• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

AKP'den skandal açıklama: Artık şehit gelmeyecek

Ne kadar komik degil mi picama? Sehit artık gelmeyecek diyen bir Akpliye daha baska seyler soylenmeliydi degil mi?
Allah razı olsun Allah ne muradınız varsa versin Allah sizi başımızdan eksik etmesin padişahım çok yaşa demen gerekiyordu çok nankörsün özür dile hemen.:KK14:

Üff karanfil benim neye güldüğümü anlamadan yorum yapma allasen.:KK54:
Ben anladim bosver sen gülmeye devam et. Delican aciklamis iste sizin gulmeniz icin sehit olmuslar bu askerler polisler. Sen de gulmeye devam et bosa sehit olmus olmasinlar

Cumhuriyet gazetesi ve onun yalanları... başka hiçbir gazetede bulamadığım , sadece cumhuriyette çıkan habercikler. Gözümün önünde canlı yayında izlediğim c.başkanının konuşmasını nasıl manupule edebildiklerini gördükten sonra, daha bu tür haberlere inanmam.

Adamlar çalıyor olduruyor ama yapıyorlar dediklerini bu insanlar da suru politikasını güdülmeyi seviyorlar asıl sorun bizde bu insanların arasında yasamak zorundayız basa gelene kadar bu troller kaç gencimizi daha okdurecekkerdi yazıklar olsun

Back