akraba denilen fesat canlılar

nerde o para be burda yazyolarlar 5000 maas alıyorum ama kiradayım diye ooo bende olcak varya hem normal daire alırım kendi üstümede tokiden daireye girerim ben 2000 li maasla anca bu kadar
Sen yaparsın limoncu ben sende o ışığı gördüm :KK45:
İyi tamam arsayı al bizi de unutma nede olsa kk den arkadaşız uygun bi fiyata daireyi senden alırız yabancı degilsin ya :KK5:

Ben olsam Christian Dior, Louis Vuitton, Prada, Chanel isterdim kız
Yiyecek çantasını kim napsın hahaha :KK70:
parfum falan bahsettin sanırım dior falan ama onlar geliyo inanmıcan ama esimin tüm akrabaları yurt dısında gelirken falan ille ugrarlar yada 1 gece kalıp giderler bana escape esime davit beckam getirdiler set olarak hemde kahve süt tozu meshur kasar peynirkeri cukulatalar sekerler onlardan geliyo yani hatta esime baya ii marka ve orjinal gözlük getirdiler rayman diyorum parasız kaldıgımda satıcam diye :))

parfum falan bahsettin sanırım dior falan ama onlar geliyo inanmıcan ama esimin tüm akrabaları yurt dısında gelirken falan ille ugrarlar yada 1 gece kalıp giderler bana escape esime davit beckam getirdiler set olarak hemde kahve süt tozu meshur kasar peynirkeri cukulatalar sekerler onlardan geliyo yani hatta esime baya ii marka ve orjinal gözlük getirdiler rayman diyorum parasız kaldıgımda satıcam diye :))

ooo rayman gözlükte yeni marka mı? Gidip alayım hemen :KK59:
ben de alaman çukulatasını çok severim bak gördün mü ortak noktamız da varmış
:KK37:

rayman süperdir eet, seni takip etmeye karar verdim, taktik insanısın netekim

bizimkiler fransada trüf cukulara getiriyolar bayılıyorum yaa bide likorlüler müthisss

Naneli likör çok severim bak.:rolleyes:

Bir de tennessee viskili bitter ganaj severim
Söyle sana
Goldkenn Jack Daniel´s getirsinler onları da seversin sen Hoppa

Valla limoncu tam benim kafa pars bitiktirme konusunda
Bednde bekarken calistigim paralari biriktirfim arsa aldim
En guzelini yaparsin vallahi
Akilli hatunsun vesselam

Naneli likör çok severim bak.:rolleyes:

Bir de Tennessee viskili bitter ganaj severim
Söyle sana
Goldkenn Jack Daniel´s getirsinler onları da seversin sen Hoppa
getirdiler zaman ama ickiyle aram yok gecen esim dedi hadi viski icelim icmem cünkü normalde aa bi baktım vitrinde yok dedin nerde bu askım dedi nasılsa biz icmiyoruz bi arkadasıma verdim dedi ,

ben köpüklü sampanyalar güzel seftalili getirmislerdi 1 tane o cok harikaydı ama en ii cukulata trüf burda en iyi pastanelerden de aldım asla onu yerini tutamaz

rayman degil ray ban :KK48:
konunun geri kalanini hic anlamadim ama cok sempatik birisiniz bence bosverin fesat akrabalari :KK51:

getirdiler zaman ama ickiyle aram yok gecen esim dedi hadi viski icelim icmem cünkü normalde aa bi baktım vitrinde yok dedin nerde bu askım dedi nasılsa biz icmiyoruz bi arkadasıma verdim dedi ,

ben köpüklü sampanyalar güzel seftalili getirmislerdi 1 tane o cok harikaydı ama en ii cukulata trüf burda en iyi pastanelerden de aldım asla onu yerini tutamaz

Afiyet şeker olsun
löp löp et olsun
bir de çocuk olsun
dinimiz amin
Hoppa

Aklınca dalga geçen herkese gerçekten samimiyetle cevap veriyor konu sahibi bunu göremeyecek kadar kör olamazsınız

Nasıl bir eğlence anlayışınız var bilmem ama herkes Rayban bilmek zorunda değil üstelik sizin o çok kıymet verdiğiniz pahalı eşyalarınızın markasını bilmediğini açık yüreklilikle söylemiş olmasına rağmen -ki google'dan bakıp biliyor-muş gibi yapabilirdi- sizin bu samimiyetsizliğiniz beni çok rahatsız etti.

En çetrefilli konularda mantıklı açıklamalar getiren üyelerin, söz konusu belli başlı üyeler olunca konuyu geyiğe çevirmekten imtina etmiyor oluşu beni üzdü.
Paylaşmak istedim.

X