- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar komik degil mi picama? Sehit artık gelmeyecek diyen bir Akpliye daha baska seyler soylenmeliydi degil mi?Konuya değil de yorumlara:![]()
![]()
Guluyorlar ya guluyorlar ben mi cok hassasim anlamadımŞehit konuşmalarının altındaki zafer çığırtkanları...
Ne kadar komik degil mi picama? Sehit artık gelmeyecek diyen bir Akpliye daha baska seyler soylenmeliydi degil mi?
Gül gül suanda aglayan sehit ailelerine inat gül. Sizin gulmeniz icin sehit oldular nasılsa
Gulerek kutluyorlarDün gece burda sevinç konuşmaları yapanlar, buyrun bu açıklamayı da kutlayin.
Yazıklar olsun... gencecik yaştaki güzelim ana kuzularini yaktiniz. Bu adamın söylediği bu sözler size.. Bana değil. Ben askerimi hirsima kurban etmem
Üff karanfil benim neye güldüğümü anlamadan yorum yapma allasen.Gül gül suanda aglayan sehit ailelerine inat gül. Sizin gulmeniz icin sehit oldular nasılsa
Sen hazmedebiliyorsan o mideden bende istiyorum...Evet hazımsızların mesai erken Başlamış
KiB de geri geldiğine göre gazamız mübarek olsun![]()
Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa versin Allah sizi başımızdan eksik etmesin padişahım çok yaşa demen gerekiyordu çok nankörsün özür dile hemen.Ne kadar komik degil mi picama? Sehit artık gelmeyecek diyen bir Akpliye daha baska seyler soylenmeliydi degil mi?
Ben anladim bosver sen gülmeye devam et. Delican aciklamis iste sizin gulmeniz icin sehit olmuslar bu askerler polisler. Sen de gulmeye devam et bosa sehit olmus olmasinlarÜff karanfil benim neye güldüğümü anlamadan yorum yapma allasen.![]()
Yok ben istememSen hazmedebiliyorsan o mideden bende istiyorum...
Ben anladim bosver sen gülmeye devam et. Delican aciklamis iste sizin gulmeniz icin sehit olmuslar bu askerler polisler. Sen de gulmeye devam et bosa sehit olmus olmasinlar
Bak benim rütbemde ne yaziyor? Onlari söylediğim icin fasist bile oldum ben kkda. Ama sen cok yorma kendini gülmeye devam et hadi.Aynısını Hdp ye oy verenlere, Hdp barajı geçti diye sevinenlere de söylüyor musun?
Bak benim rütbemde ne yaziyor? Onlari söylediğim icin fasist bile oldum ben kkda. Ama sen cok yorma kendini gülmeye devam et hadi.
Allahim ne kadar utanc verici
Kim dedi kız onu sana en faşist üye bendim halbukiBak benim rütbemde ne yaziyor? Onlari söylediğim icin fasist bile oldum ben kkda. Ama sen cok yorma kendini gülmeye devam et hadi.
Allahim ne kadar utanc verici