AKP'li müezzin: Yönettiği hanımlar Reis-i Cumhur’a helaldir

ya ne biliyim abd özentisimidirler nedirler ak saray beyaz saray filan.. Nereye kaçacaklarını şaşıracaklar seçilemeyecekleri dönemde .. Ama öteki tarafta varya iki elim yakasında hepsinin
biz hep beddua ettik,vergilerimiz haram olsun,ya hükümetin bakanı çıkmış önümüzdeki dmrt sene rahatız özel uçağımızda olacak diyor, hay özel uçak kadar.....

bu yine iyi, geçen topiklerin birinde ben ülkede torpil var dedim diye "yalaaaan ben torpilsiz girdim" diyen üyecikler vardı forumda :KK53:

Bakış açısı sadece kendi ve komsusu ile sınırlı olanların acınası hali ne yaparsın ki?
Onlar iyiyse rahatsa dünya iyi, Türkiye rahat.

Tüik sitesine girseler yorumsuz gercekler ellerinin altında. Ama ne işleri olur gerceklerle.
Burada başka bir yanlısı baska bir yalanla aklama peşindeler:)

Benim sorularıma cevap verebilen olmadı nedense...

Kızlar bu arada çok sabırlısınız tebrik ediyorum sizi ama boşuna yormayın parmaklarınızı bence. Kadın hala cumhurbaşkanı miting yapabilir, çünkü o diğerleri gibi değil diyor. Nato kafa nato mermer...
yapamaz kardeşim yapamaz,helel etmiyorum bir kuruş vergimi,hevesi varsa partisinin başına geçsin

biz hep beddua ettik,vergilerimiz haram olsun,ya hükümetin bakanı çıkmış önümüzdeki dmrt sene rahatız özel uçağımızda olacak diyor, hay özel uçak kadar.....

istikrar işte adam seçileceğini biliyor totosuna güveniyor.At oynatıyorlar..Bu ülke ye ye bitmez... Ama dillerinden düşürmedikleri Allah onlara hesabını sorar.

Bakış açısı sadece kendi ve komsusu ile sınırlı olanların acınası hali ne yaparsın ki?
Onlar iyiyse rahatsa dünya iyi, Türkiye rahat.

Tüik sitesine girseler yorumsuz gercekler ellerinin altında. Ama ne işleri olur gerceklerle.
Burada başka bir yanlısı baska bir yalanla aklama peşindeler:)
bana ünüversiteli tesettürlü arkadaş anlattı,ben akp kadın kollarında belki iş bulurum diye bedava çalıştım iş çıktığında kendi akrabalarını soktular diye,sonradan akp li olsanda hemen iş bulamıyorsun yani:KK53:

Iste tam olarak bahsettigim olay bu.savunma hep böyle. Ataturk de saray yapti ona birsey demiyorsunuz .bu onlari hakli cikartmaya yeterli degildir.Ayrica Dolmabahçe Sarayı Abdülmecit tarafından yaptırılmıştır!Padişahlar için saray önemli tabi . Her padişah bir tane yaptırıyor.
Bu hükümet inince o saray onlara kalmayacağı gibi boşta kalmayacak. Kucumsedigim makarna değil, bunun için oy verendir. Ve bu insanlar bunu devam ettirdiği sürece ömrü boyunca bu şekilde yaşayacaktır. Balık vermesinler balık tutmayı ogretsinler. Ayrıca devlet halkına bu şekilde yardım etmek zorundadır , kim başa geçerse geçsin. Hayrina dagitmiyorlar ya . Gorende kendi ceplerinden veriyor sanır.
reisi cumhurun parası yokmu var kendi parasına kıyamayıp bizim vergi ile yapıyor mitingi

Öyle deme crypticim, miting değil onlar açılış. 10 yıllık tünelin, 15 yıllık yolun, 20 yıllık binanın açılışı onlar. Hepsini biriktirmiş cumbaba toptan açıyor işte.
kendi seçmeninin bile gçzüne battı şephora oyları düşüşte iyi oldu,düşmez kalkmaz bir allah

Öyle deme crypticim, miting değil onlar açılış. 10 yıllık tünelin, 15 yıllık yolun, 20 yıllık binanın açılışı onlar. Hepsini biriktirmiş cumbaba toptan açıyor işte.
Yaptigi sey hukuksuz ki acilis uyduruyolar. Sonra da yok secilmis cumhurbaskaninin konusmasini istemiyorlar.

Birazdan oglumun bezini acacagim Cumhurbaşkanı bana da eslik eder mi acaba:KK53::KK53::KK53:

Umarım öyledir... Biraz burunları sürter belki.
Bu iğrençliğe, kanunsuzluğa göz yumabilen, haklı bulabilen insanlar da kendinden utanır belki biraz.
arayış içindeki semen artık oy vermez,denedi yanıldı,bunlar sefa sürecek diye niye oy vereyim diyen var önceden güvenip oy vereip pişman olanlar

bknz.10. sayfa...
sen alıskın degılsın öyle c.b. cicim..

sorun o ya ztn ev var 45 yıllık tek değil 100 tane ev var bizim gibi. Ataşehir de bir daire 600 milyar en az 5 daire kalıcak o da ölmeden görebilirse..
Allah gecinden versin baban için deme öyle..
O bu değilde.. benimle evlenir misin.. Garip bir aşkla ba

bunu okuyunca eeaaachhhbi kokakola kokakola kokakola iççcchh jingle'ı geldi aklıma :KK53:
kolamı açarmısın pliiisss :KK23:

Mesajım eksik gitti ya. internet gitti telden yazmaya çalışıyorum bende . Hakkaten zormuş burdan yazmak.imla yada anlam hatalarını mazur görün artık. Ben ne yazmaya çalışıyorum tel kafasına göre başka kelimeler yazıyor . :KK45:

Yaptigi sey hukuksuz ki acilis uyduruyolar. Sonra da yok secilmis cumhurbaskaninin konusmasini istemiyorlar.

Birazdan oglumun bezini acacagim Cumhurbaşkanı bana da eslik eder mi acaba:KK53::KK53::KK53:
:KK48::KK48: senın bez kaç yıllık bacım..
diyısınız diyısınız ,sınra aklıma kötü kötü ispiriler geliyi..
bınlancim sonra..

bknz.10. sayfa...
sen alıskın degılsın öyle c.b. cicim..

Allah gecinden versin baban için deme öyle..
O bu değilde.. benimle evlenir misin.. Garip bir aşkla ba

bunu okuyunca eeaaachhhbi kokakola kokakola kokakola iççcchh jingle'ı geldi aklıma :KK53:
kolamı açarmısın pliiisss :KK23:

Memlekete hayırlı uğurlu olsun... Çptssssss(açma efekti...)

X