- 8 Aralık 2012
- 428
- 1.102
- Konu Sahibi catgirla7204
C catgirla7204 facebooku twitteri falan var mi ordan senle ilgili hicbi sey paylasiyo mu? ya da uzgun oldugunu belirten seyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen öyle bizim aman ne olcak ufak tefek bişey diceğimiz şeylere öyle bi kin tutuyolar ki... eğer sizin aranızda maddi fark da varsa onu da kendi kendine dert edinmiş olabilir zaten bayılırlar böyle yoktan dert edinmeye mesela benim erkek arkadşım lise mezunu ben üniversite bunu dert edinip benle konuşmazdı bazen kendimi kötü hissediyorum diye!
Çok sık paylaşım yapan biri değil, ayrıldığımızdan beri hiç hiç hiç bişey paylaşmadı. Ama ben hep instagramda fotoğraf paylaştım, hem twitterda yazdım, hem facede paylaşım yaptım. Ama üzgünüm ayrıldık tarzı şeyler değil. Gayet hayat devam ediyor herşey normal tarzı paylaşımlar yaptım. Şahsen bi işe yarar diye düşünmüştüm. Hiç de bi işe yaramadı.......C catgirla7204 facebooku twitteri falan var mi ordan senle ilgili hicbi sey paylasiyo mu? ya da uzgun oldugunu belirten seyler
aynen öyle bizim aman ne olcak ufak tefek bişey diceğimiz şeylere öyle bi kin tutuyolar ki... eğer sizin aranızda maddi fark da varsa onu da kendi kendine dert edinmiş olabilir zaten bayılırlar böyle yoktan dert edinmeye mesela benim erkek arkadşım lise mezunu ben üniversite bunu dert edinip benle konuşmazdı bazen kendimi kötü hissediyorum diye!
Çok sık paylaşım yapan biri değil, ayrıldığımızdan beri hiç hiç hiç bişey paylaşmadı. Ama ben hep instagramda fotoğraf paylaştım, hem twitterda yazdım, hem facede paylaşım yaptım. Ama üzgünüm ayrıldık tarzı şeyler değil. Gayet hayat devam ediyor herşey normal tarzı paylaşımlar yaptım. Şahsen bi işe yarar diye düşünmüştüm. Hiç de bi işe yaramadı.......
En çok akrep erkeği döner sen rahat ol. Ama o egoyu bi çiğnemen lazım ki tutuşsun eteklrri. Ona ihtiyacın olmadığını belli et kendine güven. Bana da inan. Örnekleri bol bende
Ya evt de ben oyle seylre onem veren bri dglm.bunu ona defalrca soyledm.maddiyata onem versem cktan evlydim ble.szde hc ayrlk oldu muu
Bunu nasıl başardın allah aşkına, o kadar güçsüzmüşüm ki ben bile şaşırdım. Dışarıya hayat devam ediyor mesajı veriyorum. Ama ölüyorum. O egoyu nasıl çiğnicem nr yapıcam allahım iyice delirmek üzereyimjdjdEn çok akrep erkeği döner sen rahat ol. Ama o egoyu bi çiğnemen lazım ki tutuşsun eteklrri. Ona ihtiyacın olmadığını belli et kendine güven. Bana da inan. Örnekleri bol bende
çooookk :) 1.5 yıl birlikteydik kaç defa ayrıldık bilemiyorum valla hep barıştık şimdi en son 1 aydır falan ayrıyız sonumuz oldu diye düşünüyodum aslında aramadım geçen gün o aradı özledim senin gibi kimse olmaz falan dedi tabi çok sevindim ama bizim başka problemlerimiz de olduğu için tekrar başlamayı pek düşünmüyorum. işsiz ve çalışmayı zul gören biri babadan paraları var ama babasının işini bile yapmıyo tek işi pes atmak ve 31 yaşında bi adam...benimse bütün ailemin güzel meslekleri var ben de trnin en iyi okullarından birinden mezunum sınavlara giriyorum yani çalışmak dna'mda var bu yüzden pek olabilecek gibi değiliz...yani benim yüzüm gülmedi ama eğer seviyosan inşallah sen mutlu olursun canım :)
Bunu nasıl başardın allah aşkına, o kadar güçsüzmüşüm ki ben bile şaşırdım. Dışarıya hayat devam ediyor mesajı veriyorum. Ama ölüyorum. O egoyu nasıl çiğnicem nr yapıcam allahım iyice delirmek üzereyimjdjd
Ay bunu yapamam sanırım, ben onu silsem kendim meraktan çatlarım. Her saat başı kontrol ediyorum her hesabını, çünkü tam anlamıyla kafayı yedim :)Ben de yaptm oyle ise yaramaz.tam tersi hersyi gzliye al.face vs hersyni gzle.merk etsn naptgna dair.bunlr ck merkli adamlr.naptgni blmeden icleri rahat etmz.nosunu sil.fto vs gormesn.merk edp yazablr
Denicem ama düşününce şöyle geliyo, okul kapanınca ayrılalım okul açılınca barışalım. Bu resmen zaman geçirmek. Okul açılınca kabul etsem içim hiç rahat etmicek hep bunu düşüncem, ama doğum günümü kutlasaydı veya herhangi bi mesaj atsaydı hiç böyle düşünmezdim. Okulla alakası yok derdim. Bu işin içinden çıkamıyorum...Once bi ayaga kalk kendne gel.sen kendni nasl gorursen herks de seni oyle gorur.ve de dusunme artk onu.dusndkce ble gelmz.hisseder onlar.sen bence okulun aclmasni bekle.ozmna kdr da keyfnde ol
Ay bunu yapamam sanırım, ben onu silsem kendim meraktan çatlarım. Her saat başı kontrol ediyorum her hesabını, çünkü tam anlamıyla kafayı yedim :)
Denicem ama düşününce şöyle geliyo, okul kapanınca ayrılalım okul açılınca barışalım. Bu resmen zaman geçirmek. Okul açılınca kabul etsem içim hiç rahat etmicek hep bunu düşüncem, ama doğum günümü kutlasaydı veya herhangi bi mesaj atsaydı hiç böyle düşünmezdim. Okulla alakası yok derdim. Bu işin içinden çıkamıyorum...
Hadi yaa snin burcun ne cnm...
Yaa drum iyi olsa ble calsmyan bi adam benm gozumde de dusuk olr.yqni mustafa calsmz tembl bsy olsa sevsem de sogurum istemem.bnm icn adamlik ck onmli.isinde gcunde olmali yani.bnce de sen iyi yapmssn.bu yastan snra hcbsy olmz ondan.bnm onceki gorustgm kisi de oyleydi.calsmya gozu pek yktu ve otuz yaslrndaydi.ck uzdu aglatti vs ama en son ben istemedm.aylr snra aradi agladi yalvrdi.ama artk mustfayi sevdgmi soyledm.ama smdi mustafa da istemyrum diyoo.peki sey sz ayrldgnz zamnlrda sana seni istemyrum diyo muydu
Denicem ama düşününce şöyle geliyo, okul kapanınca ayrılalım okul açılınca barışalım. Bu resmen zaman geçirmek. Okul açılınca kabul etsem içim hiç rahat etmicek hep bunu düşüncem, ama doğum günümü kutlasaydı veya herhangi bi mesaj atsaydı hiç böyle düşünmezdim. Okulla alakası yok derdim. Bu işin içinden çıkamıyorum...
benim burcum aslan canım yükselen başak ikisinin ortaya karışık haliyim diyebilirim :) ya bana allah için hiç istemiyorum sevmiyorum demedi aksine bütün ayrılıkların sebebi benim ama tabi ben de iş aramadığından sorumsuzluğundan geç yatıp geç kalktığından sinir krizleri geçirip ayrılalım dedim hep...ya biz ayrı şehirlerde yaşıyoruz 2 kez uçak kaçırdı kalkamadığı için var mı böyle bi uyuşukluk ben tam tersi dakik sorumluluk sahibi biriyim o yüzden dayanamıyorum artık yani. ama çok küserdi ve kafasına taktığı şeyi söylemez hatanı anla gibisinden şeyler söylerdi hata dediği şeylerde senin benim aklıma bile gelmeyecek şeyler mesela o aylar önce bi elbiseyi açık bulduğundan giymemi istememiş aylar sonra ben bunu unutup giymişim nasıl bunu yaparmışım hiç mi kıymeti yokmuş vs vs... yani şu an onun kafasına ne taktığını niye seviyorum ama istemiyorum dediğini bilemezsin milyon tane ufacık şeyi kafasında kura kura büyütmüş olabilir. heryerden engelleyerek de iyi yapmışsın dediğin çok doğru merak etmezse kafasına takmazsa aramaz. şuna da eminim biz ne kadar kafamıza taksak üzülsek de akrep erkekleri kadar takmıyoruzdur saplantılı insanlar sadece soğukkanlılar belli etmiyolar içiniz ferah olsun o yüzden...
Tamam artık sürekli bakmıcam hesaplarına ama silmicrm yine de :) :) fotoları silcem sözTam olrk benm dort ay oncki halimi anlatysun.bak bni dinle.kafanin dibini yedim bn.nekdr bak kntrl et iyice kafayi yiosun.bi bskasi var dye dusnysun fln.dsun benmki bana ayrldktn snra nisanlandm konusmylm diyodu.yuz kre dedi.halbki ole bsy yk.bn inanmstm dusun.arkdsna ble oyle dedrtti.sonc bn kafayi yedim doktra fln gttm zayfladm kotu oldum.snra toparladm skur iyiym.yani olan sana olr.bnce sillllll.hatta telinde resm va vrsa mailine yda pcye at.telinde bsy olmasn.ona dair bsye bakma.o da sana ulasamasn.inan ck ise yario
Tamam artık sürekli bakmıcam hesaplarına ama silmicrm yine de :) :) fotoları silcem söz