• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'den skandal açıklama: Artık şehit gelmeyecek

Kim hakaret etmis bu konuda?Ve neden hemen yalan haber diye yaftaliyorsunuz?.

Ben neye alıştım biliyor musunuz 1sen ?Isinize gelmeyen konuya girip konuya yorum yapmadan muhaliflere saydirip diğerlerine gozlerinizi kapamaniza.

Hareket."

Hayır işte bunu tamda "karşı tarafım ben " diyen halay ekibi yapıyor. Kol kola girip ofkelerini kusuyorlar.
Bir haber gördüklerinde" aaa o haber yayını yanlı haber yapıyor, külliyen yalan " diyenler kimler ?
Bunu onlarca defa okudum, gördüm burada.

Kendi yaptıklarıyla karşılık görüncede " aa hanimiş senin üslubum" deniyor. Fakat o mesaj bile adap dışı yazılıyor.

Fanatik ve uslubu bozuk herkimse zaten ben muhattap almıyorum o kişileri.. Alsaydım her yazılana beğeni yapardım ya da muhalefet olurdum " karşı tarafsa "..

Şuan daha farklı analizler yapılması gerekirken , duşmanlığa döküldü iş.

Beddua ediliyor ya çok komik değil mi ? İt sürüleri deniyor , insan değilsiniz deniyor , deniyor da deniyor..

Şimdi bunları görmeyenler, bir zahmet bakıp iki kere düşünsünler..

Herkes kendi penceresinden bakar bakar da bu kadar mı kör bakar ?

Hareket."

Hayır işte bunu tamda "karşı tarafım ben " diyen halay ekibi yapıyor. Kol kola girip ofkelerini kusuyorlar.
Bir haber gördüklerinde" aaa o haber yayını yanlı haber yapıyor, külliyen yalan " diyenler kimler ?
Bunu onlarca defa okudum, gördüm burada.

Kendi yaptıklarıyla karşılık görüncede " aa hanimiş senin üslubum" deniyor. Fakat o mesaj bile adap dışı yazılıyor.

Fanatik ve uslubu bozuk herkimse zaten ben muhattap almıyorum o kişileri.. Alsaydım her yazılana beğeni yapardım ya da muhalefet olurdum " karşı tarafsa "..

Şuan daha farklı analizler yapılması gerekirken , duşmanlığa döküldü iş.

Beddua ediliyor ya çok komik değil mi ? İt sürüleri deniyor , insan değilsiniz deniyor , deniyor da deniyor..

Şimdi bunları görmeyenler, bir zahmet bakıp iki kere düşünsünler..

Herkes kendi penceresinden bakar bakar da bu kadar mı kör bakar ?
Bu yazdıklarınızı her iki taraf da yapiyor ama objektif olduğunuzu sanan siz yalnizca bir tarafı görüyorsunuz

yine yanlış anlıyorsunuz ama siz '' artık şehit gelmeyecek'' derken tek basına ıktıdar oldular ya
sahip çıkacaklar ondan dolayı öyle demıs.
sankı öncesınde akp yokmus gibi.. akp 13 yıldır yoktu ya, dün oldu.. ondan ötrüü yanii.

illa yanlış anlayacaksınız her seyı :KK20:
kapayın gözlerinizi işinize bakın bakim.

Yalan haber yapmaktan, yalanlara sarılmaktan içiniz kurudu... Yeterki AK parti gitsin diye PKK destekçilerine oy verenler kendileri ile karıştırmış bizleri:KK66:

Bülent Delicanın gerçek konuşması şöyle;
Millet bize 4 senelik yetki verdi, bu dört sene içinde ekonomi dahada gelişecek, birlikte zenginleşeceğiz, BİRLİKTE BU DÖRT SENE İÇİNDE PKK YI BİTİRECEĞİZ VE ARTIK ŞEHİT OLMAYACAK...

İşte asıl konuşmanın videosu, yalanınız hazımsızlığınız batsın:). :KK66:

1Sen 1Sen Gerçek bu, herzaman ki gibi yalan ve çarpıtma yaptıkları:)

http://www.haberzili.com/m/?id=2863

Son düzenleme:
bakalım Delican ne demiş:
"GENEL seçimlerin sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından AK Parti'liler İzmir caddelerinde sevinç turları atmaya başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce AK Parti'li seçim müzikleri eşliğinde meşale yaktı, AK Parti lehine slogan attı. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, "Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye'ye uyanıyoruz. Artık ülkemize şehit gelmeyecek" dedi. 1 Kasım Genel Seçimleri'nin sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla İzmir'de AK Parti'liler araçlarıyla konvoy oluşturup şehir turu için caddeleri doldurdu. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin kişi, AK Parti'nin seçim müzikleri eşliğinde halay çekip, başarılarının tadını çıkarttı, tekbir getirdi. Bazı partililer, bir belediye otobüslerinin önüne AK Parti bayrağı asmak istedi. Otobüsteki bazı yolcuların tepki göstermesi üzerine, kısa süreli tartışma yaşandı. özellikle Alsancak'ta yoğun trafik yaşandı. Trafik polisleri, araçlara müdahale edemedi. Saat 24.00'e kadar yoğunluk sürdü. Meşale yakıp AK Parti lehine slogan atan AK Partililer renkli görüntüler oluşturdu.

ARTIK ÜLKEMİZE ŞEHİT GELMEYECEK"

İl Teşkilatı'nda seçim sonuçlarını takip eden AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile İzmir Milletvekili adayları Necip Kalkan ve İbrahim Turan daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Partililere seslenen Delican, şunları söyledi: "Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimiz bize sahip çıktı. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye'ye uyanıyoruz. Birlik beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Çok çektik ama inandığımız davadan vazgeçmedik. Allah'a çok şükür bize çok güzel bir lider verdi, Recep Tayyip Erdoğan, onun çizdiği yolda bizi daha ilerilere götürecek sayın Ahmet Davutoğlu. Bizim belimizi, boynumuzu kimse eğmez. Alnımız dik. İzmir'de bizi ikiye katlayacaklardı. Milletimiz bundan sonra daha da zenginleşecek. Artık ülkemize şehit gelmeyecek, o şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı. O saz ustası var ya, millet ona bir şans verdi ama kökleri orada kopamıyor. Bu millet onlara öyle bir tokat attı ki. Helalinden yüzde 50 ile iktidar olduk, gelsinler bizim kapımız onlara da açık. Ben esas bir şeyin startını vermek istiyorum. Bu teşkilatla 2019 belediye başkanlığını alacağız. 7 Haziran'dan sonra AK Parti toplandı ve bakın oyları yine yukarıya çıktı. 2019'da bu büyük şehre AK Parti hizmetlerini sunacağız. Milletinizin temiz kalbiyle gelen oylar bunlar. Amerikalısı, Rus'u, İsraillisi hepsi gelsin vız gelir. Dimdik ayaktayız. Bu ülkenin evlatları Suriye'de de Irak'ta da barışı getirecek. Kadınlarımızın, gençlerimizin sayesinde bu başarıyı kazandık. Bu milletin başını eğdirmedik ya sizlere teşekkür ederim. Necip Kalkan'ı seçtik, ondan TBMM'de Meclis Başkanlığı bekliyoruz. 7 Haziran'da 'İl görevden alınacak' dendi ama aslanlar gibi çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız dışında ben kimseyi tanımam.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ YAPILDI.

Delican'ın konuşmasının ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Milletvekilleri de İzmir için çalışacaklarını söyledi. Geç saatlere kadar eğlenen AK Partililer sabaha karşı evlerine döndü."

özellikle aynı linki kullanıyorum.
yukarıdaki haberde "BİRLİKTE BU DÖRT SENE İÇİNDE PKK YI BİTİRECEĞİZ VE ARTIK ŞEHİT OLMAYACAK..." ifadesini bulan yazsın.
göz göre göre bir de insanları salak yerine koymaya çalışıyorsunuz ya, utanmıyorsunuz da. kendinizle yaşamak zor olmuyor mu kuzum?

bakalım Delican ne demiş:
""
GENEL seçimlerin sonuçlarının açıklanmaya başlanmasının ardından AK Parti'liler İzmir caddelerinde sevinç turları atmaya başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yüzlerce AK Parti'li seçim müzikleri eşliğinde meşale yaktı, AK Parti lehine slogan attı. AK Parti İl Başkanı Bülent Delican, "Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye'ye uyanıyoruz. Artık ülkemize şehit gelmeyecek" dedi. 1 Kasım Genel Seçimleri'nin sonuçlarının açıklanmaya başlamasıyla İzmir'de AK Parti'liler araçlarıyla konvoy oluşturup şehir turu için caddeleri doldurdu. Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 2 bin kişi, AK Parti'nin seçim müzikleri eşliğinde halay çekip, başarılarının tadını çıkarttı, tekbir getirdi. Bazı partililer, bir belediye otobüslerinin önüne AK Parti bayrağı asmak istedi. Otobüsteki bazı yolcuların tepki göstermesi üzerine, kısa süreli tartışma yaşandı. özellikle Alsancak'ta yoğun trafik yaşandı. Trafik polisleri, araçlara müdahale edemedi. Saat 24.00'e kadar yoğunluk sürdü. Meşale yakıp AK Parti lehine slogan atan AK Partililer renkli görüntüler oluşturdu.

ARTIK ÜLKEMİZE ŞEHİT GELMEYECEK"

İl Teşkilatı'nda seçim sonuçlarını takip eden AK Parti İl Başkanı Bülent Delican ile İzmir Milletvekili adayları Necip Kalkan ve İbrahim Turan daha sonra Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Partililere seslenen Delican, şunları söyledi: "Bugün büyük bir zafer yaşadık hepinize helal olsun artık karanlık tabloya son. Artık onun bunun kapısına gitmeye gerek yok. 7 Haziran seçimlerinden sonra milletimiz bize sahip çıktı. Yarın sabah yepyeni bir Türkiye'ye uyanıyoruz. Birlik beraberliğimizi tüm dünyaya gösterdik. Çok çektik ama inandığımız davadan vazgeçmedik. Allah'a çok şükür bize çok güzel bir lider verdi, Recep Tayyip Erdoğan, onun çizdiği yolda bizi daha ilerilere götürecek sayın Ahmet Davutoğlu. Bizim belimizi, boynumuzu kimse eğmez. Alnımız dik. İzmir'de bizi ikiye katlayacaklardı. Milletimiz bundan sonra daha da zenginleşecek. Artık ülkemize şehit gelmeyecek, o şehitlerimizden Allah razı olsun, o şehitlerimiz bize büyük bir emanet bıraktı. O saz ustası var ya, millet ona bir şans verdi ama kökleri orada kopamıyor. Bu millet onlara öyle bir tokat attı ki. Helalinden yüzde 50 ile iktidar olduk, gelsinler bizim kapımız onlara da açık. Ben esas bir şeyin startını vermek istiyorum. Bu teşkilatla 2019 belediye başkanlığını alacağız. 7 Haziran'dan sonra AK Parti toplandı ve bakın oyları yine yukarıya çıktı. 2019'da bu büyük şehre AK Parti hizmetlerini sunacağız. Milletinizin temiz kalbiyle gelen oylar bunlar. Amerikalısı, Rus'u, İsraillisi hepsi gelsin vız gelir. Dimdik ayaktayız. Bu ülkenin evlatları Suriye'de de Irak'ta da barışı getirecek. Kadınlarımızın, gençlerimizin sayesinde bu başarıyı kazandık. Bu milletin başını eğdirmedik ya sizlere teşekkür ederim. Necip Kalkan'ı seçtik, ondan TBMM'de Meclis Başkanlığı bekliyoruz. 7 Haziran'da 'İl görevden alınacak' dendi ama aslanlar gibi çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız dışında ben kimseyi tanımam.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ YAPILDI.

Delican'ın konuşmasının ardından havai fişek gösterisi yapıldı. Milletvekilleri de İzmir için çalışacaklarını söyledi. Geç saatlere kadar eğlenen AK Partililer sabaha karşı evlerine döndü."

özellikle aynı linki kullanıyorum.
yukarıdaki haberde "BİRLİKTE BU DÖRT SENE İÇİNDE PKK YI BİTİRECEĞİZ VE ARTIK ŞEHİT OLMAYACAK..." ifadesini bulan yazsın.
göz göre göre bir de insanları salak yerine koymaya çalışıyorsunuz ya, utanmıyorsunuz da. kendinizle yaşamak zor olmuyor mu kuzum?
Videosu orada ve kimse sağar değil geçin bu yalanları bak link orda mide bulandırıyo bu iftira ve yalanlar canım mucux hazımsızlıkla iyice çirkefleşti bu medya ve şaklakçıları..

Video da 3:51 dakikada konuşma başlarında söylüyor ve 4:11 de dediği aynen " BİRLİKTE BU PKK YI BİTİRECEĞİZ VE ARTIK ŞEHİT OLMAYACAK"

Noldu yine şişti yalanlarınız değilmi;)
Yazı ile yazarken iftira edip çarptılıyorda işte videosu olunca ve kulaklarla dinleyince cumhuriyet gazetesinin ve türevlerinin çirkefliğide, şakşakçıların iftiraya sarılışıda böyle ortaya saçılıyor;) :)

Video da 3:51 dakikada konuşma başlarında söylüyor ve 4:11 de dediği aynen " BİRLİKTE BU PKK YI BİTİRECEĞİZ VE ARTIK ŞEHİT OLMAYACAK"
öyle demiyor beyazgri. "bu terörü bitireceğiz artık şehit gelmeyecek" diyor da PKK'nın zaten AKP zamanında nasıl olup da yollara mayın döşediğini de anlatmıyor, 8 haziran'da başlayan terörün nasıl olup da AKP tek başına iktidar olunca biteceğini de söylemiyor.
bizim dediğimizden farklı bir şey söylemiyor yani. hoş tabii senin algılamanı beklemiyorum. senden böyle beklentilerim yok.

Tüh allah sizi kahretsin emi.ben böyle birşey görmedim ama biliyordum böyle birşey olucagını.artık rahatız ölen o kadar kişi umrunuzda bile değil..seçim ardından sabaha kadar kutlama yapan tatil yapan bi bizim ülkemiz vardır herhalde.çok üzücü hemde cok.genelde siyasete yazmam ama duramıyorum artık.

öyle demiyor beyazgri. "bu terörü bitireceğiz artık şehit gelmeyecek" diyor da PKK'nın zaten AKP zamanında nasıl olup da yollara mayın döşediğini de anlatmıyor, 8 haziran'da başlayan terörün nasıl olup da AKP tek başına iktidar olunca biteceğini de söylemiyor.
bizim dediğimizden farklı bir şey söylemiyor yani. hoş tabii senin algılamanı beklemiyorum. senden böyle beklentilerim yok.
Hala yalan söyleyebiliyorsun ya pesss
Bu terörü hepberaber bitireceğiz, artık şehit gelmeyecek diyor...
Şimdide yalanınız ortaya çıkınca hoppppp terör zaten AK parti zamanında çığaldıda nasıl bitecekte kıvır babam kıvır. Az doğru olun. Hepberaber bitireceğiz ne demekse bitirmenin yoluda o demek. Savaşarak ve karşısında durarak.
Bir kezde ya yalan habermiş deyin ve kıvırıp kurtarmaya çalışarak daha çok komik olmayın ya

Back