- 24 Mayıs 2017
- 7.488
- 14.683
- 248
- 34
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Prof diyet killerYastığın altında %70 bitter var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Prof diyet killerYastığın altında %70 bitter var.
Yastigin altina cikitala konur mu la, erir sabaha kadar, yabisir heryere hxhxhxhYastığın altında %70 bitter var.
Nutella gibiYastigin altina cikitala konur mu la, erir sabaha kadar, yabisir heryere hxhxhxh
Çamaşır dolabında da var.Yastigin altina cikitala konur mu la, erir sabaha kadar, yabisir heryere hxhxhxh
Allah affetsin ye ye vebali nurpembeye gitsinInsani gunaha sokarsin. Sicak yatagimdan ciko icin kalkam bari
keske kaloriler de ona gitseAllah affetsin ye ye vebali nurpembeye gitsin
Millet yastik alti altin, dolar yapar, bu çikolata yapiyo bxbshxggzhzÇamaşır dolabında da var.
Özgür olmaya çalıştım çok kızdı deyip biz burda yorum yaparken o başkasının konusuna yorum yapacak a böyle kalacazKesin kendini suçlayıp kocamı kızdırdım hakettim diyecek
Ocak temizligi muhim konu oyle demeÖzgür olmaya çalıştım çok kızdı deyip biz burda yorum yaparken o başkasının konusuna yorum yapacak a böyle kalacaz
Biz de burda kisira böreğe döndük zaten cok da sey deel yaniÖzgür olmaya çalıştım çok kızdı deyip biz burda yorum yaparken o başkasının konusuna yorum yapacak a böyle kalacaz
İyi de evleneyem mi demiyo ki, gelinligin dantelini, kolunu soruyor. Artik gecmis olsun.Konu sahibi herkes sana bırak bu aileyi demedi mi ?
Madem dinlemeyeceksin niye on tane konu açıp danışıyorsun.?
Öyle güçsüzsün ki bu adamı kabul ettiğin için ilerde çok pişman olacaksın. Şu gelinlik bile alamayan adama da kocam deyip durma ya.
Bende düğünden önce nikah yaptım ama hiç kocam kocam diye konuşmadım ne rahatsın. Hayır kocam de oda dert değil o adama deme. Bu kadar yoklukta mısın dünyada insan mı kalmadı bu ailesinin bile destek olmadığı size değer vermeyen insanları buluyorsunuz?
Size birşey daha diyim Haziran dan sonra da bir sürü konu açacaksınız bunu unutmayın.
He ya amaan recelli yoğurt hiç denemedim ben accesBiz de burda kisira böreğe döndük zaten cok da sey deel yani
Ay cogzel bisey, ozellikle cilekle denemen lazim ben su an deniyorum meselaHe ya amaan recelli yoğurt hiç denemedim ben acces
Denicem birazdanAy cogzel bisey, ozellikle cilekle denemen lazim ben su an deniyorum mesela