Akraba Yanındaki Boş Arsamız

Eşim bu işle ilgilendiği için 2 3 kata 50ye ayarlarım dedi. Yoksa haklısınız. Yer olarak da ucuz bir il burası. Yani ben 1.250yi en lüks yerde, çarşı içine veriyorum sayılır. Oradan pay biçebilirsiniz.

Prefabrik yaptıracağız evi. Çok sıcak bir ildeyim şu an kış yok desem yeridir. Bir de eşim kendi bu işle ilgileniyor ondan dolayı 50ye ayarlarım dedi. Arsa kardeşinin üstüne ama mal sahibi eşim. İşte mutsuz olursam kısmı var ama burada da huzurlu değilim ki. Geçinemiyoruz :/ Neyi neye tercih edeceğim bilmiyorum.

Ben eşimin ailesiyle mesafeyi dengeleyebildiğim için 3 katlı bahçeli, göl manzaralı evi tercih ederim sanırım. Ama 50 bin az değil mi, 50ye olacaksa valla şahane.

Ben de mesafeliyim sizin gibi. Bir de eşim genelde benden taraftır. Ben görüşmeyelim dersem görüşmeyiz. Her şeyi sorar gelsinler mi gitsinler mi vs. gibi. Biraz bunlara güveniyor olabilirim. 50ye de eşimin kendi işi olduğu için geliyor aslında yoksa daha yüksek. Ev sahibi olmak da öyle zor ki krediler, şartlar ortada.

Eşlerimiz çok aynı. Bende sanırım bunun rahatlığıyla öyle yazdım. Bi de biz İstanbulda apartman dairesinde 50 kişi üst üste oturuyoruz böyle müstakil manzaralı falan okuyunca içim gitti. Ben kayınvalidemle altlı üstlüyüm. Ayda 2 kez giderim. Kendisi de bana yılda 3 kez gelir bu kadar. Yan apartmanlarımızda eşimin amcaları yengeleri oturur en sevdiğim yengesini 3 bayram önce gördüm, ötekileri düğünümde gördüm. 3 senelik evliyim. O sebeple yanyana olma fikri bana çok olağan geldi.

Bize de ailesi hiç gelmiyor aynı ilde olmamıza rağmen. Kendi ailem şehir dışından daha çok geliyorlar. Altlı üstlü oturup rahat etmek de mümkün demek ki. Herkes şikayet ediyor malum.. Teşekkür ederim yorum için.

Bir daha sorsalar yine aynı apartmanda oturmayı seçerdim, ne yalan söyliyim hiçbir zararlarını görmedim şuana kadar.
İnşallah hakkınızda hayırlı olan kararı verirsiniz, iyi akşamlar.

50.000 liraya ev yaptırabileceğiniz inanıyor musunuz sırf zaten projesi başlangıcı temel atması bile o kadar tutuyor yani 50 bin lira iki üç katlı bir ev yaptırmak çok hayali

Yazdiklarinizin hepsini okudum bana gayet mantikli geldi.. kira bencede bosa giden para onunde bahce falan diyorsunuz.. arsayi ustunuze alip tek katli yaptirin bence.. iki uc katli olursa kv ve kp kesin gelir ev olacak sonucta ama tek katli olunca zaten mesafeliymissiniz bi sorun olmaz..

Eşim bu işle ilgileniyor da kendi dedi o fiyata bize çıkartırım diye.
Esiniz 50000 liraya 3 katli ev yapabilecegini soyluyor.Kullanilacak malzeme fiyatlari cok pahali.Eger gercekten bu fiyata ev yatırırsa yapin .Yasadiginiz ili bilmiyorum ama 3 katli bir ev en kotu 400000 lira eder.zSatip istediginiz yerden ev alirsiniz.Boylece akraba yaninda oturmazsiniz

Anne babasını eşinden iyi tanıyamazsın. Her iki tarafida tanıyan eşinizin sözüne güvenin. Bu arada kiraya verdiğiniz parayi boş olarak görmeyin. Oturum bedeliniz olarak görün. Zira evi kredi ile satın aldiginizda da yıllarca borç ödüyorsunuz yani oturum bedeli bir nevi. 10 yil sonra ev değer de kaybediyor...

2 3 kattan kastım alt kat; mutfak, tuvalet, salon, üst kat; yatak odası, banyo, çocuk odası gibiydi. KV biraz değişik bir tip benim. Benden uzakta oturun dedi ev tutarken. Diğer tarafa bile kimseyle iç içe olmayayım diye oturmuyor şu an. Eşim bile isteksiz kira veriyim oraya oturmayım diyor. Ben parasızlıktansa buna katlansam mı düşüncesindeyim. Ne bileyim pişman olmak da istemem tabii. Akıl akıldan üstürdür demişler danıştım sizlere.

Eşim bana göre sorun yok sana sıkıntı olur dedi. Tabii o daha iyi bilir. Denge kurmak zorlaşıyor yakınlaştıkça.

Eşiniz haklı olabilir ama göl yanında kendi evinizi istediğiniz gibi hem de daha ucuza yaptırmak fikri de oldukça akıl çelici... Bilemedim. Ben olsam eşimin ailesiyle ilişkim iyi ise yaptırabilirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…