• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'den skandal açıklama: Artık şehit gelmeyecek

Kim dedi kız onu sana en faşist üye bendim halbuki:KK70:
Bir kisi demedi birden cok kişi dedi. Hatta ben sehit kaniyla beslenendim bi zamanlar ki bunu akpliler soyluyordu bakma simdi 180 derece donduklerine. Cozum surecine elestiri getirince kafatascisiniz sehit kanindan besleniyorsunuz diye tepemize biniyorlardi.

Bir oğlum var asla askere gondermeyecegim. Bunlar icin feda edecek bir evladim yok. Bunlarin hirslari ugruna topraga girmis insanlarin ailelerine Allah sabirlar versin. Boylelerini görsem nefret dolar hakkimi helal etmezdim. Etmiyorlar da zaten

yaa bi türlü lafını dolandırmadan çamur atmadan cımbızla çekip aldıgınız kelimelerin ardına sıgınmadan helal olsıun kazandılar demiyor diyemiyorsunuz yaaa pessssss:KK12::63::KK73::KK9::KK28::KK28:

Nasılda kıvırıyorlar haberi..
Hani yanlı haber deyip diğer haberleri aforoz ediyorsunuz , bu tür haberlerde hemen atlayıp yorum yapıyorsunuz.

Alıştınız mı ne ; işinize gelmeyene yalan , işinize gelene " bir hakarette ben ekleyeyim " demeye..

Aynısını Hdp ye oy verenlere, Hdp barajı geçti diye sevinenlere de söylüyor musun?

Şu aşamada hdp en çok akpnin işine yarayacak göremiyor musunuz? Eyalet ve başkanlık sistemi. Osmanlıdaki düzen yani. Hdpnin yapmaya çalıştığı buydu. Sağ gösterip sol vuruyorlar.

yaa bi türlü lafını dolandırmadan çamur atmadan cımbızla çekip aldıgınız kelimelerin ardına sıgınmadan helal olsıun kazandılar demiyor diyemiyorsunuz yaaa pessssss:KK12::63::KK73::KK9::KK28::KK28:

Siz kazandınız dedim zaten..
Akp kazandı dedim,biz kazanamadık evet,nedenmi..
Gözümüz okadar kapalı değil,sindiremedik yaşananları..

Cumhuriyet gazetesi ve onun yalanları... başka hiçbir gazetede bulamadığım , sadece cumhuriyette çıkan habercikler. Gözümün önünde canlı yayında izlediğim c.başkanının konuşmasını nasıl manupule edebildiklerini gördükten sonra, daha bu tür haberlere inanmam.

Haber yalan mı değil mi araştıramadım. Haklısın. Ama sonuç bu zaten. Artık şehit gelmez öyle değil mi?

Videosunu izledim. Bu manupulatif haberleri yapanları Allah bildiği gibi yapsın. Offf neyse yazıp yazıp açıklama yapmicam yaa. Halk gereken cevabı verdi ve noktayı koydu zaten

Guluyorlar ya guluyorlar ben mi cok hassasim anlamadım

Şimdiye kadar hiçbir akp zaferinde böyle acı hissetmedim ben. Parti ya banane ekmeğimi mi veriyolar der geçerim. Bu sefer canlar gitti 4 ayda 500 asker polis ve sivil vatandaş gitti. İçim acıyor.

Bir kisi demedi birden cok kişi dedi. Hatta ben sehit kaniyla beslenendim bi zamanlar ki bunu akpliler soyluyordu bakma simdi 180 derece donduklerine. Cozum surecine elestiri getirince kafatascisiniz sehit kanindan besleniyorsunuz diye tepemize biniyorlardi.

Bir oğlum var asla askere gondermeyecegim. Bunlar icin feda edecek bir evladim yok. Bunlarin hirslari ugruna topraga girmis insanlarin ailelerine Allah sabirlar versin. Boylelerini görsem nefret dolar hakkimi helal etmezdim. Etmiyorlar da zaten
Şehit aileleri herşeyin farkında zaten canım. Eşime birşey olursa cenazesine sokmam kimseyi dedim diye saygıya davet edildim bende. Neyse ya acımıyorum ben bu halka gerçekten herşeyi hak ediyorlar

Haber yalan mı değil mi araştıramadım. Haklısın. Ama sonuç bu zaten. Artık şehit gelmez öyle değil mi?
Kolay kolay toparlanamayacagi kadar hasar verdiler pkk ya. Onlar da zaten çok kayıp verdikleri için eylemsizlik kararı aldılar. Zaten ekim ayı itibariyle şehit haberi azaldı. Ordumuz artık eskisi gibi göstermelik değil, gerçekten vuruyor teröristleri. Elleri kolları bağlandı artık ne yapabilirler? Ancak haince sinsice intihar eylemleri belki... onunla ilgili de artık çok önlem alınıyor, som yasananlardan sonra...

Şehit aileleri herşeyin farkında zaten canım. Eşime birşey olursa cenazesine sokmam kimseyi dedim diye saygıya davet edildim bende. Neyse ya acımıyorum ben bu halka gerçekten herşeyi hak ediyorlar

Halk hak ediyor bunları,görmezden geliniyor yaşananlar..
Dediğin olaya sonuna kadar katılıyorum,ben olsam aynı tepkiyi hatta çok daha fazlasını verirdim..

Seçimden önce de bu söyleniyordu zaten yeni birşey değil ki akp iktidar olsaydı böyle olmazdı dendi seçimden sonra kim yönetti acaba devleti?
Akparti iktidar olsaydı bu şehitler gelmezdi diye kim dedi? Ç. Başkanının melih altinokla konuştuğu canlı yayını deme bana!! Kendim izledim canlı yayını! Ç. Başkanının oradaki konuşmasını eğip büktüler, muhalif insanlar da akillarini çöpe atmış gibi inandilar Tayyip Erdoğan'ın öyle dediğine! !! Canlı yayını kendim izlememis olsam inancam ya, yuh yani! Böyle bariz bir yalan haberin peşine bu kadar büyük bir çoğunluk nasıl düşer be!!!!

Back