi dönmüştü. Sonrasındaki ayrılıklarda hicndonmuyorum diye kendisi dönüyordu. Akrepler kadını dert sahibi yapar valla. Hastalığa kansere kslicaz kızlar. Bu kadar düşünmekten onları bu kadar sorgulamaktan sonumuz arda kural.gibi şizofren olacaz ay birazda onlar dusunsun bizi. Takma kız doğum.günümüze kutlamazss engelle gitsin her yerden. Send eaklina doğum.gününde gelmiyosan daha önemli kişiler vardır hayatında. Sonuçta erkekler bu kadar uzun boşluğa dayanamazlar.hahhaha aynen güzel tesadüf olmuş.benimki de aynı şekilde bişeye sinir olur söylemez, bu huyundan vazgeçmedi. Benim anlamam gerekiyormuşmuş. Aynı şekilde sevdiğini asla söylemez çünlü gerek yokmuş, anlamıyormuymuşum. Vs vs bu tip biriydi. Doğum günüme çok az kaldı o yüzden şimdilik aramicam bakalım kutlicak mı. Hoş kutlasa ya da kutlamasa da aramicam galiba. Bu bizim ilk ayrılığımız ve son sanırım, bu kadar görüşmiceğimizi bende düşünmemiştim. Sanırım benden soğudu yani heyecanı,isteği, arzusu falan bitmiş Hepimiz için hayırlısı olsun, umarım senin için de herşey dilediğin gibi olur..