- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
İstanbulu istemezük... Özerk trakyaya dahil olsun o...
Muhtemelen ege ve akdeniz olur ama onunda savaşını veririz artık.İstanbulu bir daha fethederiz.Sıkma canını
çalmıcaklar ayol.. hıc androıd degılsın oyundanda haberın yokGüzel benzetme
Kendi bölgeleri batınca bize yönelirler haklısın .Çalacak kimse kalmayınca ne yapacaklar.
he ondan sonra antalya , izmir mugla aydın vs.. bız ıc kısımdakıler göçeriz oraya.. sonra Türkiye aşırı yük binmesınden alabora..
içanadolunun sucu ne yaf..
ayrıca kınıyorum seni.. muhafazakarlar akepelı dıye bısı mı var
çalmıcaklar ayol.. hıc androıd degılsın oyundanda haberın yok
savaşcaz savaşcaz.. derebeylikler gbim...
Niye almayalım kız , turist çok geliyor oraya tecavüze falan uğrarlar kimse karışmaz falan.Bizde olursa daha iyi olur
Aa bak Trakya olur, ben severim Trakyalıları be yaa rakıları içer üj bej oynarız :) Gerçi İstanbul ikiye bölünür Avrupa yakası oraya kalır ben Anadolu yakasındayım, yine kalırım Akp'ye
epsri yaptım şekerim..Akp'nin ideolojisi muhafazakarlık olduğu için kullandım .Yoksa muhafazakar olup karşı olanlar da var elbet. birde o bölgeler muhafazakar değil demişim .O şekilde anlaşabileceği konusunda Dikkat etmemişim.Bu şekilde düzelteyim de kınamayın beni.
ay kocam sevmıo allahtan ama 2006-2007 yılı pc den bu oyunu oynamaktan heba olmustu.Biliyorum o oyunu klan'larla savaşıyorsun demi?Altınları birde pembe iksirleri falan alıyorsun. Kocam sildiydi çok karışıyorum die
Son 10 yılda gelenleri geri gönderceksek alırım. Yoksa ı ıh. İstanbulla birlikte trakyayı da alıp birleşik ege trakya cumhuriyeti kurarız o zaman. Özerklikten vazgeçtim bağımsızlığı ilan ettim.
O yaka bu yaka diye ayrılmaz, istanbul istanbuldur. Toptan alırız alırsak.
Akdeniz kaldı dışarda seviyorum ben oraları orayı da alsak ya Sanki tuz alıyoruz marketten .Bana Antalyayı alır mısın , lütfenn
Benim kocanın oyunlarına da ben musallat oluyorum. Hayday oynuyordu ben el koydum devam ettirdim .Ona da bulaşınca sildiepsri yaptım şekerim..
ay kocam sevmıo allahtan ama 2006-2007 yılı pc den bu oyunu oynamaktan heba olmustu.
ne bıcım kadınım ben ayol.... sofor nebahat..
Benim kocanın oyunlarına da ben musallat oluyorum. Hayday oynuyordu ben el koydum devam ettirdim .Ona da bulaşınca sildiGüzel oyun ama benim de çok hoşuma gidiyordu.Mini mini ejderhalar çok güzeldi Oyun zevkin varmış en azından nebahat hanım
Türkiye olarak devam edelim.Diğerleri ne düşünür bilmem.Oylamaya sunarız.Diğerleri Muz Padişahlığı olsun yada Muz Cumhuriyeti adı altında padişahlıkla devam etsinler.Tamam senin için mersine kadar alalım bari kıyıdan kıyıdan. Ama ülkenin adını sen bul, ben tıkandım, bulamıyorum isim.
aminnnŞu başlıkta Rte’ye övgüler düzen fanlarına hayatlarının her alanında Rte adaleti diliyorum. Hayatlarının beğendikleri beğenmedikleri her alanında RTE ve Akp adaletiyle karşılaşırlar umarım. Sizin bakış açınızdan bundan güzel dilek olamaz size, hadi iyisiniz :) Gönülden bir AMİNNN bekliyorum
Onlar olsa olsa tayyip cumhuriyeti ya da tayyip imparatorluğu olur. Türkiye ismini kullanmakta hukuksal bir sıkıntı olmazsa bana uyar devam etmek. Ama diğer taraf çirkeflik yapabilir sankim..Türkiye olarak devam edelim.Diğerleri ne düşünür bilmem.Oylamaya sunarız.Diğerleri Muz Padişahlığı olsun yada Muz Cumhuriyeti adı altında padişahlıkla devam etsinler.
Onlar olsa olsa tayyip cumhuriyeti ya da tayyip imparatorluğu olur. Türkiye ismini kullanmakta hukuksal bir sıkıntı olmazsa bana uyar devam etmek. Ama diğer taraf çirkeflik yapabilir sankim..
Onlar Yeni Türkiye olsun biz Eski Türkiye olalım.
Değiştirmek işlerine gelir de inat için inatlasma olabilir.Onlar olsa olsa tayyip cumhuriyeti ya da tayyip imparatorluğu olur. Türkiye ismini kullanmakta hukuksal bir sıkıntı olmazsa bana uyar devam etmek. Ama diğer taraf çirkeflik yapabilir sankim..
Baş örtüsü yasağını chp mi getirdi? Ciddi soruyorum... O zamanları çok net hatırlamıyorum ama yasağı getiren mgk değil miydi? Yanılmıyorsam 97 yılı olması lazım.. 97den 2002 ye kadar kim vardı iktidarda? 2002 de akp gelince neden yasağı kaldırmadı da 2013'e kadar bu mevzuyu sakız gibi uzattı durdu? Akp'den önce türban yasağı süresi 5 yıl, akp'den sonra 11 yıl.. Bu işte bir yanlışlık, bir art niyet yok mu? Bu konuda yetkin arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
Ayrıca her kesimden çatlak sesler çıkar. Bir trolün saçmalamasıyla baş örtüsü tekrar yasaklanacak olayına nasıl geldik?
Bakın alttaki linklerde aklıma gelen bir kaç haber var, bunlara nasıl cevaplar vereceksiniz? O zihniyet, bu zihniyet diye ötekileştirelim mi biz de?
http://www.aktifhaber.com/agrida-akp-mitinginde-basortulu-kadin-darp-edildi-1166518h.htm
http://www.milligazete.com.tr/haber/AKPli_vekilden_basortulu_muhabire_hakaret/339379#.VW7TRHC3yK1
http://www.gazetecileronline.com/ne...e/akp39liden-basi-acik-kadinlara-agir-hakaret
http://www.taraf.com.tr/guncel-habe...lere-inanilmaz-hakaretler-izmirliler-ayakta/#