akraba mı akrep mi akbaba mı adını koyamadığım yaratıklar

E devlette akrabalıktan çıkar seçeneği olsa keşke.

ek olarak şunuda söylemek istiyorum, babamı yıllardır o kadar cok konuda sömürdülerki asıl onların babamdan bunu istemeye utanmaları lazım cocukları evlendigi zaman hepsinin beyaz eşyalarını babam düzdü yeğenlerimde yeğenlerim dedi başka bir şey demedi adam zamanında daha çok şey varda neyse

Ozel hayatınızla ilgili konulara kimseyi bu kdr karıştırmayın kibar kibar gülümseyip gecistirin meraktan çatlasinlar hiç gerek yok bu kdr lafa polemiğe
Borç kısmına gelirsek bu süreçte maaşın tamamı mi krediye gitti oda önemli tamamı bitti mi babaanne nasıl yaşadı
Ev babanın bir borç var amcanın ama babaanne ödemiş tapu amca da.
Bence 3 emi bölelim vs diye vakit kaybetmeden evi satın bu dörtlü den bir kişiye birsey olsa ortalık karışır

O zamanın 50 bini şimdinin 20 lirası olsaydı 20 lira mi isteyeceklerdi sanki. Kur farkı bilmem ne bunlar haram şeyler. Kardeşim 10 yıl önce ne verdilerse 3 e bolunmeli şuan. Fazlasını vermenize gerek yok. Diğer konular için de arkanızda duran babanizi ve sizi tebrik ederim. Hayatınızda mutluluk va başarılar

Ya insan istemeye bile utanır ben sonlara doğru cok detaya giremedim sinirimden mantığım durdu babam zamanında onların evlerinin mutfaklarınık tadilatından tutta cocukları evlenince dügün hediyesi olarak beyaz esyalarını en iyisinden hep babam aldı. babam kaç katını harcamıstır bunlara kim bilir. ne zaman adam iflas etti o zaman şu borc meselesi olmak zorunda kaldı. biride sen kotu durumdasın kendini topla diyip yardım etmedi daha hala paranın peşindeler

O evi satın alacaklarını verin ve kurtulun bu toksik insanlardan. Ne kadar çabuk olursa o kadar iyi sizin için.

Bana bişey olsa sorun olmaz babam kendi hayatı için kullanır parayı. Babaneme bir şey olursa o zamanda kötü sonuclanmaz cunku tapu amcamın ustune. Asıl amcama bisey olursa yanarız. Yada babama bişey olmaması lazım o zamsn ben yanarım baş edemem bunlarla

O zaman bu mal konusu dışında konuşmalarına asla müsaade etmeyin direk konuya girin ve babanız asla müsaade etmesin sizle veya ailenizle ilgili konuşmalarına...

Ya tabi en kötü ihtimali yazdım ama ben galiba bir an önce sıyrılsam diye düşünürdüm

O zaman bu mal konusu dışında konuşmalarına asla müsaade etmeyin direk konuya girin ve babanız asla müsaade etmesin sizle veya ailenizle ilgili konuşmalarına...

Babam zamanında çok yüz vermiş cok severdi onları, onlarda babamı cok severdi maddi durumu iyiyken… Ondan bu hadsizlikleri. Ben babamın gözünü açtım hep son yıllarda yaptıkları saçmalıklarda fark edilmeyecek cinsten olmadıgı için babamda gördü gerçek yuzlerini. İyikide susmamışım babamda susturmadı beni onların gazına gelmedi istedikleri şeyi onlara vermedi. Babam eskiden bana karşı cok hataları ihmali olan biri ama o kadar değiştiki son yıllarda arkamda böyle durması özellikle yıllardır hayal ettiğim şeydi benim

Ya tabi en kötü ihtimali yazdım ama ben galiba bir an önce sıyrılsam diye düşünürdüm

yok cidden doğru söylüyorsun bunlarıda dusunmedik değil babamla cunku amcama bisey olsa yengem hayatta hakkımızı vermez. hadi babama bisey olsa allah korusun ben yine bi şekilde alırım hakkımı en kotu babamın eşini falan devreye sokarım babamla birlikte kullancaktık bu parayı artık seninde hakkın var diyerek. ama en onemlisi amcama bişey olmaması. zaten kendi ağzıyla söylemis babama daha once. bi an once satalım bana bişey olsa arkamdakiler ne yapar bilmiyorum demiş.

Ya zaten akrabaların çoğu bu halde ne yazık ki , ben hepsiyle mesafeli görüşüyorum ki başım ağrımasın, iyiliğini isteyen çok azdır, önemli olan babanın arkanda durması, çok takma derim bırak çatlasınlar..

Ztn ticaret yapacaksınız çok kolay kazanılacak bir para - zaman icerisinde- 50 de 33 te aynı sayılır bir an önce kurtulun her ailede bu karmaşa olabilir ama siz en az zararla kurtulun hakmi değil ama oda artık vicdan meselesi

Yaşlıya bakmak zor, sonuçta amcanlar yanına almış bakıyorsa hakediyorlar o geliri almayı bence.Diğer kardeşlerden bu durumdan rahatsız olan varsa alıp kendisi bakabilir.Ben şunu hiç anlamıyorum, böyle geliri olan yaşlı insanlara bakan kardeş hep parasını yemekle suçlanır, alıp siz bakın dersiniz yok ben anlaşamıyorum derler,bakamam derler, ama sonrada laf söylerler oda o parayı almasa bakmaz diye.Çok yanlış bırakın bakan biri varsa rahatsa para hesabını yapmayın

10 yıl önceki ekmek fiyatıyla şimdiki bir mi

Cok sinir bozucu meseleler.

Ancak tapu amcada ise yapacak bir sey yok gibi. Babanizin ilimli yöntemi ile gitmekte fayda var.

Cok sinir bozucu, bizde de benzer durumlar var, babaanneden kalma isler. Babam halletti kendine uygun ilimli yontemi ile, ama hala bizim hakkimiz bla blacilar var. Bana kalırsa eger ben 5 kuruşumu koklatmam akrabaya da babalarimiz yufka yürekli yine iste.

Çok normal. O tip imsanlar hazırlıksız yakalar zaten. Enerjileri bile tuzak kurar insana. Karşıdan bakınca soğukkanlı bir tavır bulmak tabi ki kolay olur biz, yorum yapanlar için. Ama o ortamın içinde olan sizdiniz haliyle. Benzer tuzaklara daha düşen biri olarak yorum yaptım tabi ben de onlarla aynı karakterde değilseniz tuzaklarına düşmeniz de normal. Bu tipleri tepkisizlik ve umursamazlıkşa çıldıetmak en iyisi. Sizin, sinirlenmeniz, işlerine gelir. Çünkü. Damarınıza basarlar ki hata yapasınız ve hemen onu kapıp bayrak gibi sallamak isterler. Bugünden başlayın, me dediğinizi ve ne dediklerini kafaya takmayın, umursamayın ve asla ellerine koz vermeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…