senın bez kaç yıllık bacım..
diyısınız diyısınız ,sınra aklıma kötü kötü ispiriler geliyi..
bınlancim sonra..
Hem bak benim ki yeni 4 saatlik dahasenın bez kaç yıllık bacım..
diyısınız diyısınız ,sınra aklıma kötü kötü ispiriler geliyi..
bınlancim sonra..
bknz.10. sayfa...
sen alıskın degılsın öyle c.b. cicim..
Allah gecinden versin baban için deme öyle..
O bu değilde.. benimle evlenir misin.. Garip bir aşkla ba
bunu okuyunca eeaaachhhbi kokakola kokakola kokakola iççcchh jingle'ı geldi aklıma
kolamı açarmısın pliiisss
Benim sorularıma cevap verebilen olmadı nedense...
Kızlar bu arada çok sabırlısınız tebrik ediyorum sizi ama boşuna yormayın parmaklarınızı bence. Kadın hala cumhurbaşkanı miting yapabilir, çünkü o diğerleri gibi değil diyor. Nato kafa nato mermer...
Ben verdim aslında ama görmediniz sanırım. CHP'ye olan guvensizligin nedeni ne zaman başörtüsü yasağını kaldirmaktan bahsedilse iptal ettirmek için mahkemeye ilk koşan parti chp olmuştur. Kamuda başörtüsü yasağı kalktığında da aynısını yapti. İşte bu yüzden bu konuda guvenemiyoruz.
Ak partinin bu yasagi hemen kaldirmamssinin nedeni de 2008e kadar parti kapatma ve muhtıra ile ugrasmasidir.
Atatürk de hatirlarsak toplumda infial yaratmamak adina halifelik ve saltanati ayri ayri zamanlarda kaldirmisstir. Bu doğru bir stratejidir. Tayyip Erdoğan'ın da yaptığı acele etmeden degisiklikleri sağlam bir temele oturtup yavaş yavaş hayata geçirmekti.
Ayrıca Cumhuriyet yuruyuslerini de unutmamak lazım tabii. Kisaca önce şartların olgunlasmasi gerekiyordu. Biz de bunu biliyorduk ve sabırla bekledik.
Ben bir çözüm buldum mektup yollayım meclise.Başkanlık sistemi gelecekse eyaletlere bölünecek ülke orası kesin.Doğuda kürtler bir eyalet olur..Orası kaçınılmaz başkanlık sisteminin bir amacı da bu.Geri kalanı da ayırsınlar.İzmir ,Antalya gibi genelde deniz kenarı şehirler muhafazakar değil oraları akp karşıtlarına versinler.Geri kalan iç bölgeler falan akp destekçilerinin olsun.Her bölgenin kendine has yasası ve yönetimi olsun.Tıpkı ABD de olduğu gibi.Biz laik,demokratik bir bölge olarak devam ederiz.Diğer bölge padişahlığa geçer.Saray ücretlerini falanda kendi halkından toplasın.Destekçilerini artık nikahlarına mı alırlar, sarayda eğlence mi yaparlar,hep birlikte mi otururlar o kısmını bilmem.En azından herkesin tarafı belli olur.Herkes kendi bölgesinde mutlu huzurlu yaşar.
Mantıklı bir cevap teşekkür ederim.
Peki alttaki linklerde paylaştığım başörtülülere saldıran akp'liler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Atatürk de hatirlarsak toplumda infial yaratmamak adina halifelik ve saltanati ayri ayri zamanlarda kaldirmisstir. Bu doğru bir stratejidir. Tayyip Erdoğan'ın da yaptığı acele etmeden degisiklikleri sağlam bir temele oturtup yavaş yavaş hayata geçirmekti.
SOnra başlar Klan savaşlarıBen bir çözüm buldum mektup yollayım meclise.Başkanlık sistemi gelecekse eyaletlere bölünecek ülke orası kesin.Doğuda kürtler bir eyalet olur..Orası kaçınılmaz başkanlık sisteminin bir amacı da bu.Geri kalanı da ayırsınlar.İzmir ,Antalya gibi genelde deniz kenarı şehirler muhafazakar değil oraları akp karşıtlarına versinler.Geri kalan iç bölgeler falan akp destekçilerinin olsun.Her bölgenin kendine has yasası ve yönetimi olsun.Tıpkı ABD de olduğu gibi.Biz laik,demokratik bir bölge olarak devam ederiz.Diğer bölge padişahlığa geçer.Saray ücretlerini falanda kendi halkından toplasın.Destekçilerini artık nikahlarına mı alırlar, sarayda eğlence mi yaparlar,hep birlikte mi otururlar o kısmını bilmem.En azından herkesin tarafı belli olur.Herkes kendi bölgesinde mutlu huzurlu yaşar.
SOnra başlar Klan savaşları
Yaşasın özerk ege
Ben bir çözüm buldum mektup yollayım meclise.Başkanlık sistemi gelecekse eyaletlere bölünecek ülke orası kesin.Doğuda kürtler bir eyalet olur..Orası kaçınılmaz başkanlık sisteminin bir amacı da bu.Geri kalanı da ayırsınlar.İzmir ,Antalya gibi genelde deniz kenarı şehirler muhafazakar değil oraları akp karşıtlarına versinler.Geri kalan iç bölgeler falan akp destekçilerinin olsun.Her bölgenin kendine has yasası ve yönetimi olsun.Tıpkı ABD de olduğu gibi.Biz laik,demokratik bir bölge olarak devam ederiz.Diğer bölge padişahlığa geçer.Saray ücretlerini falanda kendi halkından toplasın.Destekçilerini artık nikahlarına mı alırlar, sarayda eğlence mi yaparlar,hep birlikte mi otururlar o kısmını bilmem.En azından herkesin tarafı belli olur.Herkes kendi bölgesinde mutlu huzurlu yaşar.
İstanbulu istemezük... Özerk trakyaya dahil olsun o...İstanbul da Ege'ye dahil olsun o zaman madem ya...Bizim suçumuz ne Akp'ye mi kalacağız biz?
İstanbul da Ege'ye dahil olsun o zaman madem ya...Bizim suçumuz ne Akp'ye mi kalacağız biz?
he ondan sonra antalya , izmir mugla aydın vs.. bız ıc kısımdakıler göçeriz oraya.. sonra Türkiye aşırı yük binmesınden alabora..Ben bir çözüm buldum mektup yollayım meclise.Başkanlık sistemi gelecekse eyaletlere bölünecek ülke orası kesin.Doğuda kürtler bir eyalet olur..Orası kaçınılmaz başkanlık sisteminin bir amacı da bu.Geri kalanı da ayırsınlar.İzmir ,Antalya gibi genelde deniz kenarı şehirler muhafazakar değil oraları akp karşıtlarına versinler.Geri kalan iç bölgeler falan akp destekçilerinin olsun.Her bölgenin kendine has yasası ve yönetimi olsun.Tıpkı ABD de olduğu gibi.Biz laik,demokratik bir bölge olarak devam ederiz.Diğer bölge padişahlığa geçer.Saray ücretlerini falanda kendi halkından toplasın.Destekçilerini artık nikahlarına mı alırlar, sarayda eğlence mi yaparlar,hep birlikte mi otururlar o kısmını bilmem.En azından herkesin tarafı belli olur.Herkes kendi bölgesinde mutlu huzurlu yaşar.
İstanbulu istemezük... Özerk trakyaya dahil olsun o...