AKP'li müezzin: Yönettiği hanımlar Reis-i Cumhur’a helaldir

arkadaşın kayınvalidesinin ölüm yıldönümü için kranı vardı,yaşlı kadın hoca geldi,kuran sonunda bize telkinde bulundu,tüm faturaları 100 tl ye halledin tasarruflu olun diye:))bende 100 mü dedim

Doğru söyleyeni dokuz Köyden kovarlarmış
Suçum ne bilmiyorum kime hakaret ettim onuda bilmiyorum
Suçum Kuran-ı Kerim e hakaret edenleri uyarmaktı sadece sanırım

Ben 8 aylık hamileyken hava soğuk dizime kadar bi mont giymisim (yeeni kapanmistim hamileyim diye de bi sey almiyordum) e karnim da tam kapanmadi haliyle hamileyim altimda da cok bol bir pantolon hamile pantolonu işte.

Kizimla yuruyoruz carsafli bi hanim kizimiz benden yasca epey kucuk belli, "senin Allah belani versin bu ne hal " dedi. Sasirdim baktım peki dedim yürüdüm.

Ayy ne kadar uzulmustum simdi ki aklim olsa dalga gecerdim

ayyyy çok sinir bozucu,ilk etapta insan çok fena olurgeçmiş olsun diyeyim

Doğru söyleyeni dokuz Köyden kovarlarmış
Suçum ne bilmiyorum kime hakaret ettim onuda bilmiyorum
Suçum Kuran-ı Kerim e hakaret edenleri uyarmaktı sadece sanırım
kim ettiki hakaret

kaarnın nerende olacakmıs sırtında mı ?
töbe yarebbim.. insanlar hamıle görünce ; nasıl yaptıkları canlanıyor sanırım beyinlerinde..

kaarnın nerende olacakmıs sırtında mı ?
töbe yarebbim.. insanlar hamıle görünce ; nasıl yaptıkları canlanıyor sanırım beyinlerinde..
tövbe estağfurullah,bu millet kafayı yemiş,hamile olmak gurur verici bence,arınç geldi aklıma,bence arınçın çoluğu çocuğu bile takmıyordur arınçı

biz 20 kız idik ilahiyat fakültesindeyken 4 kişilik bir gruptuk diğerleri 16 kişilik gruptu iki gruba ayrılmamızın nedeni de biz peruksuz onlar peruklu idi.hatta bir arkadaşımız dışarda da açıktı.eşimle ilk tanıştığımızda yurdundan bir arkadaşına diyor ben sizin enişteniz sayılırım çocuk da diyor ki abi bırak o kızı ya biz onun geçmişini biliriz .eşim yanıma geldiğinde senin için böyle diyorlar dedi işin ilginç tarafı çocuğu tanımıyorum bile.ben de eşime ister inan ister inanma diye resti çektim olayın iç yüzü sonra ortaya çıktı derslerde peruk takmadığımız için süslü olduğumuz için bize iyi gözle bakmıyorlarmış

Daha sonra psikolojik harekat başlatmıştık o kişinin kim olduğunu bulup kantinde koridorda dikdik ve sinirli bakıp tepkimizi göstermeye çalışmıştık ;]

allah ıslah etsin bunları ne diyeyim

önünden ye ne demek aaa1 yaşıma daha girdim aştı millet kendini

tövbe estağfurullah,bu millet kafayı yemiş,hamile olmak gurur verici bence,arınç geldi aklıma,bence arınçın çoluğu çocuğu bile takmıyordur arınçı
yok mesala bnm simdi bu halde sokaga cikmam ahlaksizlik o yuzden cikmiyorum da kocaman oldum da yuruyemiyorum diyorum

yok mesala bnm simdi bu halde sokaga cikmam ahlaksizlik o yuzden cikmiyorum da kocaman oldum da yuruyemiyorum diyorum
canım nasıl oldun allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin,

Bunlarin kafasinda olan binlerce insan var.
Anam, bacim, esim feda olsun erdogana diyen insanlar var resmen.
Kimbilir kac kisi dinden cikti gezi olaylarindan bu yana.
O gözlerinde büyüttükleri erdogan müslümanim diyor.. ama o adam peygamberimizin yolundan gitmiyor bu acik acik belli degil mi? Biraz düsünün..

gitmiyor biliyorlarda üstünü örtüyorlar,üstü örtülesi değil ama hataları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…