Akran kaynaklı ekran catışması...

amin inşallah arkadaşım

Demezler zaten siz teklif etmediğiniz sürece ,bu sebepten bu alternatif çekici geliyor,normal şartlarda olmayacak olan cazip geliyor en azından ne olduğu belirsiz olan şeyleri izlemediginden emin olmuş olursunuz,yani böyle hem kendiniz hem çocuğunuz huzursuz inanılmaz üzücü oluyor

ekstrem durumlarda tabi ki farkli davranilabilir. ben de toplantim oldugu zaman vs cizgi film aciyorum mecburen. benim bahsettigim bu konularda siniri hic olmayan ebeveynler. insanin arkadaslarindan ayrilmasi uzucu ama cocuk soz konusu olunca kesip atarim genelde.

ben boyle cizgi film cok izleten arkadaslarin yanina gidilince cocugun cizgi film zamanini o zaman koyuyorum, gun icinde izlemiyor ama misafirlige gidince izliyor.. dedigim gibi en mantiklisi sizin secmeniz. en azindan tiktok vs izlemezler

Yaz tatili diye bence esneklik tanımayın çünkü bi yerden sonra artık alışıyorlar ve daha fazla talep ediyorlar ve sonra azaltma konusunda sıkıntı yaşanıyor. Anneleri ile samimisiniz ve onlar da aslında rahatsız ama biraz da keyfiyetten de olsa veriyorlar madem konusun evde zaten yeterince izliyorlar bir araya geldiğimizde hiçbirimiz telefon vermeyelim oyun oynasınlar sosyalleşsinler vs falan diye konusun bence kabul ederler

Öncelikle kendim gibi birini görmek güzel

Ben arkadaş varken telefon vermicem diye kural koydum ve benden duyan gören diğer anneler de bunu yapmaya başladı. Sonuç olumlu, başarılı

Biz böyle konuştuk, arkadaş varken ekran yok diye. Genelde uyum sağlandı.
Cok mızmızlanan küçük çocuklar olursa onlar da sınırlı 10-15 dakika izinle alıp veriyorlar.

Öncelikle kendim gibi birini görmek güzel

Ben arkadaş varken telefon vermicem diye kural koydum ve benden duyan gören diğer anneler de bunu yapmaya başladı. Sonuç olumlu, başarılı
Yorumum görünmediyse okursunuz diye etiketliyorum BirKulunuCokSevdim

Yorumum görünmediyse okursunuz diye etiketliyorum BirKulunuCokSevdim
Ben 4.5 yillik anneligimde hic telefon vermedim
ama yanimda kendi tabletimi tasiyip cizgi film hakkini orada kullandirmaya karar verdim tabii zorda kalirsam.
Arkadaslarimin hic biri cocuklarina soz geçiremiyor maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…