Akrabalarla İşş ?

En kotu is akrabayla olan isten iyidir.

Ben suan ek odemelerle beraber 6 7 bin civari maas aliyorum.
(Asciyim)
Halam diyor ki cay bahcesi acicam. Asgari ucretle iki adam alicam esinle sen isi birakmayi dusunmuyor musun? Gelin yanima rahat edersiniz.

Hemeeen pembe yalan uydurdum. Sozlesmem var cikamam diye...

Eeee sen beni ne zannettin cagiriyorum babamı onla gör hesabını deseydiniz .
Niye sessiz sakin türk filmi kıvamında yürütüyorsun ki işini
Burada veya yeni iş yerinde dişli ol
Yoksa çok ezilirsin
Babamla konuşup öyle işe aldı zaten babamda herşeye cevap verme sevimsiz duruma düşme diyo oyüzden bide

Eşim hep Akrabayi akrep soksun der. Ben de katılıyorum. Akraba ile iş yapılmaz. Tecrübeyle sabit.

canim ne akrabyla nede kendi ailenle bile is yapilmaz . !
yaprsan da senin yasadikarin gibi huzur muzur kalmaz ..
insaAllah kendine gore iyi bir is bursun

Konu basligini okur okumaz akrabayla is yapilmazzzz dedim. İsterse melek olsun... Allah düşürmesin gerçekten. Amcaniz neden size nispet yapiyor ki cok sacma. Boyle yapmasinin sebebi ne?

Konu basligini okur okumaz akrabayla is yapilmazzzz dedim. İsterse melek olsun... Allah düşürmesin gerçekten. Amcaniz neden size nispet yapiyor ki cok sacma. Boyle yapmasinin sebebi ne?
Ailesel sebeplerden dolayı diye düşünüyorum. Yanlarına gezmeye gittiğimiz zamanda bi laf sokma derdi olurdu hep o değilde bir hiç yerine konulmak koyuyor zaten

O nasıl terbiyesizlik! Canım gitme bir daha o işe ve gerekirse de amcanla amcanın oğlu ile muhattap olma. Ayıp yahu 20 yaşında iş peşinde koşturuyorsun insanın bu şekilde hevesini kırmamalılar.
Bence orda çalışmaktansa evde boş boş otur daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…