Akraba

Ben de 28 yaşındayım, bekarım. Teşekkürler
33 yaşında evlendim. keşke daha önce evlenseydim diye pişman oldum mu peki? eşimi geç tanıdığıma evet ama bu yaşta evlendiğime hiç pişman olmadım. 20lerde de hep derdim 30 ve üstü bence evlilik için ideal yaşlar diye. he bi de şey dicem ayy canım inan hiç beklemediğin anda oluyo her şey

Hiç umudum yok ama yine de inşallah bu kadar beklediğimize değer diyelim

Hiç umudum yok ama yine de inşallah bu kadar beklediğimize değer diyelim
Değer değer, 51 yaşına gireceğim evlendiğimde 22 yaşındaydım, aslında aşırı gençtik ve toyduk cahildik, birbirimizden asla pişman olmadık ama kızımız 22 yaşında evlensin istemezdik, 28 yaş genç bir yaş, artık hiçbir şey bizim zamanımızdaki gibi değil, evlilik yaşı daha makul yaşlara geldi bence, daha güzel analiz eder ne istediğinizi daha iyi bilirsiniz.

Katılıyorum abla, son derece rezil(!) nişanlılık tecrübemden sonra en azından ne istemediğimi kesinlikle biliyorum

Oaaa çok iyiiiii
Ben kına da yapmadım evliliğim hepten geçersiz :))) Bu işe en çok annem çıldırmıştı ama beni de biliyor inadım inattır, içinde rahat etmeyeceğim hiçbir şeyi giymem buna gelinlik de dahil, altın takıp şıngırdatamam, çeyiz serme yapamam, yapma dediğim halde annemin binbir emekle ördüğü danteller bile sandıkta çürüdü, kızımı doğurmaya giderken de eşimi yanıma alıp gittim doğurdum, son günlerim diye millet eve yoklamaya gelip sonra hastane hastane beni aramışlar. Sevmiyorum ben evleniyorum veya doğuruyorum deyip ortalığı ayağı kaldırmayı.

Musakkak duysaydı kalpten giderdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…