AKP'li müezzin: Yönettiği hanımlar Reis-i Cumhur’a helaldir

İstanbulu istemezük... Özerk trakyaya dahil olsun o...

Muhtemelen ege ve akdeniz olur ama onunda savaşını veririz artık.İstanbulu bir daha fethederiz.Sıkma canını :KK24:

Aa bak Trakya olur, ben severim Trakyalıları be yaa rakıları içer üj bej oynarız :) Gerçi İstanbul ikiye bölünür Avrupa yakası oraya kalır ben Anadolu yakasındayım, yine kalırım Akp'ye :KK43:

he ondan sonra antalya , izmir mugla aydın vs.. bız ıc kısımdakıler göçeriz oraya.. sonra Türkiye aşırı yük binmesınden alabora..
içanadolunun sucu ne yaf..
ayrıca kınıyorum seni.. muhafazakarlar akepelı dıye bısı mı var :63:

Akp'nin ideolojisi muhafazakarlık olduğu için kullandım .Yoksa muhafazakar olup karşı olanlar da var elbet. birde o bölgeler muhafazakar değil demişim .O şekilde anlaşabileceği konusunda Dikkat etmemişim.Bu şekilde düzelteyim de kınamayın beni.:oops:

:KK48:Niye almayalım kız , turist çok geliyor oraya tecavüze falan uğrarlar kimse karışmaz falan.Bizde olursa daha iyi olur :KK48:

Son 10 yılda gelenleri geri gönderceksek alırım. Yoksa ı ıh. İstanbulla birlikte trakyayı da alıp birleşik ege trakya cumhuriyeti kurarız o zaman. Özerklikten vazgeçtim bağımsızlığı ilan ettim.

Aa bak Trakya olur, ben severim Trakyalıları be yaa rakıları içer üj bej oynarız :) Gerçi İstanbul ikiye bölünür Avrupa yakası oraya kalır ben Anadolu yakasındayım, yine kalırım Akp'ye :KK43:

O yaka bu yaka diye ayrılmaz, istanbul istanbuldur. Toptan alırız alırsak.

umarın asker cuntasını aratmazlar
artık cübbeliler pirim yapar oldu
gerçek alim asılır bu gidişle

Akp'nin ideolojisi muhafazakarlık olduğu için kullandım .Yoksa muhafazakar olup karşı olanlar da var elbet. birde o bölgeler muhafazakar değil demişim .O şekilde anlaşabileceği konusunda Dikkat etmemişim.Bu şekilde düzelteyim de kınamayın beni.:oops:
epsri yaptım şekerim..

Biliyorum o oyunu klan'larla savaşıyorsun demi?Altınları birde pembe iksirleri falan alıyorsun. Kocam sildiydi çok karışıyorum die :KK70:
ay kocam sevmıo allahtan ama 2006-2007 yılı pc den bu oyunu oynamaktan heba olmustu. :KK49:
ne bıcım kadınım ben ayol.... sofor nebahat..

Son 10 yılda gelenleri geri gönderceksek alırım. Yoksa ı ıh. İstanbulla birlikte trakyayı da alıp birleşik ege trakya cumhuriyeti kurarız o zaman. Özerklikten vazgeçtim bağımsızlığı ilan ettim.
O yaka bu yaka diye ayrılmaz, istanbul istanbuldur. Toptan alırız alırsak.
:KK48:Akdeniz kaldı dışarda seviyorum ben oraları orayı da alsak yao_O Sanki tuz alıyoruz marketten:KK70:.Bana Antalyayı alır mısın , lütfenn :eek:

epsri yaptım şekerim..

ay kocam sevmıo allahtan ama 2006-2007 yılı pc den bu oyunu oynamaktan heba olmustu. :KK49:
ne bıcım kadınım ben ayol.... sofor nebahat..
Benim kocanın oyunlarına da ben musallat oluyorum. Hayday oynuyordu ben el koydum devam ettirdim .Ona da bulaşınca sildi :KK70: Güzel oyun ama benim de çok hoşuma gidiyordu.Mini mini ejderhalar çok güzeldi :KK70:Oyun zevkin varmış en azından nebahat hanım :KK48:

Benim kocanın oyunlarına da ben musallat oluyorum. Hayday oynuyordu ben el koydum devam ettirdim .Ona da bulaşınca sildi :KK70: Güzel oyun ama benim de çok hoşuma gidiyordu.Mini mini ejderhalar çok güzeldi :KK70:Oyun zevkin varmış en azından nebahat hanım :KK48:

bırazdan banlarımızı yiyiiip , gdip kenarda kumda oynicaz :KK49::KK49:
(devam devam oyun eyidir eyii)

Tamam senin için mersine kadar alalım bari kıyıdan kıyıdan. Ama ülkenin adını sen bul, ben tıkandım, bulamıyorum isim.
Türkiye olarak devam edelim.Diğerleri ne düşünür bilmem.Oylamaya sunarız.Diğerleri Muz Padişahlığı olsun yada Muz Cumhuriyeti adı altında padişahlıkla devam etsinler.:KK48:

Şu başlıkta Rte’ye övgüler düzen fanlarına hayatlarının her alanında Rte adaleti diliyorum. Hayatlarının beğendikleri beğenmedikleri her alanında RTE ve Akp adaletiyle karşılaşırlar umarım. Sizin bakış açınızdan bundan güzel dilek olamaz size, hadi iyisiniz :) Gönülden bir AMİNNN bekliyorum
aminnn

Türkiye olarak devam edelim.Diğerleri ne düşünür bilmem.Oylamaya sunarız.Diğerleri Muz Padişahlığı olsun yada Muz Cumhuriyeti adı altında padişahlıkla devam etsinler.:KK48:
Onlar olsa olsa tayyip cumhuriyeti ya da tayyip imparatorluğu olur. Türkiye ismini kullanmakta hukuksal bir sıkıntı olmazsa bana uyar devam etmek. Ama diğer taraf çirkeflik yapabilir sankim..

Baş örtüsü yasağını chp mi getirdi? Ciddi soruyorum... O zamanları çok net hatırlamıyorum ama yasağı getiren mgk değil miydi? Yanılmıyorsam 97 yılı olması lazım.. 97den 2002 ye kadar kim vardı iktidarda? 2002 de akp gelince neden yasağı kaldırmadı da 2013'e kadar bu mevzuyu sakız gibi uzattı durdu? Akp'den önce türban yasağı süresi 5 yıl, akp'den sonra 11 yıl.. Bu işte bir yanlışlık, bir art niyet yok mu? Bu konuda yetkin arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?

Ayrıca her kesimden çatlak sesler çıkar. Bir trolün saçmalamasıyla baş örtüsü tekrar yasaklanacak olayına nasıl geldik?
Bakın alttaki linklerde aklıma gelen bir kaç haber var, bunlara nasıl cevaplar vereceksiniz? O zihniyet, bu zihniyet diye ötekileştirelim mi biz de?

http://www.aktifhaber.com/agrida-akp-mitinginde-basortulu-kadin-darp-edildi-1166518h.htm

http://www.milligazete.com.tr/haber/AKPli_vekilden_basortulu_muhabire_hakaret/339379#.VW7TRHC3yK1

http://www.gazetecileronline.com/ne...e/akp39liden-basi-acik-kadinlara-agir-hakaret

http://www.taraf.com.tr/guncel-habe...lere-inanilmaz-hakaretler-izmirliler-ayakta/#

Linklere baktım şimdi.

1. Link: kadin provokatör olabilir. Ama ne olursa olsun yapılan yanlış tabiiki de. Bir zafer işareti hiçbir lidere zarar vermiş. Abartilmis tepki.

2. Link: haberi okuduktan sonra milletvekilini biraz araştırdım. Tamamıyla dengesiz bir insan ve de oldukça kibirli. Ak partinin bundan tez zamanda kurtulmasini diliyorum. İnşallah bu seçimde aday olmamıştır.

3. Link: burdaki dingilin başörtüsünü fahiseler takar diyen dingilden hiçbir farki yok. Oldum olası nefret etmisimdir şu perdesiz ev benzetmesinden.

4. Link: bunun da bir üst maddede anlattiklarimdan bir farki yok :)) bir de ak partiye oy verenlerin hepsini makarnaci cahil ve yobaz diye yaftalayanlardan tabiiki...

Kısaca her grubun içinde var böyle dengesizler. Yok olmaları dileğiyle.

kızlar bizim evler riskli alan ilan edilmiş,, internette rant için en yüksek ilçelerde kentsel dönüşüme gidildi diyor. Umarım bizim evlerde vardır..

X