- 1 Mayıs 2013
- 7.132
- 4.597
anlamadım...Ben olsam Christian Dior, Louis Vuitton, Prada, Chanel isterdim kız
Yiyecek çantasını kim napsın hahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlamadım...Ben olsam Christian Dior, Louis Vuitton, Prada, Chanel isterdim kız
gece gece koptumBana dedi al dedi çocuklarını dedi al sedi git dedi ne yaparsan yap dedi bana dedi
Gibi olmus
Gerçekten anlaşılıyor mu???? Hay aksi anlaşılmaz sanmıştım şekerimkoplaya yapıstır yapmıssın sekerim
Sen yaparsın limoncu ben sende o ışığı gördümnerde o para be burda yazyolarlar 5000 maas alıyorum ama kiradayım diye ooo bende olcak varya hem normal daire alırım kendi üstümede tokiden daireye girerim ben 2000 li maasla anca bu kadar
parfum falan bahsettin sanırım dior falan ama onlar geliyo inanmıcan ama esimin tüm akrabaları yurt dısında gelirken falan ille ugrarlar yada 1 gece kalıp giderler bana escape esime davit beckam getirdiler set olarak hemde kahve süt tozu meshur kasar peynirkeri cukulatalar sekerler onlardan geliyo yani hatta esime baya ii marka ve orjinal gözlük getirdiler rayman diyorum parasız kaldıgımda satıcam diye :))Ben olsam Christian Dior, Louis Vuitton, Prada, Chanel isterdim kız
anlamadım...
parfum falan bahsettin sanırım dior falan ama onlar geliyo inanmıcan ama esimin tüm akrabaları yurt dısında gelirken falan ille ugrarlar yada 1 gece kalıp giderler bana escape esime davit beckam getirdiler set olarak hemde kahve süt tozu meshur kasar peynirkeri cukulatalar sekerler onlardan geliyo yani hatta esime baya ii marka ve orjinal gözlük getirdiler rayman diyorum parasız kaldıgımda satıcam diye :))
rayman süperdir eet, seni takip etmeye karar verdim, taktik insanısın netekimparfum falan bahsettin sanırım dior falan ama onlar geliyo inanmıcan ama esimin tüm akrabaları yurt dısında gelirken falan ille ugrarlar yada 1 gece kalıp giderler bana escape esime davit beckam getirdiler set olarak hemde kahve süt tozu meshur kasar peynirkeri cukulatalar sekerler onlardan geliyo yani hatta esime baya ii marka ve orjinal gözlük getirdiler rayman diyorum parasız kaldıgımda satıcam diye :))
bizimkiler fransada trüf cukulara getiriyolar bayılıyorum yaa bide likorlüler müthisssooo rayman gözlükte yeni marka mı? Gidip alayım hemen
bende alaman çukulatasını çok severim bak gördün mü ortak noktamız da varmış
Çok zor bi soru sordun bayan limoncu birikim yapiyo çocuğa nasil baksin cocuk perişan olurLimoncu çocuk yapmayi dusunuyormusun
insallah allah izin verirse sizde dua edin allah bana da hayırlı saglıklı sıhatli evlatlar nasip etsin insallah cocuk isteyen herkezeLimoncu çocuk yapmayi dusunuyormusun
yavv ben yazarım siz anlayın iste :)) canlarrrayman süperdir eet, seni takip etmeye karar verdim, taktik insanısın netekim
bizimkiler fransada trüf cukulara getiriyolar bayılıyorum yaa bide likorlüler müthisss
getirdiler zaman ama ickiyle aram yok gecen esim dedi hadi viski icelim icmem cünkü normalde aa bi baktım vitrinde yok dedin nerde bu askım dedi nasılsa biz icmiyoruz bi arkadasıma verdim dedi ,Naneli likör çok severim bak.
Bir de Tennessee viskili bitter ganaj severim
Söyle sana Goldkenn Jack Daniel´s getirsinler onları da seversin sen
getirdiler zaman ama ickiyle aram yok gecen esim dedi hadi viski icelim icmem cünkü normalde aa bi baktım vitrinde yok dedin nerde bu askım dedi nasılsa biz icmiyoruz bi arkadasıma verdim dedi ,
ben köpüklü sampanyalar güzel seftalili getirmislerdi 1 tane o cok harikaydı ama en ii cukulata trüf burda en iyi pastanelerden de aldım asla onu yerini tutamaz
agzın bal yesin insallahhh seneye bu zamanlar bebisimi emzirir uykusuz kalır burda yazarım :))Afiyet şeker olsun
löp löp et olsun
bir de çocuk olsun
dinimiz amin