akraba denilen fesat canlılar

aynen hevesimiz kursağımızda kaldı :KK61:
geldim canlar ayy günde cok yedik sıkntı basta dedim ben kalkıyon pazara gittim 4 tane havlu aldım english home taki gibi oya yabıyolar esimin halası ona vercem ilerdeki cocuklarımı ceyız olsun :))

simdi bi soda actım okuyorum yorumları

Dogru diyorsun canim:KK66:
Ben demin esime anlattim da boyle boyle biri var diye o da yasamak istedigi hayati anlatiyordur dedi:KK66: iste farkli gorusler
inana cok sükür esim hic bana sunu al sını yap dedigimd eikiletmi allah razı olsun valla cıkarken de böyleydi gezerdik sunu beyedmdemeye kalmaz ille alır gelirdi bi keresinde taksim bize 3 saat uzak oranın cukulatası beyendim diye 14 saat lik mesai sonunda gidip almıp getirmisti allah razı olsun

yani ben yasadıgım hayatı yasıyroum öyle cok gelirim yok ama allah bereketini veriyo sanırım

kız nerden gelirim olcak ben az az güne girip toplu biseyler yapıyorum senede 2 güne giriyosan 1 i tatil parası digeri altın icin esimim multineti var 700 falan ondan eve alısveris yapıyoruz bazen temizlik mazemeleri falan birazda ben ordan yiyom tüm avm lerdeki yemeklerde geciyo
Datlum hoş geldin şaka yaptik öylesine takıldık :KK15:

Küçük ip uçları var aslında. Mesela ayakkabıya para harcamam demiş. Ben de ucuz ayakkabı giyemem. Hem ayaklarım önemli, bütün gün üstündeyiz hem de benim ayaklar huysuz her ayakkabıyı beğenmez. Böyle minik minik ayrıntılar bana çok masraf çıkartıyor. Onun öyle bir takıntısı yok.
benm en büyük masrafım yemekten sonra pantolon en fazla 2 ay dayanıyo cok iyiyse gusto falan gibi 3 ay sürtünüyo bacak aram o yüzden yep yeni pantolon eriyo esim 2 ayda bi der hadi askitim senin pantolonlar cok durdu diye

bide ayakkabı cogunlukla siyar giyerim onuda polaris falan öyle 200 falan bi tek desadan bot aldım ona verdim kıslık yani

geldim canlar ayy günde cok yedik sıkntı basta dedim ben kalkıyon pazara gittim 4 tane havlu aldım english home taki gibi oya yabıyolar esimin halası ona vercem ilerdeki cocuklarımı ceyız olsun :))

simdi bi soda actım okuyorum yorumları
az geyik çevirdik onları hoşgörürsün artık :KK19::confused:

Temizlik malzemesi kişisel bakım masrafı da olmamalı. Onu unutmayın
onları alıyorum iste multinet gecen bi kozmatikci var geceliginden camasırına parfumundne makya mgzemesine kadar hepsi var zaten pudra faondeten aldın mı bana 3 ay yetiyo ru falan da öyle her ay almıyosun yani ille düzenliyosun

Bebeğimmm buyur.. Bende senk bekliyodum vallahi gozum yollarda kaldi :KK15:
Not: ne kadar ediyo kulce altin?
tam cumhuriyet 700 say ama sana dedigim eger kenarda suan param olsa kesin dolar yapardım felaket artıcak bide bekarsın yani kredi cekip para biriktirmek daha caiz egrer tutamıyosan para

Alıntı yapamadım Natlus olayını anlamayanlar için: Natlus "yılan görümcesi" ile ünlü bir kk üyesi.

Limoncu x 2 = Natlus diyim.

ayrıca birikim icin baska bisey yazıyım benim esim asla para tutmaz harcar alır yani gönlü fazla bol evde 3 tv varken gitti 4 üncü gözlüklü aldı bende her sene 5000 yada 3000 civarı kredi cektiriyorum yapıyorum 5 binden 2 bileizk atıyroum kenara böyle böyle birikiyo yoksa para tutmaz eism her gördügü elektronigi alır

size baska bise daha diyim ki bu benim icim cok agır bi sey ailem bisey yapmadı biliyosuuz kactım vs barıstık ee biliyorum dedim simdi yaza kaynanamlara gitcez kaynanam sorcak baban ne yaptı barıstınız ben kıstan daha biriktirdim her ay kücük altın yada yarım yaptım karta taksit yaptım arada yada faturaları öderken birini ödedim birini ödemedim 1 tane tam lirali kolye yaptım 1500 falan bide ceyrek altınlı taslı küpe yaptım ki iyiki yapmısım iceri girdik 5 dakka gecti kaynanam sordu sizinkiler ne yaptı diye yani ben nelerle ugrasıyorum allah bana hic kaybetmicem bi neşe vermis cok sükür

inana cok sükür esim hic bana sunu al sını yap dedigimd eikiletmi allah razı olsun valla cıkarken de böyleydi gezerdik sunu beyedmdemeye kalmaz ille alır gelirdi bi keresinde taksim bize 3 saat uzak oranın cukulatası beyendim diye 14 saat lik mesai sonunda gidip almıp getirmisti allah razı olsun

yani ben yasadıgım hayatı yasıyroum öyle cok gelirim yok ama allah bereketini veriyo sanırım
Valla guzelim at binenin kilic kusananin demisler becerebiliyorsan ne mutlu sana idolumsun limoncu:KK66:

tam cumhuriyet 700 say ama sana dedigim eger kenarda suan param olsa kesin dolar yapardım felaket artıcak bide bekarsın yani kredi cekip para biriktirmek daha caiz egrer tutamıyosan para
tamam da canım birikim yapmak için bankadan kredi çekip faiz ödemek ne kadar mantıklı? Birikim yapacaksan eşin sana versin biriktir, araya niye banka faizi sokuyorsunuz? Banka olunca her ay ödemek zorunda olur ama yazık boşuna ödenen faize.

ayrıca birikim icin baska bisey yazıyım benim esim asla para tutmaz harcar alır yani gönlü fazla bol evde 3 tv varken gitti 4 üncü gözlüklü aldı bende her sene 5000 yada 3000 civarı kredi cektiriyorum yapıyorum 5 binden 2 bileizk atıyroum kenara böyle böyle birikiyo yoksa para tutmaz eism her gördügü elektronigi alır

size baska bise daha diyim ki bu benim icim cok agır bi sey ailem bisey yapmadı biliyosuuz kactım vs barıstık ee biliyorum dedim simdi yaza kaynanamlara gitcez kaynanam sorcak baban ne yaptı barıstınız ben kıstan daha biriktirdim her ay kücük altın yada yarım yaptım karta taksit yaptım arada yada faturaları öderken birini ödedim birini ödemedim 1 tane tam lirali kolye yaptım 1500 falan bide ceyrek altınlı taslı küpe yaptım ki iyiki yapmısım iceri girdik 5 dakka gecti kaynanam sordu sizinkiler ne yaptı diye yani ben nelerle ugrasıyorum allah bana hic kaybetmicem bi neşe vermis cok sükür
Valla helal olsun ne diyim. Eşine yemek veriyormusun onu söyle sen. Yemek kartını almışsın elinden, maaşta krediye altına gidiyor eee ne yiyip iciyor eşin?
Birde diyorsun ya eşim ağır, sakin, sessiz diye, iyikide öyle limoncu , dediğim dedik caldığım düdük kafasında biriyle anlaşamazdın sen.

X