- 11 Temmuz 2015
- 409
- 104
-
- Konu Sahibi catgirla7204
Ben onu sadece astrolojiye ilgi duyup fikir verebilecekler için yazmıştım. Yanlış anlaşılma olmasın. Herhangi bir fikrin varsa paylaşabilirsin..Bunun burç ile alakası yok.
Zaten bu zamana kadar ego delisi yaptım da ne oldu terkedildim. Ama napiyim yüreğim bırakmak istemiyor....burclara bukadar onem verıyorsan soylıyım akrep su grubudur...
aslan ates.
atesle su yan yana olmaz.
bı kadın erkek karsısında dik durmalı bence :)
gorusmek ıstemeyene ısrarcı davranmak her zaman düşürür dunya tek ondan ıbaret degıl :) guzellıgınıze genclıgınıze yazık edıp erkeklerı ego delısı yapmayın :)
bırakın gıden gıtsın
Geri dönmesi için ne yapabilirim. Bir türlü boşveremiyorum.Çivi çiviyi söker boş ver gitsin
Okulumuz tatile girdiği için memleketlerimize döndük maalesef aynı ortamlarda bulunmuyoruz.O zaman hayatında biri varmış gibi davran aynı ortamlarda bulunuyorsanız eğer
Ben gurur yaparım şahsen .... sakın yalvarma isterse o döner zaten sana sabır bu arada başka şeyler ile meşgul ol...Okulumuz tatile girdiği için memleketlerimize döndük maalesef aynı ortamlarda bulunmuyoruz.
Aynen beklemekten başka elimden bişey gelmiyor. Sosyal mecralarda mutlu fotoğraflar vs paylaşmam bu süreci kötü mü etkiler sizce?Ben gurur yaparım şahsen .... sakın yalvarma isterse o döner zaten sana sabır bu arada başka şeyler ile meşgul ol...
Benim eşim de akrep canım. Bi akrep bişey için ne diyorsa odur. Bi karar verdiyse vazgeçmez. Ama şöyle ki özlemesine izin verirsen, o zaten yumuşar. Kızdığında falan 5dk incitme o toparlanır vs. Bırak biraz sensiz kalsın. Kafasını toplasın. siniri geçip de özlemi basınca arar seni. Ha sevgisi de bitmişse zaten seni haketmemiştir arkadaşım. Sana değer verip seni sevendaha çok insan çıkacak karşına . Aslanla akrep de zaten bi gövdede iki baş gibi . Uyum yakalayamazsanız patlak verir zaten çok zordurlar.Merhaba kızlar
20 yaşındayım tıp fakültesi öğrencisiyim burcum aslan, sevgilim 22yaşında aynı fakültedeyiz burcu akrep.
5 gün önce 4aylık birlikteliğimizi noktaladık her ne kadar üzülsemde. Bu 4ay içinde derslerim o kadar iyiye gittiki ailem de bu ilişkiye negatif bakmadı. Bi tartışma sonucu bir hafta konuşmadık. Sonra ben mesaj attım konuşmak için ve ilişkimizin artık onu eskisi gibi heyecanlandırmadığını, buluşmalarımıza eskisi gibi istekli arzulu gelmediğini ve bunun sebebini bilmediğini söyledi. Ben bu ilişkiye bi şans vermek adına mesaj atmıştım ama bu durumda diyebileceğim bişey yok ,tamam dedim. Ama nefes bile alamıyorum. Ona yalvarmak istemedim ama çok ağladım, hala ağlıyorum. Geri dönmesini o kadar istiyorum ki, lütfen yardım edin. Burcu akrep olduğu için dönmez, kararlıdır vs deniliyor. Ne yapabilirim? Yardımcı olur musunuz...
Teşekkürler, umarım yumuşar. Diyecek bişeyim kalmadı artık, beklemekten başka çarem yok. :/Benim eşim de akrep canım. Bi akrep bişey için ne diyorsa odur. Bi karar verdiyse vazgeçmez. Ama şöyle ki özlemesine izin verirsen, o zaten yumuşar. Kızdığında falan 5dk incitme o toparlanır vs. Bırak biraz sensiz kalsın. Kafasını toplasın. siniri geçip de özlemi basınca arar seni. Ha sevgisi de bitmişse zaten seni haketmemiştir arkadaşım. Sana değer verip seni sevendaha çok insan çıkacak karşına . Aslanla akrep de zaten bi gövdede iki baş gibi . Uyum yakalayamazsanız patlak verir zaten çok zordurlar.
Ben olsam gizemli olurdum o zaman merak edebilirAynen beklemekten başka elimden bişey gelmiyor. Sosyal mecralarda mutlu fotoğraflar vs paylaşmam bu süreci kötü mü etkiler sizce?