- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.007
- 278
- Konu Sahibi yuvarlanan asi bir panda
-
Eşin seni ve ilişkinizi çok güzel tanıyıp yorum yapmış
Eşine katılıyorum başka bir ev diyorum
Bir yanda 50 bine ev yaptirmak bir yanda arsayi satip üzerine 250 bin eklemek varsa mevcut arsaya ev yaptirin. Baktiniz olmuyor evi kiraya verin. Baska yere kiraya cikin.
Aradaki fark az degil.
Apartmanlar merkezi yerde çok pahalı gerçekten de. Kiraya vereceğimiz zaman ne eder bilmiyorum ama.. Bir de ailesi ücretsiz yerleşmek isteyebilir gibime geliyor.
Bence giden paraniz olsun huzurunuzdan olmayin
Gerekirse borca girin yani ben cok karsiyimdir buna ama yapacak bir sey yok. İnanin hicbir para huzurunuzdan kiymetli değildir.Rahatca ödeyemiyoruz ama bu parayı da. Ona takılıyorum. Çocuk bile istemiyorum bu sebepten.
Bence giden paraniz olsun huzurunuzdan olmayin
1250 tl kira odemekte zorlandiginizi soylemissiniz. 250 bin lirayi öderken stresten birbirinizi yersiniz. Kredi cekseniz odemesi 3500 olacaktir.
Bence iyi kotu bir mal edinmek icin arsaya evi yaptirin. Baktiniz olmuyor satarsiniz o zaman elinize daha cok para gecer ve merkezi daire edinmeye bakarsiniz. Veya uyguna da gitse kiraya verirsiniz. Merkezi bir evin kirasinin yarisi da ciksa kardir diyorum.
Herkes huzurun olsun para muhim degil demis ama ortada 1250 tl odemekte zorlanan bir aile var. Para basbaya mühim.
Eşin haklı 50 bin iyi ama huzurun bedeli çok başka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?