Hayırlı bayramlar arkadaşlar,
Yazsam mı, gerek var mı acaba diye çok düşündüm ama sonunda yazayım sizinde tecrübelerinizden yararlanayım istedim...
Aslında burçlara inanmam demek isterdim.. Şöyle değiştireyim, günlük burç yorumlarına inanmam, ama burç özelliklerine tamamen inanırım... :)
Eşim Akrep burcu ve bütün özelliklerini taşır. Ne kadar pis huy varsa adeta hepsi bu burcun içinde birleşmiş... Kendim ikizler burcuyum.. Bilgisi olanlarda bu iki burcun birbiriyle zıt karakterde olduklarını bilirler.. Ömrüm boyunca asla öyle bir erkekle evlenmem dedim.. Hatta eşim benimle evlenmek istediğinde bile bu yüzden reddettim.. Ama büyük konuşmamak gerekiyormuş, nasipte varmış oldu.. Evlendik geçen sene.. Tabi ki kimsenin hayatı 4-4lük değil, benimki de.. Şükür halimize. İlk zamanlar baya zorlandık, sonra sonra birbirimizin huyunu öğrenince alttan almayı, nabıza göre şerbet vermeyi de öğrendik.. Eşimi seviyorum, onun da beni sevdiğini hissedebiliyorum elhamdülillah...
akrep burcu insanıyla birlikte olan herkese hemen hemen tanıdık gelecektir bahsedeceklerim.. Bazen onun davranışlarına anlam verememekle birlikte kendi duygularıma yön veremiyorum ve çakışıyoruz...
Başta akrep erkeklerinin ne kadar akıllı, oyuncu, taktikçi, içten pazarlıklı, 'her zaman haklı', zeytinyağı modunda, küsmeye meyilli, 'sözde kimseye muhtaç değil' havasında, dediğim dedik ve keçi gibi inatçılıklarından bahsetmek istiyorum... Ve söyleyemediğim bir sürü şey... Hepsi bu erkeklerde mevcut.. Ben ikizleri dengesiz bilirdim taaa ki kocamı tanıyana kadar..
Bugün her şey yolunda ilerlerken en yakın arkadaşı aradı.. Arkadaşı da evli ve karısıyla da çok samimi arkadaşız. Sözde onun eşi izin vermiş, ben de izin verirsem 1 geceliğine antalyaya denize gidip geleceklermiş. Ki zannetmiyorum karısının izin vereceğini çünkü henüz bir aylık yavruları var
eşim sırnaşa sırnaşa geldi, ilk önce salçalı makarna yap da yiyelim dedi, sonra da işte eşi izin vermiş sen ne diyosun diye bana sordu. Tamamen mantığıyla çakallık yaparak bana bu soruyu soruyor, çünkü benim cevabımı biliyor.. Keza kafasına koyduğunu zaten yapan bir insan. Yorum yapmıyorum dedim, çünkü arkadaşımın gerçekten izin verdiğine inanmadım. Lavaboya girdi çıktı tekrar ısrarla soruyor.. Ben de yorum yapmıyorum, ama gönlüm yok dedim.. Vay efendim ben miyim onu diyen!!
Hiçbir zaman gönlüm olmuyormuş, evde ot gibi oturup duruyormuş, ben hep gönülsüzmüşüm, bundan sonra muhabbetimiz gaşka olacakmışta söylendi söylendi.. Ben suçlu oldum.. Bu ters psikolojiyi hep uygular sagolsun. Önceleri çok üzülürdüm, şimdi de üzülüyorum ama fazla takmamaya çalışıyorum. Sonra odaya girdi muzik dinlemeye başladı, yaptığım makarnayı da yemezmiş, bana muhtaç değilmiş. Konuşalım diyorum konuşmuyor haketmişim ben
ne yaptıysam.. Sanıyor ki gönlüm ola ola git diyeceğim. keza gitme de demedim :))) gönlüm yok dedim.. Gayet politik bir cevap.. Ama beyefendi haklı moduna girecek ya.. Sofraya da gelmedi, ben yokmuşum gibi davrandı. Sonra bana muhtaç değil ya hani, yeni ütülediğim kıyafetleri giydi.. Nereye gidiyorsun dedim sana ne dedi
tipik hareketleri artık gülüp geçiyorum. Tabi ben hemen arkadaşıma izin verdin mi diye sordum, hayır dedi o da.. Onun eşi de muhtemelen aynı taktiği uygulayacak :) çocuk gibiler gerçekten! Dedim ki acaba baba olursa olgunlaşır mı, ama yok! Arkadaşına bakılırsa daha da bi çocuk oluyorlar..
Şimdi beyefendi 2/3 gün küs gezer benimle.. Ben de telimi uçak moduna aldım ve yattım.
Ama sinirinden de biraz ağladım rahatladım:) bu ara çok duygusalım, o da regl yaklaştığından galiba.. Ya da hamileyimdir
Sanmıyorum ama bir ihtimal.. Şöyle bi durumda öyle bir haber alırsam bildiğiniz kraliçeye dönüşürüm.. Gör bakalım intikam nasıl alınıyor, nasıl aşeriliyor:)
Ben de karakter olarak çok dobra, düşüncelerimi pat pat söyleyen bir insanım.. Resmen muma döndüğümü hissediyorum.. Nasıl baskın bir karakter Allahımmm :))
Boşuna dememişler Allah dağına göre kar verir diye
öyle küse barışa geçinip gidiyoruz. Bakalım hiç tepki vermezsem ne kadar küs kalacak :) ben de o yokmuş gibi davranacağım inşallah dayanabilirsem :))
Sizin eşinizde akrep burcuysa biraz taktik verebilir misiniz:)) nasıl hizaya getirebilirim bu beyefendiciği