- 8 Aralık 2012
- 428
- 1.102
- Konu Sahibi catgirla7204
Ay bide aynı şekilde küsünce aramaz ben arayınca duygu sömürüsü yapar, sabah uyandım günaydın mesajı yok aramanı bekledim vs vs. Bu modeller hep aynı galiba
Bizimde ilk aayriligimiz 40 gün surdu. En son ben adım attimm su olaya bir açıklık getir hala olayın ne olduğunu düşünüyorum dedim. Su an sadece içimi rahatlatmani kendini aklamani istiyorum dedim. Bu da allahtan bekliyomus benim aramami 40 dk telde anlatti. O kadar gururlulat anacim illa sen ilk adım atican. Tabi sonra bu baktı ilk adım ben attım sonra en ufak şeye bitirmeye başladı. İkinci defada ben adım attım. Yine ben döndüm diye bu yine ufak şeylere çekip gidiyordu. Nasılsa ozur dileyen benim ya. E yeter alıştı bu iyice. Sonra donmedim madem terk ettin yine bende tamamen bitirrim diye her yerden engelledim..bana ulaşamayınca ozur beklerken engel yiyince ablma ulaşmış bu sefer kendisi dönmüştü. Sonrasındaki ayrılıklarda hicndonmuyorum diye kendisi dönüyordu. Akrepler kadını dert sahibi yapar valla. Hastalığa kansere kslicaz kızlar. Bu kadar düşünmekten onları bu kadar sorgulamaktan sonumuz arda kural.gibi şizofren olacaz ay birazda onlar dusunsun bizi. Takma kız doğum.günümüze kutlamazss engelle gitsin her yerden. Send eaklina doğum.gününde gelmiyosan daha önemli kişiler vardır hayatında. Sonuçta erkekler bu kadar uzun boşluğa dayanamazlar.
aynen oyle sanki benim ilişkimi anlatmışsınız valla C catgirla7204 kafanı takmamana sevindim bence de doğum gününü bekle bakalım benim de doğum günüm 1 hafta sonra ben de bekliyorum valla bi telefon hayırlısı artık